Buna,
cine imi poate recomanda si mie un ORL-ist bun la Medicover ((pentru baietelul meu de 5 anisori)?
Multumesc mult.
Intreaba de dr. Elena Banica.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Dan Gheorghe - e tanar si se pricepe la lucrul cu copiii. La operat de polipi pe baietelul meu (4 ani). Opereaza la Budumex.
Buna,
Imi spuneti si mie cat e o consultatie si cam pe unde e clinica asta ca am tot auzit de ea dar nu stiu unde e.Se fac progamari la doctorul asta????Baiatul meu de 3 ani are intr-o urechiusa o ceara mai inchisa la culoare fata de cealalta ureche(mai maronie) si asta de ceva vreme.Nu il doare dar as vrea sa ii fac un control.
Multumesc mult!
Anya daca opreaza la Budimex nu face consultati si acolo ?????
ca mi-ar fi mai usor sa ajung acolo.
www.medicover.ro
Si eu o recomand pe dr E Banica.Sunt f multumita de ea.
EVE
"Cu penele altuia te poti impodobi ,dar nu poti zbura."L Blaga
Multumesc mult fetelor.
Am sunat la Medicover si am vrut sa ma programez la dna. dr. recomandata de voi, dar... nu se poate la ora dorita de mine (9,00 sau dupa 17,00), pe motiv ca aceste ore sunt rezervate pentru abonatii Medicover :(
Pana la urma ma duc maine dupa 17,00 la Centrul RATB, sper sa rezolv problema.
Multumesc, sanatate si pupici.
Vali, nu stiu sigur daca face consultatii, dar probabil ca da. Eu am abonament la Medicover si asa am intrat pe fir. La Medicover are consultatii 2 zile/sapt, asa ca in restul zilelor s-ar putea sa mai consulte si in alta parte.
Si noi tot pentru Dan Gheorghe votam. Sigur are consultatii si la Budimex, din pacate nu imi mai aduc aminte in ce zile...