Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (119)
Raspunsuri - Pagina 6
anasebe spune:
deci piftele=chiftele=parjoale Ce-mi plac fazele astea!!!!
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)
tiberica fara frica
Biancas spune:
Anasebecum nu stii????
Se fac exact cum am scris mai sus dar in loc de cartofi se pune carne tocata...
Vai ce bune sunt....
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
andiaroro spune:
reteta sigur o stie, dar cu regionalismele astea
multumes pt felictari, deocamdat am doar e-mailul ......astept hartiile oficiale.
te-am luat Janina..;sunt mereu trecuta la ex neg in fam pt faza asta........si culmea era ca faceam boroboatze din astea numai cu tata, care-i mult mai atent si mai tipicar decat mama....
nasol cu mucisiorii..;umezitii cu ser si apoi pompitza. cu cat sunt curatzati mai bine, cu atat scapa mai repede
ana si alexandre (17.02.2006)
dana_ene spune:
Trebuie sa va povestesc....
Roxanica azi a inceput cam asa: a misunat de-a busilea prin casa si a facut o gramasa de "treaba" de genul: ridicat mocheta de pe hol si ingramadit intr-un colt de era sa cad cu nasu' usa dupa ce m-am impiedicat, rasturnat cutia mare cu jucarii in dormitor si alte de-astea.
Apoi am decis sa plec la bucatarie sa fac ceva de mancare. Normal ca a trebuit sa car copila dupa mine. Am pus-o in premergator ca sa nu stea cu fundul pe gresia rece.
A urlat desigur copios de nervi ca am asezat-o in premergator, apoi ajunsa in bucatarie a inceput alta "treaba".
Mai intai s-a dus tinta la dulapul unde, printre altele, am si cosul cu carligeii de rufe. Prima izbanda majora a fost sa traga cu viteza cosul si sa imprastie toti carligeii prin bucatarie. Va imaginati ca s-au dus care-ncotro alunecand pe gresie.
Apoi, si-a adus aminte de o alta mare pasiune si anume masina de spalat careia i-a prins smecheria si deschide usitza fara probleme, dupa care se impinge cu putere in ea, de e gata sa o rupa.
Normal ca am intervenit mai intai cu frumosul.
Apoi daca-am vazut ca ea e cu gura pana la urechi si continua prostia, am inceput sa tip. Nici un rezultat ! Aceleasi zambete cu gura pana la urechi si directia tot spre usitza masinii de spalat.
Am tipat mai tare... nimic !
Apoi, in netarmurita mea experienta de mama, m-am gandit sa ii dau cate-o palma peste mana care deschidea usitza.
O data... de 2 ori... de 3 ori...
Degeaba !
Roxanica iarasi la usa masinii de spalat .
Tip din nou si ii dau o palma peste mana.
Rezultatul:
Cu gura pana la urechi vine catre mine, tipa si ea si-apoi incepe sa-mi dea cu palma peste picioare .
Asta si-a imaginat ca ne jucam !
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
anasol spune:
Deci, carne de pui, un colt de paine inmuiata in apa si stoarsa bine, usturoi dupa gust, o felie doua de ceapa, verdeatza (marar si patrunjel )un cartofior mic si un morcovior si gata,asa fac io
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
Biancas spune:
Eu am mancat parjoale la mare dar nu se compara cu piftelele noastre din Ardeal. Erau bune si alea dar nu stiu daca sunt din carne tocata...cel putin alea erau facute cu un amalgan ca nu mi-am dat seama ce contin
Da, li se mai spun si chiftele, dar in zona mea noi le numim piftele
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
irinatunza spune:
La[b] multi ani! Angelo
, ce nasol cu David mititelu. multa sanatate
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
anasol spune:
bianca cum ai facut ouale umplute?da-mi pn ,sa nu plictisim fetele cu parjoale moldovenesti si oua umplute
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
irinatunza spune:
Vorbiti de mincare , pirjoluri.
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina