INSEMINARE (5)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carry spune:

Micki...multumesc ptr...reprimire
Am facut IA in 1 dec si am deja 3 zile intarziere,la un cm regulat de 28 zile, se intampla accidental sa-mi vina mai repede,dar sa-mi intarzie,o singura data, din cate imi amintesc.Nu-ti spun in ce ape ma scald eu acum,sau cred ca banuiesti,dupa cele 2 saptamani de asteptare, iata ca asteptarea se prelungeste si la fel si chinul meu.
Am insa niste dureri de ovare exact ca la ovulatie si asta ma face sa ma gandesc la un chist, testele de sarcina-2-fiind negative, si nu am eu norocul asta, sa minta testele
Tu insa poti fi optimista si te asteptam cu o reusita !!!!

Mergi la inceput

In completarea celor spuse de Aurel-cris, IA dubla mie a vrut sa-mi faca atunci cand aveam deja un folicul matur(19 mm)si existau si alti foliculi care puteau ajunge la maturitate a doua zi, cand s-ar fi facut a doua IA consecutiva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

buna fetelor!
micky, multumesc pt curaj! stiu ce simti si ce simptome ai. ma rog sa fie asa cum speram toate.
aurel_cris, IA dubla trebuia sa-mi propuna doctorii. nu pot sa ma duc eu sa fac pe desteapta si sa cer. macar sa iasa asa. o s-o fac eu sa fie dubla, a doua zi
oricum in perioada asta lumea e cam grabita, traficul e ingrozitor...cum am zis , o s-o fac eu dubla.
eu nu stunt chiar asa de entuziasmata, pentru ca am mai avut valori din astea si nimic, dar sper sa fie bine de data asta. am schimbat locu' si poate si norocu'. am schimbat si schema detratament de data asta, poate va fi ok.
carry, tinem pumnii! noi inca speram.
ro ana, multumim! stiu ca ai trecut si tu prn asta! la a cata IA ai reusit? unde ai facut-o? cu cine?
catty, bafta pentru ianuarie! un nou an si un nou inceput!

danotino

Mergi la inceput

Danotino...nu stiu cat de bine e s-o faci a doua zi, mie mereu imi repeta dr ca dupa IA ,2 zile FARA contact sexual, nu stiu cum e bine dar eu am vrut sa stii si tu asta, poti intreba si dr tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

ro ana bine ai venit pe la noi, dar povesteste-ne si noua mai multe, eu de exemplu am facut IA pe 15, poate am si eu norocul tau.
aurel_cris multumesc pentru informatii, dar eu nu fac stimulare si la un ciclu natural am numai un folicul de fiecare data. In cazul in care nu iese acum peste doua luni, voi face stimulare ovariana unde probabil am sa am mai multi foliculi (asa zice doctorita) si voi pune problema si despre o IA dubla. Cat de multe mai inveti de pe forumul asta, multumesc mult. Ce ma faceam eu fara voi? Eu pana in toamna asta nu am facut atat de multe pentru a ramane insarcinata. Eram delasatoare, o luna da, 5 luni numai treceam pe la doctor. Analizele toate le-am facut anul trecut, iar anul asta nu stiu daca am fost de 4 ori la doctor. Dar cu ajutorul vostru, luna de luna incerc tot posibilul sa iasa bebe.
carry eu sper sa nu fie chist, ci bebe. Dar de ce nu faci in test beta hcg? Este mai concludent decat un test de urina. Nici nu stiu ce sa zic, la un CM regulat, chiar nu stiu ce se intampla. Dar eu imi doresc sa vii maine si sa ne dai vestea cea mare.
danotino hai ca m-ai facut sa rad, ca faci tu dubla. Vezi ca mie mi-a spus dr. sa am contact sexual urmatoarele doua zile. Sa nu uiti sa intrebi doctorul care stie cel mai bine.
Catty

Fetele eu abia acum m-am trezit, dorm foarte mult, dar hai sa il pun pe seama oboselii, ca sa nu imi fac prea multe iluzii.

Micky

Mergi la inceput

catty unde esti sa deschizi un nou capitol? Cred ca s-a cam umplut asta.

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunetaeta spune:

Lorelai, multumesc de raspuns, asa e, cm-ul meu e de 30-33 zile.
Micky, iti doresc si tie acelasi lucru, sa intri graviduta in noul an.
Ce mult m-as bucura sa ni se intample tuturor minuni luna aceasta si sa nu mai fim nevoite sa o luam de la capat din ianuarie, cu monitorizari, injectii, inseminari si teste negagive
Catty, mi-a crescut inima in mine cand am citit ca ai scris ca am valori frumoase adevarul e ca, vineri cand am plecat de la eco, parca pluteam pe strada, eram asa de incantata si mandra de foliculul meu. Dupa atatea monitorizari si tratamente in urma carora abia reuseau sa creasca cativa foliculi si endometrul nu depasea 7 mm, am fost luata prin surprindere luna asta.
Donatino, mult succes maine.

Ce de pareri impartite au dr. astia. Fara contact in urmatoarele 2 zile dupa IA ? Nu mai inteleg nimic. Apropo de "treaba", dupa ovulatie pot presta in fiecare zi? Dr. mi-a zis doar de duminica si luni, dar banuiesc ca pot continua in fiecare zi fara probleme, nu? Ce intrebari prostesti pun si eu, cred ca m-am prostit de tot

Mergi la inceput

brunetaeta dr. ti-a spus de duminica si luni, sa se asigure ca vei face neaparat prostioare, apoi este de la sine inteles ca trebuie sa faci in continuare. Ce vorbesc eu de la sine inteles, ca si eu am intrebat, cand dr. mi-a spus ca trebuie sa fac in urmatoarele doua zile, iar eu am intrebat si azi pot sa fac? Si mi s-a raspuns ca azi oricum se presupune ca am facut (prin IA). Asa ca, doctorii vor sa se asigure ca in urmatoarele doua zile se va presta.
Pupici

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iumosa spune:

Catralu: Multumesc pt. info. Joi am programare la medicul de familie si o sa o intreb ce-mi recomanda. Ma bucur ca am mai multe informatii, ca sa stiu la ce sa ma astept. Ai grija de tine si de puiutz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Micky2007 Iti doresc sa fie in burtica!

danotino Bafta la IA!

catty In afara de vestea proasta pe care v-am dat-o saptamana trecuta nu mai am alta. M-am gandit ca nu merita sa pierd luna dar...nu s-a intamplat inca nimic. Sunt in ziua 12. Poate azi, poate maine. Sper sa gasesc in mine puterea asta . Ma simt groaznic. Stiu ca e post.... ca tata e intre doua lumi....si nu stiu ce e mai bine sa fac... Acum as vrea sa-l ajut pe el. Si ma rog sa-i fie odihna usoara....
Iti multumesc ca te gandesti la mine.

Mergi la inceput