INSEMINARE (5)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catty spune:

MYCHY, scumpo mai bine nu simti nimic. Nu ca mine sa ai dureri si sa te tavalesti de durere si dupa tot chinul sa afli ca a fost un esec IA. Lasa ca sapt viitoare o sa vezi ca ne vei anunta sa esti graviduta.
Pupici tuturor

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

micky . sper din suflet sa ne dai in curand vestea ca esti
eu imi iau rezultatele de la analize maine, dupa care il sun pe dr sa vad ce zice..daca ma cheama sa-mi dea tratament.
tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

buna fetelor!
am venit de la dr. maine o sa fac IA. ovulez pe dreptul si
am 3 foliculi.unul 18,6, a6,5 si 12, 6. E=8,9.asta era f important sa ovulez pe dreptul. maine o sa fac IA cu dr cocei la ora 11.
va multumesc ca v-ati gandit la mine.eu am mai avut asa foliculi, de fapt ovulez in fiecare luna natural.problema e ca nu se intalnesc. poate de data asta o sa fie bine.
micky ce te doare? stiu ca e normal sa ai mici intepaturi. poate s-a prins. bafta!
maine tot la 11 mai e programata o fata la IA, tot la dr cocei.
va pup

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

DANOTINO hai ca la asa ovulatie trebuie sa iasa ceva,nu incerci dubla IA ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

aurel_cris cum este cu inseminarea asta dubla? Am mai citit undeva pe forum, dar cred ca nu se face si la noi in tara. Dar noi trebuie sa-i spunem dr. de asta? Sa solicitam in mod express?
Pupici
Micky

Mergi la inceput

danotino ma bucur pentru tine, sa stii ca maine la ora 11 iti tin pumnii, la ce foliculi ai......este inadmisibil sa nu iasa. Felicitari este pe dreptul asa cum trebuie si cum ai vrut tu, stie mosul ce stie.......cred ca vrea sa-ti dea un cadou. Iti urez succes si maine sa ne povestesti tot. Pe mine nu ma doare nimic, in afara acelor intepaturi care sunt suportabile, mananc un pic mai mult, urinari frecvente, nu am nimic. Aceste simptome nu le pun pe seama sarcinii, pentru ca in primul rand, este foarte devreme si in al doilea rand cam in fiecare luna, eu am simptome de insarcinata. Asa ca nu imi faca mari sperante, doar astept sa vad ce vrea DD.
didi-anda multumesc pentru urari. Iti urez multa bafta maine si iti doresc si eu tie un bebe frumos si sanatos cat mai repede.
catty draguta mea, nu as vrea sa trec prin ce ai trecut tu, dar vorba ta, macar sa se prinda sa stim pentru ce suferim.

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carry spune:

Michi..inseminarea dubla inseamna inseminare facuta in doua zile consecutive, in perioada ovulatiei.Mie mi-a propus dr IA dubla, deci se face si la noi .Sa fie cu succes ultima IA pe care ai facut-o !!!
Danotino..bafta si tie la IA , ai niste valori f bune si sanse ff mari
Catty...imi pare rau de esecul tau, dar trebuie sa mergi mai departe, ceea ce si intentionezi, asa ca mult noroc si tie
Eu v-am urmarit indeaproape, doar ca nu prea am mai scris...am facut a 8-a IA combinata, acum mi-a intarziat cm 3 zile si sunt cam suparata ptr ca nu stiu motivul, testele fiind negativeStiu ca asa ai patit si tu , Catty,dar mie nu mi se intampla de obicei,si mi-e frica sa nu fie cine stie ce dereglare, offff
Va pup pe TOATE,si asteptam vesti bune si la acest capitol

Mergi la inceput

carry de cand nu te-am mai vazut aici pe forum, bine ai venit din nou la noi. Eu am mai auzit de teste negative, dar totusi sa fie bebe. Dar cum te simti? Cand ai facut IA combinata? Poate s-a indurat DD si iti face un cadou frumos de Craciun...cine stie. Bafta multa.

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

Fetelor, imi treziti niste amintiri teribile.Acum un an in aceasta perioada eram cu sufletul la gura, inseminarile le-am facut in 15-16 decembrie, iar testul pe 29.Va doresc la toate sa va aduca Mosul un test identic cu al meu.
Pupici.

Mamica de bebe Andrei (16 august 2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Micky deci te-ai lamurit cum a zis si Carry se face si la noi IA dubla,dar trebuie sa ai foliculi frumosi si cel putin 2 cred,asa am citit pe aici.Sper sa nu fie gresit ce zic.Eu am vrut sa fac deasemenea dar nu am avut decit un folicul bun si doctorul a zis ca nu.la toate

Mergi la inceput