INSEMINARE (5)
Raspunsuri - Pagina 27
cristiama spune:
Micky,
Cred ca ti-a spus si Cezara, dar mai zic si eu: in ziua a 5-a sa nu faci efort, si sa iei acid folic.
Iti tin pumnii!!!!
Micky2007 spune:
cristiama nu mi-a spus de Z5, decat de acid folic.
Dar de ce trebuie sa nu fac efort? Tu tot la Cezara esti? Tu asa ai ramas insarcinata? Nu ai facut efort in Z5?
Eu maine sunt in aceasta zi si voi face efort, dar de mers la servici trebuie sa merg. Oricum multumesc pentru sfaturi.
Am sa te ascult sigur ca tu esti si stii cel mai bine.
Pupici
Micky
cristiama spune:
Micky,
In a 5-6 zi se implanteaza ovulul, de asta ar trebui sa nu faci efort, sa-i faci conditii!!!
Iti tin pumnii.
Ani nu mai e asistenta Cezarei ca mie ea-mi spunea toate astea?
Eu am fost initial pacienta Cezarei, care e OK dar muuult prea ocupata si dupa ce am stat 3 ore la coada la cabinet, cu programare cand aveam hemoragie m-am hotarat sa-mi iau o doctorita mai accesibila.
Acum sunt la Bechir, inteleg ca ea a preparat sperma la tine, am cotizat de cateva ori desi sunt la cabinet privat si ar fi gratis si se poarta foarte frumos cu mine si-mi raspunde la tel imediat.
Apropo, o colega de-a mea a nascut cu Cezara si a fost o experienta tare nasoala. Daca vreti va povestesc.
Micky2007 spune:
danotino bafta maine la eco. Eu as vrea sa faci cat mai repede, sa numaram zilele amandoua. Te pupic
Catty pupici si sa dea DD acum cand nu te mai gandesti la bebe, tocmai acum sa iasa. Este mai bine asa, cand nu esti stresata.
Poate ne dai vreo veste la anul.....cine stie. Am vazut ca m-ai trecut cu a doua IA, merci mult.
Ali, lorelai, cristiama, smaddy, iumosa si pentru celelalte fete .
Micky
Micky2007 spune:
cristiama eu vreau sa stiu tot, ca daca voi ramane , cu Cezara vreau sa nasc. Ani este tot asistenta Cezarei, dar vineri a fost ziua ei si era libera, tot ea mi-a dat amanunte si data trecuta, dar nu mi-a spus de Z5 nimic. Oricum iti multumesc, am sa tin cont si nu am sa fac nici un efort. Tu ce ai simtit in primele zile, cand ai ramas? Impartaseste-ne si noua ceva din simptome, pleaseeeeee.
Da, Bechir a pregatit sperma la mine si intradevar Cezara este foarte ocupata, dar eu am avut noroc cu ea si m-a luat mereu prima si la eco si la IA. Becher m-a vazut pe mine in timp ce imi faceam analizele, inainte de a ma vedea dr. Cezara. Mie mi s-a parut ca nu este foarte sigura pe ea, de ceea ce vede la eco.
Pupici
Micky
danotino spune:
buna fetelor!
micky , multumesc pt sustinere. daca ma gandesc bine si eu as faceIA maine. dar nu depinde numai de mine. nu stii ca lucram cu materialul clientului? depinde cum stau cu foliculii, pe ce parte sunt...etc.trebuie sa fie musai pe dreapta pt ca e permeabila.
va scriu maine dupa. cat ai stat pe masa dupa IA? maine sa nu faci efort, da?
cristiama, lucruri rele despre medici stim cu totii. eu am in calculator o gramada de povestiri de la fete, povestiri urate despre medici care sunt ridicati in slavi. cu unele se poarta si acum ...dar numai ca nu vor sa recunoasca., ai putea sa ne spui ...nu esti pacienta cezarei bucur?
danotino
Micky2007 spune:
danotino eu am stat in jur de 5 min pe masa, dupa care am fost in alt cabinet si am facut un pregnyl. Chestia cu efortul vezi ca este valabil si pentru tine. Nici tu nu trebuie sa faci efort. Noroc ca mi-a spus la timp cristiama, ca eu sunt de fel mai agitata, fac tot felul de treburi, nu pot sa stau locului si mai si car pe deasupra. A venit la fix sfatul, noroc cu forum-ul asta, multe mai invatam citind de pe el.
Eu iti fac galerie sa stii
Pupici si bafta maine.
Catty
Micky
catralu spune:
Iumosa,eu am fost la clinica de fertilitate Markham,linga spitalul cu acelasi nume.Nu platesti analizele de sange si nici ecograful daca ai asigurare medicala( aia basic pe care o are orice rezident sau cetatean canadian).In schimb platesti tratamentul medical si insamantarea in sine.Doctorul mi-a spus de la inceput cam cat ma costa,deci am stiut la ce sa ma astept.In schimb platesti ecograful daca faci in vitro( eu am platit cam 1200$CAD insamantarea,pe cand in vitro ne-ar fi costat 8000$CAD).
Esti in Toronto?Daca da iti pot spune numele medicului la care am fost eu;se pare ca aceasta clinica are preturile cele mai scazute din GTA si cu rezultate foarte bune.
Sa ai grija de tine!
brunetaeta spune:
Miky, sa dea D-zeu sa se prinda si sa fie cu succes inseminarea.
Catty, sper sa ne dai vestea cea buna mai curand decat te astepti.
Am si eu o intrebare, credeti ca e prea tarzie ovulatia in ziua 17 cm? Vineri, ziua 15 cm, la ecografie aveam un folicul de 18,5 mm si endometrul de 9,5, sambata am facut Pregnylul si duminica mi s-a spus sa am contact, deci ziua 17 si 18. Mi se pare cam tarziu sa ovulez in ziua 17 si ma gandesc ca asa sunt sanse mai mici ca sa se prinda o sarcina.
Bucuria mea cea mai mare a fost ca luna asta, dupa 6 luni de pauza dupa tratament, am avut ovulatie si fara stimulare. Chiar daca a fost un singur folicul care a crescut cam greu si endometrul cam mic, dar avand in vedere ca am avut aproape aceleasi valori ca si atunci cand m-am umflat de 14 fiole de Menogon, ma bucur f.tare. In ianuarie sunt hotarata sa fac inseminare, totul depinde de dr. meu, pe care trebuie sa-l conving, ptr. ca ii place sa ia lucurile f. usor, iar eu nu mai am rabdare deloc.