INSEMINARE (5)
Raspunsuri - Pagina 26
danotino spune:
buna seara fetelor!
micky, nici nu stiu ce sa zic daca ar fi bine
in ziua 11...nu suntem pregatiti pt asta marti, mai ales sotul cu serviciul...a ramas ca hotaram marti cand sa se invoiasca. deci ar trebui abstinenta pana atunci, nu?
sa-i spun sa vina cu mine marti?
eu inca de ieri am niste simptome de ovulatie. se poate pt ca am facut stimulare din ziua 2. ma doare in ambele parti, cred ca am foliculi pe amnadoua ovarele.
incep sa am emotii.
smaddy, iti tin pumnii sa iasa in pauza. o prietena de-a mea asa a ramas.
n-a facut-o decat o data luna trecuta, din dragoste, fara socoteli sau altceva, si m-a anuntat ca o sa faca bebe.
ali, munceste cu spor in continuare, sa iasa!
danotino
Micky2007 spune:
danotino nici eu nu am fost pregatita vineri la eco., cand dr. m-a anuntat, dupa ce a dat cateva telefoane, ca la ora 16.30 facem IA. Iti dai seama ca l-am sunat repede pe sot sa fie liber la 16. Daca tu deja simti ca ar avea loc ovulatia, chiar ar trebui sa iti pui problema.
Abstinenta al meu sot a avut 4 zile. Fara sa vrem si data trecuta a avut la fel (abstinenta) si a iesit foarte buna sperma. Eu iti urez succes, cu cat este mai repede cu atat mai bine, cel putin vei intra in Anul care vine .
Catty, ali, lorelai, marrina, aurel_cris si celelalte fete fara exceptie .
Micky
danotino spune:
micky, cred ca o sa-l tin pe sot in stand by marti.
nu pot sa-l iau cu mine de la ora 13, dar ii spun sa fie pregatit.
multumesc pentru sfaturi.
marti ar fi 3 zile de abstinenta la noi. cred ca o sa fie ok.
am asa niste intepaturi de mi-e frica sa nu ovulez pana marti. asta e...ce sa fac. oricum ma bucur ca am schimbat schema de stimulare, asa poate e mai bine.
va pup
danotino
Smaddy spune:
danotino sa te auda DD si poate cine stie, eu sper sa raman sunt ziua 20 CM si TB e 36,7 si sper in continuare, de simtome ce sa zic doar sanii imi fac asa probleme in rest nimic si nu vreau sa ma autosugestionez si mai am cateva zile pana la testul de sarcina nu ma grabesc ca m-am saturat de dezamagirea unei singure liniute. Farmacista ma cunoaste si cand intru in farmacie ma intreaba "pe langa testul de sarcina mai doriti si altceva"....asa ca va inteleg perfect fetelor. Mai navighez si pe alte subiecte cautand parca sa ma identific cu alte cazuri de aspirante la burtici si totusi fiecare organism are diverse simtome. Totusi sustinerea morala si comunicarea pe aceasta tema cu alte persoane care au acelasi ideal e ca o terapie si de cele mai multe ori se soldeaza cu bebe....Trebuie sa fim optimiste si sa gandim pozitiv.
Va doresc la toate din suflet sa treceti de partea cealalta de la aspirante la mamici si sa fiti implinite ca femei.
Va pup pe toate fara exceptie si sperati ca va fii bine.
Micky2007 spune:
danotino la fel am patit si eu, am avut cateva intepaturi la ovarul drept cu cateva zile inainte de Z11, atunci cand s-au vazut la eco. minune de folicul si endometru. De asta ti-am spus sa fie sotul pe faza. Bafta multa si sa fie cu ochisori.
Pupici
Micky
catty spune:
Neata fetelor,
Eu sunt z14 azi si ieri am avut un test de ovulatie aproape pozitiv. Nu stiu cum sa il interpretez ca nu era test Dr Sigur ci test La Minut si a doua liniuta desi vizibila era mai palida decat cea de control. Alt test nu am de unde sa fac pt ca l-am luat pe ultimul din oras . Pregnyl nu am facut si astept acum. TB nu mi-am luat-o. Nu stiu de ce dar acum nu ma gandesc la bebe deloc. Cred ca a intervenit la nivelul subconstientului meu chestia aceea de negare si de aparare impotriva unui eventual esec si luna asta si vizita rushilor chiar de Revelion, si din cauza asta nu ma mai preocupa aspectul bebe. Sambata sotul a tras de mine sa facem ceva, si de abia m-a convins, iar aseara nu am avut chef de nimic. Poate in seara asta sa imi vina cheful.
DONTINO, sa dea DD sa iasa IA si sa te bucuri de samburelul tau la inceput de an.
MYCHY, tu cum te simti iubito? Sper ca esti bine. Sa stai cumintica si sa ai grija sa se prinda samburelul.
CRISTIAMA, tu ce mai zici? Ce face samburelul tau?
Pupici tuturor si succes. Sa dea DD ca Nasterea Domnului si Anul ce vine sa ne ajute pe toate sa ne indeplinim visul de a fi mamici.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
Smaddy spune:
catty minunea vine cand nu te astepti mi-ar placea sa aud ca ai ramas ....sa ne dai vestea de Revelion sa intram in an cu speranta toate.
catty spune:
SMADDY, nu stiu ce sa zic iubita. Am observat insa ca dupa IA am ramas cu dureri la contact si cu usturime. Ma rog sa nu fie vorba de o rana pe col si din cauza asta sa fi sangerat dupa IA sau sa nu am endometrioza. De 2 saptamani decat sa ma pui sa fac prostioare, mai bine ma bati.
Acum om trai si om vedea ce va fi.
Pupici tuturor si o saptamana excelenta va doresc
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
cristiama spune:
Danotino,
Noi am recoltat acasa si a durat vre-o ora drumul + 15-20 min de asteptat pe holuri la Giulesti, am tinut-o la rece, desi se pare ca trebuie sa o tii la temperatura corpului si asistenta mi-a zis ca nu-i buna!!!
Dupa preparare au iesit 22 mil, si UNUL a fost norocos!!!
intre timp mi-am facut teste pt anticorpi de coagulare, pt ca pierdusem o sarcina, si au iesit bine analizele.
Acum astept sa treca revelionul si sa mai fac o ecografie.
Fetelor va tin pumnii, perioada sarbatorilor e foarte buna!!!
Micky2007 spune:
Catty scumpa mea, eu nu am nici un simptom, de fapt nici nu vreau sa imi caut si nici sa ma gandesc prea mult, ca si asa am foarte mult de lucru la servici. In afara de faptul ca am inceput iar sa mananc mult si ceva intepaturi pe la ovare, altceva nimic, desi cred ca este totusi foarte devreme pentru ceva simptome.
Te pup
Micky