INSEMINARE (5)
Raspunsuri - Pagina 17
lorelai_lorelai spune:
Dragele , nu am noroc.Am fost la Bucuresti , la Cocei si nu sunt sanse luna asta pt. inseminare, folicul z13 11,4 mm si endometrul 4,8 dupa 7 fiole menogon. Se pare ca trebuia sa iau in continuare menogon doar ca acum mi-au spus.Astep sarbatorile linistita si mai putin stresata si ...rusii sper sa vina la timpul lor pentru a putea incepe o noua stimulare.Am ramas marcata azi pentru ca e prima data cand merg la Giulesti si am vazut cate fete am probleme si cat de detasate sunt de o eventuala nereusit!
Micky2007 spune:
lorelai_lorelai nu fi dezamagita, noi suntem alaturi de tine. Toate ne confruntam cu diferite probleme, dar nu ne vom lasa pana nu vom reusi.
Am sa vad ce ma asteapta si pe mine pe 15 la monitorizare.
Pupici si nu trebuie sa ne pierdem speranta.
Marrina parca tu trebuia sa faci un test pe 8, ne dai si noua ceva vesti bune?
Micky
Micky2007 spune:
Cosmina bine ai venit. Cum ti-am spus si la aspirante, niciodata nu stii ce te asteapta si depinde foarte mult de organism.
Catty unde esti, ce faci?
Micky
cosmina78 spune:
Micky78, multam mult de incurajari, dar nu cred ca se va produce minunea asta la mine. Spre insa sa fie bine si sa nu mai fi facut cine stie ce chist de dimensiuni mari, ca abia anul trecut in iunie am operat unul si nu vreau sa mai aud de asa ceva (desi am ovare micropolichistice). Sunt cam si am chef numai de . Stiu ca ar trebui sa stau calma dar asteptarea asta ma omoara.
Ma bucur pt noua graviduta, felicitari si un bebe sanatos!
Va pup, iar eu astept in continuare.
cosmina78 spune:
Scuze Micky ca te-am botezat, cred ca inca dorm. Mesajl era pt Micky2007. Iertare si ,
Micky2007 spune:
Cosmina78 nu are nimic ca m-ai botezat.
Eu iti doresc sa fie bebe si incearca sa numai fi stresata, chiar daca asteptarea astea ne omoara. Gaseste o preocupare, ceva.
Pupici
Micky
cosmina78 spune:
Incerc Micky, dar parca e cam greu, zici ca am doua maini stangi. Am fost in concediu 2 sapt (am zis ca in perioada asta sa fac inseminarea si sa ma odihnesc) si de maine incep munca, asa ca poate de maine mai uit de problema, concentrandu-ma asupra altor chestii. Azi parca imi e mai bine, nu ma mai doare asa de rau, sau cel putin nu tot timpul.
PUPICI
danotino spune:
buna fetelor!
bravo cristiama! felicitari!
micky eu ziua 2! deja am inceput stimularea, ramane,sa ma programez maine pentru monitorizare+IA!
lorelai, imi pare rau ca n-a fost sa fie luna asta!
cosmina, bafta!
va pup
danotino
cristiama spune:
Salut fetelor si multumesc!
Mie mi-au cresctu foarte tare sansele prin IA, alfel nu ramaneam deloc. Si stimularea. Va tin pumnii la toate si va doresc sa ajungeti la doctori buni.
Nasa mea dupa 5 IA a ajus in sfarsit la Cezara Bucur la giulesti si a facut laparoscopie si are trompe atrofiate! Deci s-a chinuit degeaba si acum o sa treaca la FIV. Problema e ca apierdut vre-o 2 ani si a trecut si ea de 37.
catty spune:
MYCHY, stii ca uneori in week-end nu am timp sa intru, dar recuperez cand am loc la laptopul de acasa. Sunt bine, stai linistita.
COSMINA, fiecare organism este diferit. Poate ca la tine va bine. Cred ca la mine greseala a fost ca nu am luat utrogestan dupa IA.
ALI, ma bucur tare mult ca nu mai ai chistul ala si ca ovulezi natural. Spor la prestat si sa speram ca ne dai o veste buna curand.
LORELAI, lasa iubita ca va fi bine si vei face IA. Poate ca stimularea de ti s-a recomandat nu e cea mai buna pt tine.
CRISTIAMA, tu cum te stimti iubito? Esti bine sper.
Eu am luat urmatoarea hotarare: mi-am luat Utrogestan si il voi lua dupa ovulatie, din z16 pana in z27. In paralel voi lua tratamentul dat de dr meu dupa ce am facut IA. Pregnyl fac numai daca pana in z14 nu am test de ovulatie pozitiv. Sper sa dea roade planul asta al meu si de Revelion sa nu vina uratii si sa ii dau sotului meu o veste buna. Daca nu, in ianuarie facem urmatoarea IA.
Pupici tuturor si succes.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"