INSEMINARE (5)
Raspunsuri - Pagina 16
lorelai_lorelai spune:
Cristiama, felicitari!Ne-ai mai ridicat moralul o leaca prin reusita ta!Sarcina usoara dorim !
Smaddy spune:
Buna fetelor va multumesc pentru indrumari la toate.
Catty imi pare rau pentru ca esti dezamagita, dar te vad asa de perseverenta si sunt sigura ca vei reusii.
Marusca sunt prea sensibila si nu cred ca ma duc la Dr Moisa aleg sa ma duc la Dr Cocei.
Cristiama esti minunata si ne-ai ridicat moralul, nimic nu mai conteaza cand vezi doua liniute dar sa vezi cum o sa fie cand il vei vedea pe .
Aveti incredere si sperati ca o sa fiti toate la un moment dat. Poate nu sunt asa in tema sa va dau sfaturi dar eu personal ma analizez bine, elimin din viata mea pe cat posibil substantele nocive si viciul fumatului, beau multe lichide, mananc legume si fructe, dorm bine si nu mai particip la situatii conflictuale de nici un fel. Organismul meu incepe sa se revigoreze si sunt atenta la semnalele pe care mi le transmite seara imi aloc timp si ma gandesc la ceva pozitiv si imi pun in gand dorinta de a fii .
Va doresc numai bine la toate si va pupicalesc.
catty spune:
CRISTIAMA, ma bucur nespus ca ai reusit. Lasa ca vine si vremea noastra si o sa uitam de clipele triste prin care am trecut.
OANABBB, poate ca asa a fost sa fie sarcina asta a mea, daca o pot numi asa. Oricum luna asta fac cam de capul meu. Adica imi iau stimularea, nu fac pregnylul decat daca vad ca pana in z15 nu am testul de ovulatie pozitiv, si bag tratament de sustinere cu progesteron, de capul meu. Poate o sa iasa ceva.
SMADDY, ma bucur ca ai reusit sa iti impui un ritm de viata sanatos si vei vedea ca bebe va veni curand.
Pupici tuturor si fruntea sus.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
lindutza05 spune:
Cristiama,ma bucur foarte mult sa aud ca una dintre noi e.Ne mai ridica si noua moralul.Sa dea DD sa te urmam.Te felicit si eu din tot sufletul.
Va multzumesc si eu tuturor pt.incurajari,eu ma pregatesc deja pt.urmatoarea IA,sa nu ma intelegeti gresit mai am mult pina sa aflu daca aceasta a reusit dar eu am devenit foarte pesimista.
Am amintit de ceva vreme de injectia pe care am primit-o eu se numeste Predalon 5000 I.E.si care eu cred ca este echivalentul pregnylului din cite am citit de la voi.Mie mi s-a spus ca dupa ce i-mi iese testul de ovulatzie pozitiv in aceeasi zi trebuie sa fac o injectzie in sold si a 2-a zi sa ma prezint la IA.Injectzia contzine o substantza solida si una lichida care trebuie amestecata in seringa.Din cite am citit pe ea este pt. stimularea ovarelor.Voi trebuie sa face-ti injectia cu pregnyl de mai multe ori si mai devreme de a 14-a zi sau cum functzioneaza exact la voi stimularea?
Va intreb ca sa reusesc sa intzeleg si eu cum e cu stimularea ovarelor.
La subiectele voastre despre doctori nu ma pot baga pt. ca nu sint in masura sa comentez,de aceea eu va stresez cu problemele mele.
Va si inca odata multa bafata la toata lumea.
lorelai_lorelai spune:
Dragele, plec la Buc. la Cocei pt. o noua monitorizare.Sper sa ma intorc cu vesti bune!Pana atunci va pupicesc pe toate!
Smaddy spune:
Bravo lorelai sa ai bafta si Mos Craciun sa te prinda sa ai parte de o minunatie de . Inima mea e alaturi de inima ta.
brunetaeta spune:
lorelai te-ai hotarat cu cine faci IA ? Succes la monitorizare
Catty, nu am apucat sa-ti spun si eu cat de rau imi pare Pupici
cosmina78 spune:
Buna seara, fetelor! am urmarit cu interes discutiile voastre, in special pe Catty. Cred ca sunt in aceeasi situatie: am facut prima inseminare pe 1 decembrie, dr. Cocei (super doctor)si am dureri de burta, de sani, usoare balonari, urinari dese, ce mai...nu sunt in forma maxima. Citind ceea ce a scris Catty, cred ca din pacate voi avea aceeasi nefericita veste. Sper din suflet sa ma insel, dar nu prea cred ca Mosu' imi va aduce darul mult visat de 4 ani de zile.
Va pup pe toate si ne mai auzim.
ali spune:
Am fost din nou la eco.Se pare ca vechiul meu chist nu mai exista.Am fost tare bucuroasa cand mi-a zis si mi-a dat o veste buna:am ovulatie fara nici o stimulare.Foliculul era de 22.5x23.5 asa ca ne punem pe treaba.Nu am eu foarte mari sperante dar avand in vedere ca eu nu am avut prea des ovulatie naturala e totusi un pas inainte.
Pupici...
ali