INSEMINARE (5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Gata, am reusit sa ma programez la Giulesti pentru monitorizare pe data de 15, apoi daca am foliculi si endometru buni, mergem la inseminare, se pare ca va fi in week-end.

Ioana_p76 imi pare rau ca au venit uratii, dar ma bucur ca esti tare si mergi mai departe cu incredere ca intr-o buna zi va rasari soarele si pe strada noastra.
Catty ma bucur ca ti-ai mai revenit si ca nu ti-ai pierdut speranta. Vom reusi intro buna zi, ai sa vezi.
Lindutza cum te mai simti? Vom numara zilele de asteptare cu tine. Da-ne si noua o speranta, macar tu sa reusesti. Eu iti urez din suflet sa iti iasa bebe.
Marrina tu cand vii cu vesti bune?
Lorelai si eu sunt de acord cu Ali, poate tu ovulezi mai tarziu.

Va urez tuturor multa bafta.

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marusca spune:

Buna fetele,
Imi pare bine ca s-a mai schimbat atmosfera si toata lumea este mai optimista,chiar asa trebuie sa fim, mai ales ca vin sarbatorile.
Eu sunt in perioada de asteptare si daca nu iese in luna asta dr. mi-a spus ca luna viitoare vom incerca un tratament mai puternic ( probabil cu menogon) doarece nu i-a placut structura endometrului meu si s-ar putea ca aceasta sa fie cauza. Acum iau duphaston si am o stare foarte proasta, de fapt sunt foarte nervoasa si irascibila, m-am uitat pe prospect si nu indica astfel de manifestari, dar si luna trecuta am patit la fel in timpul tratamentului.

A mai avut careva astfel de manifestari in timpul tratamentului cu duphaston?

Carry: parca mai vii de acasa cu planurile astea, vezi ca poti sa faci cadouri si in natura :))) ( dupa ce trec rusii...) dar trebuie sa mai faci ceva in plus.... asa sa fie deoasebit...... (o mancarica buna alaturi de o atmosfera romantica cu muzica si lumanari...., poate si un neglije ( cu toate ca este cam rece afara ...)

Marusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Marusca, e clar efectul duphastonului.Eu pe langa asta aveam si bufeuri de caldura, transpiram foarte tare si la un moment dat ma lovise si o constipatie zdravana.Cum in luna asta nu am mai facut nimic am revenitla normal. Moral sunt cam pe linia de plutire dar vin sarbatorile si sper sa iasa la suprafata optimista din mine.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Buna dragelor -uri la toate
Catty a venit ziua sa iti scriu si despre mine,dar nu stiu cum le vei aseza in listuta ca am fost pacienta mai multor doctori.
Eu sunt ok,sotul are probleme.Am facut 2IA la Londa(una reusita cu sarcina oprita in evolutie),2 cu dr.Protopopescu,1 IA monitorizare Ion Ionut+Dr Moisa inseminarea,1IA monitorizare Ion Ionut+Dr Cocei inseminare.Acum pot sa iti spun ca voi fi pacienta dr.Cocei pt inca 2 IA si trec la FIV.Asa am fost sfatuita de dr.Cocei,in acelasi timp fac si analizele pt IVF care sunt o gramada nu-mi vine sa cred.Asa ca vezi cum le pui tu acolo draga Catty.
Marina ce maifaci?
Micky,Ioana
Lorelei nu dispera trebue sa existe o solutie si pt tine,e destul de greu pt ca stai asa departe
Linduta bafta multa,sa dea DD sa ne dai vestea cea mare
Ali,Marusca

Mergi la inceput

Smaddy si eu te sfatuiesc sa mergi pe mina dr.Cocei
Dj_mama ce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

AUREL_CRIS, gata esti trecuta pe listuta.
Eu nu am cum sa fac IA luna asta pt ca dr meu pleaca din tara peste vreo 2 sapt pana pe 8 ianuarie si nu vrea sa imi faca pt ca daca iarasi am probleme si dureri nu o sa il pot suna. A spus sa fac stimularea plus pregnylul in z12 si sa ne luptam singurei la program in z12, 14, 16 si 18. Nu stiu insa cum voi face eu pregnylul pt ca z12 pica sambata, dar o rezolv eu si pe asta cumva.
Pupici tuturor si succes

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Catty poti sa mergi la spital la urgenta eu asa la fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebekom spune:

Fetelor, am revenit si eu... Nu-mi mai merge calculatorul acasa si la serviciu nu se prea poate. Dar m-am gandit la voi, mi-a fost chiar dor de discutiile astea... as vrea ca toate sa aiba un final fericit.........
Catty, Ioana - imi pare nespus de rau pentru nereusita, dar va rog sa nu va pierdeti spernata, mai devreme sau mai tarziu o sa fie bine.
aurel-cris - chiar as vrea nr d-nei Cocei, dar nu stiu sa-mi activez PM. Sper sa reusesc sau sa mi se activeze automat. Multumesc, oricum pt ca vrei sa ma ajuti.
gabri_ela - si sotul meu are azoospermie si noi ne-am hotarat sa facem IAD. Sper ca in luna ianuarie sa fac prima si ultima IAD. Acum sunt in ziua a 11 si merg la monitaorizare. Din cate stiu eu, nu am probleme cu ovulatia, dar sa vedem...
Fetelor, va pup si sunt alaturi de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

fetele !!!
marrina sunt bine !! sar'na !!
M-am inarmat cu o daza mare de...nesimtire, si astept sa treaca timpul...sa fac testul..
Lorelai cum ai reusit, mama ,sa dai de dr. Cocei la tel.???
Ai incredere in ce zice dr. Cocei ca stie ea ce zice... ..Mie mi-a facut inseminare in z17 ptr. ca foliculul in z.15 era cam micutz. Ali are dreptate!!!
gabri-ela si noi tot cu azoo. ..si am apelat la IAD. Sunt pacienta dr. Cocei.
Offf...Catty ..pup fata pe amandoi obrajorii
Hai curaj!! Capul sus!! Mergem mai departe!!!
Ma bucur sa vad ca ti-ai mai revenit!!!
Ioana si pe Marrina!! si le spun din tot sufletul ca imi pare rau ptr. nereusita dar... nu disperati!! Va iesii soarele si pe strada noastra!!!
Cristima , Foxxy se ingroasa listutza la pacientele dr. Cocei!!!! Sunteti multumite?? Io sunt super multumita de dr.
Lindutza MULTA BAFTA!!! Sa se lipeasca cat mai bine !! si Sa fie cu ochisori!!!
Smaddy si sa incepi cu dreptul!!! Brr... dr. Moisa...brrr. ma ia cu frig numai cand ma gandesc!!!
DJ Mamuca are dreptate in legatura cu ea...bbrrr..
Acum parerea mea-> NU MOISA!!!! Tu alegi!!
Marusca zici ca sambata ai facut IAS??? Si eu tot sambata am facut.Ma bucur ca nu sunt singurica!! Tin pumnii stransi!!!
fetele !!!

PERLUTZA
FLORILE MELE
Un drac de fata!

"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit !!! "

copilutz'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marusca spune:

Ce aveti mai fetelor cu Moisa? Eu la ea sunt si sunt foarte multumita. Este adevarat ca nu mi-a dat de la inceput stimulare deoarece organismul meu pare in regula si mi-a spus ca nu trebuie sa-l fortam daca el isi face treaba. In fiecare luna mi-a mai adaugat ceva in tratament si mi-a spus exact ce ar putea sa nu fie in regula : endometrul.

cred ca depinde de personalitate. Ea este mai hotarata si directa. pana acum mi-a raspuns la toate intrebarile si a avt rabdare cu mine. Sincer : NU am ce sa-i reprosez.

Deci: parerile sunt impartite si nu as vrea sa se creada ca este o oaie neagra. Cel putin sunt si pareri pro.
Am vazut multe reusite la ea.

Ar fi bine sa spunem numai ce pareri pozitive avem si sa facem recomandari pozitive altef se creaza o parere subiectiva desprea numite persoane. Sunt convinsa ca si Dr, Cocei este foarte buna, poate este alt still.

Smaddy: eu am toata incredera in Dr. Moisa si imi place foarte mult de ea. Poti sa te duci la o consulattie sa vezi daca ti se potriveste stilul ei direct. Ea a avut ca si noi probleme de fertilitate si stie prin ce trecem.

Marusca

Mergi la inceput