INSEMINARE (5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Smaddy spune:

M-am pierdut in atatea informatii sry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Ioana_p76 astazi este Z2 si am uitat sa ma programez la Giulesti, am avut atata treaba la servici incat am uitat.
Poate maine numai uit. Si nici nu stiu ce sa fac, daca sa ma duc la Giulesti sa fac IA sau nu. Mie imi placea la un cabinet ca lumea sa nu ma expedieze repede.
Voi vedea. Voi ce sfat imi dati?
Ioana daca nu au venit uratii azi, tu de ce esti deja demoralizata? Asteapta sa vezi rosu in fata ochilor. Eu zic sa nu iti pierzi speranta.

Catty nici nu stiu ce sa iti mai spun, sau cum sa te mai consolez, dar viata merge inainte, nici la mine nu a iesit din prima, dar eu nu ma las, va iesi pana la urma bebe.

lindutza05 bafta multa si suntem alaturi de tine in asteptarea astea care este foarte grea.

Smaddy bine ai venit printre noi, dar iti urez sa pleci cat mai repede la odisee.

Ali

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Marusca era sa uit de tine, iti urez si tie bun venit si sa pleci cat mai repede la odisee si daca se poate sa ne iei si pe noi.

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelai_lorelai spune:

Dragele, vesti proaste!Am fost azi la eco si slabe sanse de reusita:z10, endometru trilamelar 4 mm, folicul pe OD de 9 mm.M-a chemat sambata din nou.Dupa menogon, 7 fiole z2-z9 vi se pare normal sa fie asa situatia. Credeti ca am sanse luna asta sa ovulez.Dr. Cocei a spus sa astept...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Buna dimineata fetelor.
Lorelai am vut sa te incurajez.E posibil sa ai ovulatie mai tarziu de Z14.Daca imi aduc bine aminte dr meu zicea ca foliculul creste cam cu 2 mm/zi asa ca in Z14 ar putea fi 17-18 mm.Nu-ti pierde increderea si pastreaza-ti moralul ridicat, nu-ti face bine .
Apropo, ati observat ca sunteti mult mai sensibile in perioada in care faceti stimulari?Eu am plans cel mai mult in lunile cu stimulare, si mai nou simt ca-mi vin uratii cu 2 zile inainte pentru ca ma apuca o stare de disperare.... aproape de nestapanit.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

LINDUTZA, sa dea DD sa fie cu noroc IA facuta in perioada sarbatorilor.
LORELAI, funtea sus ca va fi bine. Lasa ca pana sambata mai cresc foliculii si o sa vezi ca vei face IA.
Fetelor, multumesc mult de incurajari .
DJ_MAMA Si eu sunt de parere ca se simte vinovat, desi nu este el de vina ca organismul meu nu a vrut sa ne ajute. El si-a facut treaba, si rezultatul depindea de mine. De dragul sotului meu, care mi-a spus ieri ca pot renunta la ideea de IA daca vreau, mi-am sunat dr si am stabilit cu el ce e de facut. Luna asta fac numai stimulare si pregnyl in z13 si apoi sa muncim cu spor la program. Pt ianuarie acelasi tratament si IA daca nu raman in decembrie. Asa ca sunt pe val, cum se zice.
Pupici tuturor si fruntea sus ca va veni si vremea noastra.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Catty , ma bucur tare mult ca ti-ai revenit si ca nu te lasi prada supararii si deznadejdii.
Se zice Dumnezeu nu-ti da mai mult decat poti duce, si se pare ca noi putem duce durerea si neimplinirea asta.
Linduta sa te ajute DD sa fie bine.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna dimineata!
Catty ma bucur ca esti mai bine azi si ca deja ti-ai stabilit "planul de bataie" pe urmatoarele doua luni. Dar te intreb, daca tot faci stimulare si luna asta, n-ar fi fost bine sa mai incerci o IA sau n-a vrut dr. tau?
Micky chiar daca esti z2 azi ( la fel ca si mine)cred ca poti sa suni pt. monitorizare. Daca nu vrei sa faci la Giulesti, iti pot da o sugestie - MedNewLife, dr. Anca Gherasie este f. de treaba, numai ca ea prepara sperma, nu cred ca are embriolog si costul IA este de 400RON. dar poate fetele din Buc. au mai multe idei.
Marrina ce faci, hai te asteptam cu vesti!
Lorelai imi pare rau ca tratamentul cu menogon nu a avut rezultatele asteptate, ca mi se pare un tratament destul de puternic, dar cred ca foliculul pe care il ai o sa mai creasca zilele astea. Iti tin mupnii sa fie bine pana la urma!
Ali sa stii ca si eu la fiecare stimulare am fost mai sensibila, au fost dati cand plangeam fara motiv, nu-mi mai convenea nimic, s-a suparat si sotul meu pe mine atunci, dar in final m-a inteles. Asta e, trebuie sa trecem prin atatea ca sa avem bebelusul nostru..Numai sa reusim!
Lindutza iti doresc sa ai multa rabdare in perioada asta de asteptare si la sfarsitul ei sa ne dai vestea ca esti

Cat despre mine,dupa cum v-am mai zis ieri, pana la urma au venit "uratii" si am incheiat capitolul "inseminari", ma voi programa pentru FIV la primavara.
Cu toate astea, voi continua sa va citesc si sa va urmaresc si voi mai interveni si eu cu sfaturi si cu urari de bine
Fetelor, va pup pe toate si va doresc sa ajungeti cat de curand gravidutze!
Sper sa ne intalnim la Odisee!

Ioana

trying to get pregnant

Mergi la inceput

Dragele mele, va multumesc pentru incurajari!Dupa cate ati vazut v-am scris noaptea trecuta, exact cand am ajuns acasa si erem tare dazamagita si obosita!Mi-am mai revenit putintel acum cand v-am cititt....Doar ca am obosit foarte tare!Uneori simt ca nu mai pot!Sa fac doua drumuri de Bucuresti pe saptamana si nu dureaza decat 12 ore dus intors!Catty, ma bucur ca ti-ai revenit.Cred ca toate avem urcusuri si coborasuri in drmul asta asiduu spre maternitate!Sa deia D-nul sa ajungem toate la maternitate!

Mergi la inceput

Ioana, scuze ,am uitat sa te consolez pentru faptul ca nu ai reusit!Sa deie D-nul sa rezolvi prin fiv.Imi place ca totusi ai moralul ridicat!

Mergi la inceput