INSEMINARE (5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelai_lorelai spune:

Catty, imi pare tare rau!Sunt alaturi de tine!Nu uita, in viata conteaza foarte multa sa stii a te ridica si a merge mai departe!Capul sus!Si luna viitoare sau mai tarziu ai o sansa!

Fetelor, maine ma duc la Cocei, e Z10 si treduie sa vedem ce misuna prin interiorul meu!Sper sa creasca toate pentru a ma insemina in week-end!Va pupicesc si vorbim la intoarcere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Catty nu fi suparata, stiu ca este foarte greu si eu am trecut prin asa ceva la prima inseminare si eu am avut sperante dar asa a vrut DD. Important este sa nu te lasi si foarte bine este ca faci o pauza, mai ales ca stii tu "atunci cand te astepti mai putin, atunci vine bebe".
Imi pare rau.

Foxxy am sa o intreb pe dr. mea, sa vad ce zice, cum este mai bine in cazul meu, cu stimulare sau fara.
Nici mie nu imi vine sa cred ca nu reusim, dar asta este. Noi incercam de 4 ani jumate. Am mai fost operata de endometrioza si tot nu am ramas. Acum s-a refacut la loc.

Pupici
Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

lorelai_lorelai bafta multa, sa te inseminezi cat mai repede dar cel mai important lucru este sa dea DD sa iasa bebe.

Si eu sunt Z1, am sunat azi la cabinetul d-nei dr. dar mi s-a spus ca ovulatia poate avea loc in week-end, asa ca m-a pus sa sun la Giulesti sa ma programez. Asa ca maine sun acolo. Nu stiu daca o fi mai bine, dar incercam.

Daca ma inseminez acum, numai la anul voi afla raspunsul.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Off Catty, imi pare tare rau.Plangi acum, chiar iti face bine, dar peste cateva zile o sa vezi ca incepe o noua luna in care incepi din nou sa speri.Asa suntem toate. Curaj , trebuie sa avem putere sa mergem mai departe.
Asteptam vesti Ioana si Marrina.
Mickey ce rezultate meseriase are sotul tau.Sunt sigura ca o reusiti cat de curand sa aveti bebe, mai ales ca ti-ai rezolvat problema cu endometrioza.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Fetelor, n-am putere sa mai scriu o data si va copiez ce le-am scris fetelor mele din Constanta:

Fetelor, mie Mos Nicolae nu mi-a adus nimic , testul pe care l-am facut azi dimineata la ora 1 a fost doar cu o liniuta S-au dus si sperantele mele, desi ciclul nu a venit inca, dar cred ca azi urmeaza.. Este a 5-a IA nereusita si ultima, pentru ca m-am hotarat, nu voi mai pierde timpul si voi trece in primavara la FIV. Si-asa am pierdut atata timp, nu mai am rabdare sa mai fac IA, macar la FIV sunt mai multe sanse.
Hai ca nu mai scriu, ca nu vreau sa va deprim in ziua asta de sarbatoare..

Catty imi pare foarte rau pentru tine, pacat ca ne-am facut amandoua sperante degeaba Dar tu poti fi optimista in continuare ca la tine a fost abia prima IA, iti doresc sa ai mult noroc la urmatoarea. Si te rog sa mai scrii, te asteptam cu drag!
Asa m-am gandit si eu, sa fac o pauza, dar voi, fetelor de aici ne-ati fost mereu alaturi si ne-ati sustinut si vreau sa va fiu si eu alaturi, chiar daca nu voi mai fi "colega de IA "cu voi.

Va pup, fetelor si sper ca voua v-a adus Mosul cadouri frumoase!

Ioana

trying to get pregnant

Mergi la inceput

Am fost asa suparata si m-am gandit doar la dezamagirea mea, dar vreau sa-ti urez Lindutza sa ai mult noroc la inseminarea de azi si sa-ti ajute Dumnezeu sa reuseasca! E bine ca nu vrei sa-ti faci sperante prea mari, ca uite la noi, care ne-am amagit degeaba..Dar poate daca nu-ti faci sperante va reusi IA!
Marrina tu cand trebuie sa faci testul? Hai macar tu cu vestea cea mare!

Va pup fetelor si sper sa aveti o zi buna!

Ioana

trying to get pregnant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Ioana, sa inteleg ca inca nu au venit rusii si tu deja te gandesti ca nu a reusit IA?Nu se accepta vestea asta.Mai ai putin rabdare... pentru incurajare.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

IOANA, imi pare sincer rau ca nu ai vazut dublu azi la test. Crede-ma ca stiu cum este.
Eu dimineata am murit pe dinauntru. I-am spus sotului meu ca au venit uratii, si el s-a uitat la mine, a inceput sa planga si m-a intrebat "De ce nu vrea Mosul sa ne aduca si noua un bebe, ca eu am fost cuminte si am facut tot ce ai spus tu ca trebuie sa fac?" In momentul ala am simtit ca mor. Nu mai simteam nimic decat o durere cumplita. Dupa ce a plecat la serviciu am gasit in ghetute cel mai nou si mai bun epilator Braun. Iar eu nu am luat nimic pt el. Cu ultimii bani am cumparat un test clear blue aseara.
MARRINA, sa dea DD sa ai noroc si sa vezi dublu zilele astea cand trebuie sa faci testuletul.
LINDUTZA, succes si tie la IA. Sa te ajute DD sa iasa bine totul.
Va pup pe toate si sa aveti grija de voi.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marusca spune:

Fetelor, va citesc si imi pare rau de dezamagirea voastra. Asa am fost si eu la prima IAS, avand in vedere ca nu avem cauze concere pentru care nu putem sa facem copii, poate doar varsta si stesul zilnic. Acum sunt la a 3 a , am facu-o sambata si sunt mult mai detasata. Este bine sa o luati mai usor , Am vazut cazuri cu reusita din a 11a IAS , fata aceea nu s-a demoralizat si a tot incercat pana a reusit.

Mi-am propus sa nu ma mai gandesc la asta , nu fac niciodata test inainte de z 28 a. Cat il priveste pe sotul meu cred ca este si el afectat dar nu lasa sa se vada pentru a nu ma afecta mai rau si pe mine,face tot ceea ce ii cer si nici el nu intelege de ce nu reusim. Tocmai de aceea i-am spus d-nei dr. ca ma voi duce cu el la ea sa-i explice de ce nu se prinde. Mi-am propus sa fac tot de spune medicul (mai beau si ceva ceaiuri suplimentar) si sa nu ma mai gandesc asa de mult. Oricum la IAS se ia din aproape in aproape , deci nu va asteptati sa iasa din prima, probabil ca data viitoare va va schimba ceva in tratament.

Succes in viitor si nu va lasati , priviti partea buna a lucrurilor, in viata sunt foarte multe lucruri pentru care merita sa traim si sa ne bucuram, fixati-va si alte obiective in paralel, obiective pe care daca vreti le puteti indeplini si bucura de reusita, partea asta cu copilul nu depinde numai de noi din pacate.Noi face tot ceea ce putem dar trebuie ca si DD sa-si indrepte fata sper noi.

daca apare ceva nou va dau si eu un semn.

Marusca

Mergi la inceput

Catty m-ai facut si pe mine sa plang si ce aiurea ca sunt la servici si trebuie sa ma ascund de toata lumea si nu mai pot sa suport pe nimeni
Si eu visam sa-i fac o surpriza iubitului meu azi, sa-i arat un test pozitiv, de-asta nici n-am dormit ca lumea, eu la ora 1 noaptea faceam testul si va imaginati cum am mai "dormit" eu pana dimineata
Catty, o sa treceti voi peste asta, n-aveti incotro, trebuie sa mergeti mai departe. Asa vom face si noi, dar azi n-as vrea decat sa plang..
Fetele din Constanta mi-au mai dat o speranta, au zis ca pana nu vine CM pot sa mai sper, ca au de ex. a fost un caz in care testul a iesit negativ in z31, iar in z36 pozitiv. Nu stiu ce sa mai cred si daca sa mai sper..
Marusca eu sunt la a 5- a IA si nu cred ca voi ramane nici daca voi face 15 IA si cred ca dr. ne tot zice sa facem IA ca poate crede ca n-avem inca bani de FIV dar ne-a dat de inteles ca cu IA nu prea avem sanse, mai ales ca la inseminarea asta, am avut cel mai prost nr. de E bine ca tu ai puterea sa fii mai detasata si iti doresc din suflet sa iti reuseasca aceasta a 3 -a IA!

Ioana

trying to get pregnant

Mergi la inceput