The best of aug-sept-oct 2004 (122)
Raspunsuri - Pagina 16
ana_a spune:
Salut si de la noi!!
Ioana am vazut pozele cu Mosu si pe Alesio cuminte stand la povesti cu el, Stefan na avut noroc sa vada Mosu acasa in realitate, a coborat doar pe horn si a pus cadourile sub brad, da a fost bine si asa.
Sa stii ca si al meu a fost bolnavior, pe langa febra sa deranjat si la burtica, desi am avut grija sa gatesc pentru el doar mancare usoara fara excese, ca de altfel si pentru noi, tot a ajuns pe la bunici unde sa servit la discretie din bomboanele de pom si cred ca de acolo vine si durerea de burtica...dar acum suntem bine.
Eu vreau sa va pup pe toate si sa va urez tot ce este mai bun, liniste sufleteasca, multa sanatate tuturor si numai voie buna!
Toate cele bune tuturor si sa auzim de bine!
Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii
Anuska spune:
Pentru ca nu stiu cand si daca voi mai avea timp, eu va urez sa aveti un an 2007 SUPER, sa fiti sanatosi si cand anul se va schimba spuneti-va dorintele cu voce tare si poate se vor realiza!
LA MULTI ANI!
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii
Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)
susulina spune:
Bine v-am regasit si "LA MULTI ANI!"
N-am mai trecut de mult pe aici dintr-o mare lipsa de timp, dar acum ca a venit vacanta am zis sa mai vad ce mai faceti, cat au mai crescut puii vostri si ce nazdravanii mai fac. Inca n-am apucat sa citesc, dar ma apuc, ca am muuuult de recuperat.
Alexandra mea e o fetita tare cumintica si l-a asteptat nerabdatoare pe mosu'.Cand am impodobit bradul,era numai cu ochii dupa dulciuri, cum nu eram un pic atenta, mai fura cate o ciocolata.Si i-am spus ca se supara mosu' pe ea si nu mai vine.In ziua cu pricina, tot timpul se ducea la bradut si intreba"mocica, mocica?", adica "Mos Craciun"pe limba ei sau "mosii, mosii".Si eu ii spuneam ca trebuie sa vina. Cand a venit in sfarsit, s-a dus repede la usa si a deschis-o, l-a asteptat sa intre si apoi...drept la sacul cu jucarii.Si bineinteles ca mosu' i-a zis ca nu mai vine pe la ea, daca mai ia ciocolatele din pom. Nu stiu ce a inteles ea, dar credeti-ma ca nu s-a mai atins de ele.La sfarsit, la pupat pe mos si i-a zis "pa-pa". Nu mi-a venit sa cred ca nu s-a speriat de el.
In rest, a inceput si ea sa vorbeasca mai bine, in fiecare zi spune 1-2 cuvinte noi si cand eu o laud , zice "tati, tati", adica sa-i spun si lu' tati ce a zis ea si daca o lauda si el, zice cuvantul de zece ori si e taaaare mandra.
De pemparsi inca nu am scapat, noaptea nu face in ei, de multe ori nu face deloc, in alte dati se trezeste si zice "pishu" si o pun la olita, in schimb ziua, daca e afara nu spune de fel, iar in casa cateodata face la olita, altadata spune dupa ce a facut, iar daca se da la joaca nu mai spune deloc.Iar kk face numai la olita.
Ii plac rau desenele animate dupa minimax dar si Tom si Jerry pe care-i si imita, sper numai sa nu ma trezesc si cu vreo tigaie in cap ca la desene.Acum imita numai cum merg ei, cum fac cu mana, cum stranuta, cum fac nani etc.Dar de cand i-a adus mosu'joculet "Lego" sta numai si construieste, a uitat de tot desene.
Cu bona s-a invatat in sfarsit dupa vreo 3 luni de jale mare cand plecam eu de acasa.Dar parca vad ca dupa astea 2 saptamani de vacanta iar o sa avem probleme.Trebuie s-o inscriu si la gradi, am auzit ca inca de pe acum, ca la noi in oras sunt multi copii si locuri putine.Ea implineste 3 ani in prima zi de gradi, sper sa nu spuna ca e prea mica.Si sper ca pana atunci sa manance si singurica si fara televizor.
Va doresc ca noul an sa va aduca numai bucurii si sanatate, iar copiii sa creasca mari si frumosi si destepti si cuminti si...si... si mai ales sanatosi ca e cel mai important.
SARBATORI FERICITE!!!!
Raluca si ALEXANDRA-IOANA(15 septembrie 2004)
danina spune:
Vad ca mamicile se pregatesc de zor pt intampinarea noului an. Eu una gata cu strofoceala ca mi-a ajuns de Craciun acum o las mai moale mai ales ca mergem la restaurant si pe 1 e ziua lui tata socru asa ca avem masa si la ei.
Noi am petrecut tare frumos de Craciun cu jumatatea de rubedenii, am mers cu colinda, ne-am incurcat de am ras in hohote la colinde de parca eram mici copii, asa ne-am reamintit de vremurile de demult... O sa pun maine si ceva poze acum fug ca ma cauta mandra prin casa.
Danina Diana - strengarita familiei
Poze 2006DIDIUTZA
PETRECERE PAULA DIANA 1 ANISOR
herra spune:
salutare!
noi ne-am hotarat (a cata oara?) in ultima clipa si am plecat ... la Constanta!
asa ca va uram de la malul marii!
sunt cam stresata ca Vlad intra si iese din casa cam des, de la cald la frig si invers, dar sper sa nu raceasca...
spor la pregatiri! hihi - si eu am scapat de gatit!
danyce spune:
Fete dragi, intru pe fuga sa va urez sa aveti parte de un an nou fericit ,numai impliniri pe toate planurile si multa, multa sanatate!
Am pus ceva pozici din decembrie aici
Pupici tuturor
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
ana_a spune:
Poate nu mai apuc sa intru pana la anu asa ca eu va urez de pe acum un an nou fericit!Multa sanatate si numai bucurii!!!Si sa vi se implineasca dorintele din noaptea de revelion!!!
Pupici la toata lumea si sa ne auzim cu bine in anul care vine!
Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii
pufymic spune:
Nici eu nu stiu dc. mai apuc maine sa intru pe aici, asa ca va spun de pe acum: Sa aveti petrecere frumoasa(oriunde ati fi) iar anul care vine sa fie mai bun, mai plin de impliniri si mai ales cu multa sanatate!
Multi la fiecare dintre voi si sa ne revedem cu bine....la anul!
Pupici!
Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)
CRISMIR spune:
Dragele mele,am intrat si eu sa va urez toate cele bune in anul nou ce vine,sa fiti iubite,fericite,sa aveti copilasii sanatosi si voiosi,sa vi se indeplineasca toate visele si sa fie multa,multa sanatate!
LA MULTI ANI 2007!
Va si sa auzim numai de bine la anul!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
herra spune:
Va doresc ca toate sperantele ramase sperante si toate visele ramase vise sa devina realitate in 2007!
Sanatate si fericire voua, copiilor, familiilor!
LA MULTI ANI!!!