The best of aug-sept-oct 2004 (122)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Eliana, ma voi ruga in continuare pentru tine si pentru baietii tai. Sa dea Dumnezeu ca ei sa apara pe lume, atunci cand va fi timpul.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Craciun Fericit mamici, burtici si copii!

Mihaela, Eliana, multa rabdare in continuare si va asteptam cu vesti bune, la momentul potrivit. Mai sunt burticoase printre noi?!

Dianarus78, sa va traiasca bebe mic!

Ne-am pus si noi in gand ca la anu' (mai e un pic) sa ne punem si noi pe treaba serioasa... haha!

Vesti despre noi ar fi ca si eu si fiu-meu suntem bolnavi. Fiu-meu rosu in gat si inceput de otita si io cu sinuzita! Anamari, parca si voi, nu?! Suntem de groaza, zau! Antibiotic la greu, acu' de sarbatori... o veselie...

La noapte vine si la noi Mosul, deci maine dimineata sa ne tinem la smuls funde, ambalaje si alte alea...

Va pupam cu drag si va mai scriu zilele astea ca suntem in vacanta! Youpeee!

Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasii sept-oct 2004 (1)
Copilasii sept-oct 2004 (2)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bozo spune:

Craciun fericit tuturor!

Dinarus, sa iti traiasca bbeul!

Eliane, ne gandim la voi si tinem pumnii.

Pufy, felicitari pentru casuta!!! SA o stapaniti sanatosi!!

Noi suntem acasa de cateva zile, cu Tudor bolnav, am ajuns si la urgenta. E mai bine, dar il doare inca burtica, si a slabit ff tare. Din grasunul meu a ramas un pispirel.

Pupici si sanatate multa tuturor bolnaviorilor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Bucuria vine din lucruri marunte, linistea vine din suflet, caldura Sarbatorilor vine din inimile noastre!

Va urez cu drag un an nou mai bun si mai luminos decat cel care se incheie si un Craciun Fericit, cu masa imbelsugata, bradut impodobit, fiinte dragi alaturi si zvon de colinde si clopotei.

Si sa nu credeti daca vi se spune ca Mos Craciun nu exista, ca a murit, ca e un mit sau doar o legenda. Nu lasati sa treaca nici o zi fara sa radeti din toata inima, jucati-va cu copiii, bucurati-va de prima ninsoare, de chipul hazliu al omului de nea, eliberati-va inimile de orice urma de rautate sau invidie, aratati-le celor dragi cat de mult ii iubiti, si MOS CRACIUN se va arata dornic sa vina, asa cum a facut-o de atatea ori atunci cand eram micuti si inocenti. Lasati-l sa vina si sa aprinda in fiecare din noi flacara vie a copilariei! Si asta nu doar de Craciun...

CRACIUN FERICIT !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Eliane bafta multa!

Pufy felicitari pentru casuta!

Mihaela chiar daca ai burtica mare tot faina esti iar domnisorica e dulce foc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Craciun fericit tuturor!
Sper ca toata lumea e bine, nici nu stiu ce va pot spune dupa asa o lipsa indelungata, am vrut doar sa va urez un gand bun de Sarbatori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

LA MULTI ANI CRISTINE SI CRISTIANI!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein
Cristina si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Va urez si eu CRACIUN FERICIT cu multa sanatate si fericire in sufletele voastre si sa inchin cu voi,iar sper ca v-a adus daruri multe asa cum si-a imaginat fiecare.

Danina Diana - strengarita familiei
Poze 2006DIDIUTZA
PETRECERE PAULA DIANA 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Sa traiasca Cristinele si cei cu nume derivate de la el!

Hai sariti cu impresii. Cum ati petrecut? Ce au facut copilasii vostri?

Noi am petrecut o zi de Craciun linistita si draguta.

Amelia a primit de la Mos Craciun ( adica mami cu tati, niste prieteni de familie, bunici si matusa din Bucuresti) de la toti in unanimitate: bebelusi. Asa ca acuma (impreuna cu cel pe care il avea inainte de Craciun) o sa facem o cresa . A mai primit si niste carti cu povesti.
Tati zice deja ca a primit prea multe cadouri si nu va sti sa pretuiasca daca sunt prea multe. Si tind sa fiu de acord, dar ce sa facem, o data e Craciunul. Si mai urmeaza sa primeasca de Revelion, de Craciunul pe stil vechi( sarbatorit in Moldova, cand poate, daca da Dumnezeu, o sa mergem la bunicii de acolo).Uff..multe..
Asa cum a fost planificat Mosul i-a luat biberoanele si i-a lasat o canita rosie si niste paie colorate. Inca mai sufera dupa bibe, dar nu a facut mare scandal. Dar nici lapte nu prea mai bea...

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna fetelor!

Noi am petrecut cu medicamente Craciunul asta....s-a racit zdravan de tot Alesio, asa ca nu ne-a prea ars de nimic....a facut febra in noaptea de Craciun....si apoape zilnic face si acum....sper sa-i treaca odata ca m-am saturat sa fie tot bolnav.
In rest a venit si la noi Mosu, cu toate ca a "fost u'at"(urat), dar asta nu l-a impiedicat pe gongolin sa i se catere in brate si sa-i turuie poezii....faza haioasa a fost cand i-a zis mosului o ghicitoare:
"ghicitoare, ghicitoare
ce-are Mosu'-ntre picioare?", iar raspunsul l-a dat tot el"pa'ca (parca)pantaloni, pa'ca cloantza"
Avem si www.puf.hostcenter.ro/main.php?g2_itemId=4906" target="_blank">POZE cu Mosu.....chiar daca a fost "u'at"

Si mai avem o maaaaare realizare: am scapat de biberon de vreo luna(dar am uitat sa va zic)! Acum isi bea laptele din cana, cu paiul....sau fara....depinde de chef....
Faza s-a intamplat intr-o seara cand statea in pat si isi bea laptele din sticlutza, si avea chef de joaca.....si si-a bagat degetul in sticla de a impins tetina inauntru....a incercat apoi sa o scoata....dar fara succes.Si i-am zis ca o sa o duca tati la tanti farmacista de unde a cumparat-o sa o repare(ca numai ea se pricepe).....si i-am dat canita...si dusa a fost sticla(si acum e ascunsa in dulap ca nu m-am indurat s-o arunc)....dupa vreo 2 zile nici n-a mai pomenit de ea..

Cam atat despre noi.....voi ce mai ziceti???

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput