The best of aug-sept-oct 2004 (122)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Cele mai recente poze cu mine si Alexia gasiti aici

Eu sunt bine, imensa si ma simt ca o balena. ma dor toate oasele si mi-e tare greu sa ma misc. De data asta sper sa stea ceva mai mult in burtica bb.
Alexia e mare, nebunatica, rasfatata...dar totusi destul de intelegatoare.
De abia asteapta sa-l vada pe bb Andei si pupa burtica de o mie de ori pe zi...e asa de dulce!

va pup!

Mihaela (33+) si Alexia- Maria26 august 2004

Utile pt burtici, viitoare mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Nu m-am putut abtine si am mai tras cu ochiul pe aici inca o data inainte de plecare.
Ma bucur ca am facut-o, dat fiind ca am aflat vesti bune.
Eliana ai grija de tine! Ma bucur ca esti acasa alaturi de Elena. Spune-le baieteilor din partea mea sa mia stea acolo vreo 10 saptamani macar.

Mihaela ma bucur ca avem vesti si de la voi. Alexia este in continuare foarte frumoasa, iar mami are o burtica super.

dianarus felicitari!

pup inca o data pe mamici si pitici.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salutare tuturor!

Eu sper ca totul va fi bine cu Eliana si echipa de fotbal (io asa rasfat baietii din burtica). Maine am sa o sun si, daca ma lasa conexiunea, revin cu vesti.

Noi am plecat deja la bunici pentru sarbatori, probabil ne vom intoarce de revelion.

Intre timp am fost la serbarea de Craciun de la gradi si vreau sa declar ca vizigotu mi-a rupt inima in doo. Cum a cantat el acolo alaturi de ceilalti copii si cum a dansat in toate dansurile de la grupa mica....Mai ca am plans de emotiune....nici nu ma asteptam. Cat or fi muncit doamnele educatoare cu ei...Daca am timp poate pun niste poze. Oricum am incercat sa fac filmulete mai mult decat poze. Sa il vedeti dansand dupa colinde de craciun cantate de Andy Williams (preferatu meu dealtfel) ....

Pupaturi pentru Dianarus si noul bebe, sa fie sanatosi si fericiti cu totii.

Eu am venit la parinti de sarbatori hotarata sa ma odihnesc si sa ma deconectez putin asa ca, daca nu mai apuc sa revin, va doresc inca de pe acum un Craciun Fericit alaturi de cei dragi si un an nou plin de impliniri!

Multe pupaturi din partea noastra!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

MIHAELA si pe burtica multi...ce frumoasa e Alexia,dulce tare...si burtica ta e mare,wauuuuu,ce fain...parca imi e dor si mie cand vad burticute....multumim de informatiile legate de ELIANA,ma bucur si eu ca e bine,chiar ma gandeam la ea...SARBATORI FERICITE! va doresc intregii familii si daca mai vorbesti cu Eliana si ei sa-i transmiti din partea noastra!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

felictari Mihaela...

noi ne luptam cu o sinuzita pacatoasa...toti mai putin sotul.
dar speram sa ne treaca pana vine mosul...

Sarbatori fericite...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

M-am intors... legata
Am venit acasa ieri pe la 3, dupa ceva peripetii cu o doctora prof. conf. (ce o fi fost) care am inteles ca mereu trebuie sa fie ea pe os, giga contra.... si nu vroia sa ma externeze ca ea e de garda etc. Dr. meu n-avea nici un sens sa vina pana la spital ca sa-mi faca externarea asa cum vroia madam... Asa ca am vrut sa plec cu semnatura, pe propria raspundere... dar nici asa nu a vrut... A spus ca pot pleca si ea ma trece fugita din spital... Asa ca oficial am fugit din spital...

Altfel... sunt bine pana acum... n-am voie sa am contractii deloc... Normal, stat in pat si tratamentul de rigoare... Iar la cele mai mici contractii la spital cu mine... pt. ca acum exista riscul sa se rupa colul de la contractii...
La mine, problema cea mare sunt contractiile, pt. ca daca nu mai avema puteam sta asa... cu colul deschis... fara cerclaj. Si acum, problema ramane aceiasi... contractiile...

10 saptamani am in plan sa rezist acasa sau la spital... nu par prea multe... sper ca o sa fie bine.

Va multumesc pt. gandurile bune si incurajari
Am citit in mare parte ce mai faceti, insa nu sunt in stare sa va raspund, desi as vrea...

Craciun fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Eliana si iti tin pumnii sa rezistati(3 in 1) cat mai multe dintre cele 10 sapt planificate!

Noi plecam la tara, asa ca vreau sa va urez tuturor:
Craciun minunat alaturi de familiile voastre, cu multa sanatate si bucurii iar Mosu sa fie bun si darnic cu voi cu toti!

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

"Astazi în cetatea lui David, vi s-a nascut un mantuitor, care este Hristos, Domnul" - Luca 2:11

Va doresc ca anul acesta de sarbatori, bradul, globurile si Mos Craciun sa nu-l puna în umbra pe Sarbatorit!

Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein
Cristina si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Eliana, deci dr respectiva a tinut mortis sa nu aiba nici o raspundere...

iti tin pumnii, aveti grija de voi!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein
Cristina si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Acum,de sfanta sarbatoare a Nasterii Domnului Iisus Hristos sa uitam de griji si suparari, de framantari si de neintelegeri. Sa primim si sa daruim dragoste, lumina si pace sufleteasca. Sa speram si sa uram tuturor un an mai bogat ca cel care trece, un an plin de impliniri si succese. Sa vina un Mos Craciun incarcat cu daruri si bucurie, noroc si fericire.
La multi ani! http://m.foto.radikal.ru/0612/7bf607e2888a.jpg

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput