a vazut mama la televizor la teleshopping un storcator minune, in care bagi marul si morcovii intregi, doar curatati, eficient, usor de spalat, etc
costa insa 5-6 milioane, mie mi se pare mult, si am zis sa va intreb si pe voi daca aveti si daca sunteti multumiti de el si daca merita banii
BUNA, CE SA -TI SPUN , DEPINDE CIT DE MULT IL FOLOSESTI , DE EX. EU AM 2 BAIETII, IAR CEL MAREbea fel de fel de sucuri, ii fac din mere cu morcovi mai pun si o piersica, ii place si nu numai el chiar si noi, bem sucuri naturale, cind ai copii cred ca merita noi faceam mai des dar de vreo luna copii beau suc de portocale iar la blender le fac nectar din diferite fructe. Scrie-mi daca ai timp ce solutie ai ales
gabriela
Si eu eram sceptica in privinta produselor de la teleshopping dar ma cam tenta Power Juicer asta. Nu de alta dar aveam acasa un phillips la care stateam cate o ora sa le tai pe toate cubulete.
M-am convins ca e bun cand am intrat la un OMV sa iau un sandvis si - surpriza - aveau Power Juicer. Am intrebat-o pe tanti de acolo daca e multumita si a zis ca nu a avut probleme. Oricum, de cand l-am vazut acolo m-am gandit ca daca face fata la efortul la care e supus intr-un bar, atunci sigur e bun si pentru acasa!
www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...