** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (13)
Raspunsuri - Pagina 30
brambushca spune:
V-am auzit vorbind de cadorile pe care le aduce Mos Niculae. Ei bine mie o sa-mi aduca cadou un cerclaj. Ma voi interna maine pentru aceasta interventie si voi sta cateva zile in spital.
Dar trebuie sa fac treaba asta neaparat pentru ca bb-ului sa nu-i vina idei sa iasa mai repede decat e cazul. M-am obisnuit cu ideea dar sunt tare ingrijorata si nelinistita
. Sper din suflet sa iasa bine si sa nu-l deranjeze in nici un fel pe
interventia
! Sa-mi tineti pumnii sa mearga bine totul!
Oana
13+
chiquitita spune:
Poohy, eu incep sa fac un burtoi...parca am dureri si in vagin, nu stiu cum sa zic, asa parca s-ar largi...si la control merg abia peste 2 saptamani. Mie mi-e frica cu colul meu scurt, sa nu se fi deschis, dar durerile ma omoara, sunt un amestec de intepaturi cu bule asa, parca mi-ar pompa cineva ceva in burta, ciudat...
13+
Vali5 spune:
chiquitita, nu ar fi mai bine sa il suni pe dr si sa ii descrii durerile pe care le ai? Nu sunt experta, dar mie mi se par un pic ciudate durerile pe care le ai, iar dr ar putea cel mai bine sa te lamureasca. 
Valentina
18+
Poze
chiquitita spune:
Vali, ba ar fi cel mai bine, dar eu sunt rusinoasa si nu vreau sa o deranjez. Sunt o mamaliga ce sa mai...
13+
Vali5 spune:
Sfatul meu e sa treci peste rusine si sa o suni. Cel mai mult conteaza acum sa fie bebe bine. Nu cred ca o sa-ti zica nimic rau ca ai sunat-o, este zi lucratoare, ora 12, nu ai de ce sa o deranjezi. 
Valentina
18+
Poze
ralucami spune:
quote:
Originally posted by chiquitita
...parca am dureri si in vagin, nu stiu cum sa zic, asa parca s-ar largi...
Cam aceiasi chestie simt si eu.
Bun venit fetelor noi cu bebic la purtator!
Tare vreau si eu sa aflu ce e bebe! Astept cu mare nerabdare sa merg la urmatoarea echo si poate am noroc si se vede. Noi vb de bebe ca fiind "el" si chiar ma uitam la pozicile de la ultimul echo si tare aveam senzatia ca e baietel ( nu stiu de ce, e doar un ...feeling). Culmea e ca nume de baietei nu am gasit, dar pt fetita avem pregatita o ditamai lista!
Felicitari fetelor care ati aflat ce e bebe si v-ati pus deja un carucior in dreptul numelui pe listuta!

La multi ani VALI5, tot ce iti doresti si sanatate multa !
Nu stiu de ce aveam impresia ca esti mai mare ca varsta. Si "La multi ani" OANACLAUDIA , sarcina usoara si tot ce iti doresti sa se implineasca

Fetelor in seara asta vine mos Niculae? Aici sunt cam rupta de realitate. Chiar astazi povesteam asistentei mele de traditia asta de la noi si chiar era surprinsa de ce frumos sarbatorim noi. Nu am mai primit de ani de zile nimic in ciubotele!
POZE BEBE
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Vali5 spune:
ralucami, multumesc pentru urari! 
Poate ca Mos Nicolae nu iti va aduce nimic in ciubotele, dar poate iti va da un mic cadou in burtica - miscarile bebicului tau!
Valentina
18+
Poze
chiquitita spune:
quote:
Originally posted by ralucamiquote:
Originally posted by chiquitita
...parca am dureri si in vagin, nu stiu cum sa zic, asa parca s-ar largi...
Cam aceiasi chestie simt si eu.Am vrut sa va intreb mai demult daca ati experimentat asa ceva, dar mi-a fost jena.
Intepaturile ( caci nu pot sa zic ca sunt chiar dureri ) le simt undeva in fundul vaginului. Si nu ma doare continuu, e chestie e 10-15 secunde. plus ca am patit si faza cu intaritul burticai. Stateam la calculator si am simtit in partea stanga o ditamai umflatura tare tare. Nu stiu ce a putut fi, dar am mai avut senzatia asta cand ma uita D-zeu cu orele pe scaun.
Exact, ce bine ai descris, numai ca pe mine si daca stau intinsa ma doare, noaptea in special...
13+
ralucami spune:
Fetelor si doua intrebari "on topic"
:
- ce fel de carucior ii cumparati voi lui bebe ? ( fetele cu bebe doi sigur imi pot da niste sfaturi
)
- ce fel de patut? (sau mai bine zis, ii luati patut lui bb?) vb cu o prietena de-a mea care abia a nascut si imi zicea ca patutul l-a luat degeaba, e mai mult piesa de ornament caci bb nu doarme mai deloc in patut.) Pe de alta parte am auzit si alte pareri care ziceau ca faci cea mai mare prostie sa il inveti pe bebe sa doarma in acelasi pat, caci nu mai reusesti sa-l dezobisnuiesti decat fff greu . Cum e corect? Voi ce parere aveti?
Si inca o intrebare: am vazut ca pt noile mamici se recomanda 2 carti : una a lui Capraru si cealalta a dr Spock-parca. Voi pe care o aveti? ce mai recomandati?
POZE BEBE
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
pauly spune:
fetele am pus poze de la cununia mea religioasa de la Gura Humorului.va dati seama am batut sute de km distanta ca sa ma casatoresc religios la o manastire din Moldova.Oricum o fost ceva deosebit...ne-am imbracat mire si mireasa si am fost doar noi doi, nasii si fetita lor.am avut doi preoti care au oficiat cununia si mai multe maicute in cor,o atmosfera de basm.cununia am facut-o abia anul acesta desi suntem casatoriti de 4 ani jumate iar bebe o venit la 2 luni dupa eveniment.de aceea zicem ca Doamne Doamne ne-a trimis acest puiut de om si ii multumim in fiecare zi pentru el.
chiqui si eu mai simt intepaturi in vagin ,iar despre dureri...mai bine suna-ti doctorul...si eu am avut dureri usoare zilele trecute, iar ieri m-am dus la control..si m-am linistit, totul era ok, doctotul o zis ca din cauza placentei care ii jos inserata.de ieri nu am mai simtit nimic..deci au fost trecatoare, dar daca pe tne te tin de ceva timp mai bine consulta-te cu doctorul, ca sa te linistesti.
pupici
12+
http://community.webshots.com/album/556183846JDrlYR