** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (13)
Raspunsuri - Pagina 29
poohy spune:
LA MULTI ANI!
La Multi Ani Vali5!
La Multi Ani OanaClaudia!
15+
http://image.lafemmebonita.com/c/f199908.jpg
pauly spune:
vali5,oana claudia 

va doresc multa sanatate si fericire, si bebei sanatosi.
vali5 bine ai revenit.neo fost dor de tine.
Ancamari felicitari ptr fetita.multa sanatate in continuare.
carrie insanatosire grabnica.bea multe ceiuturi cu lamaie si miere.
eu sunt fericita ca azi implinim 12 sapt si suntem bine si sanatosi.cat despre greata , ameteli si restul ...tot prezente.dar nu ma mai plang atata.
pupici
12+
http://community.webshots.com/album/556183846JDrlYR
cristalina spune:
La multi ani Vali!
La multi ani oanaclaudia! 
Multa sanatate si numai bucurii sa aveti!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
moberi spune:
Salut fetelor!
felicitari celor care stiu deja ce vor avea, saptamina viitoare facem si noi 16 saptamini si avem si programare la eco, sper din tot sufletul sa aflam ce avem.
Observ faptul ca revine cu regularitate problema kg luate in sarcina.Eu spre deosebirte de voi trebuie sa recunosc ca nu sunt chiar asa de lejera cu surplusul, m-ar stresa teribil ideea a 20-30 kg.
Cu prima sarcina m-am ingrasat 12 kg , dar asta a fost acum multi ani, eram mult mai tinara si era foarte usor atunci.Acum la 15 sapt nu m-am ingrasat inca nici un kg, dar din motive de sanatate, de acum incolo simt eu ca vor veni si kg....si cu riscul de a va parea exagerata nu mi-e usor sa-mi inchipui acul cintarului luand-o la goana.Sper ca voi fi rezonabila...ca de mincat cind mi-e bine as putea minca tot frigiderul..si camara la desert.
+15
Vali5 spune:
La multi ani, OanaClaudia!
Am schimbat si semnatura!
Am implinit duminica 18 saptamani
si azi 25 de ani 
Va multumesc la toate pentru urari! Da, va invit la un tort virtual
si la o bere virtuala
!
Bine ati venit in odisee, stefaniya, yoyoyo si sadicutza! 
mimi_dumy, imi pare tare rau pentru ce ai patit! Sa te ajute Dumnezeu sa treci repede peste aceasta pierdere si sa faci cat mai repede un bebe. 
mcrissa, nu-mi vine sa cred! Ma asteptam sa vii cu o veste bune, eram convinsa ca totul este bine. Te pup si vei vedea ca in curand vei avea un bebic sanatos si frumos. Imi pare ingrozitor de rau pentru pierderea ta si imi pare rau ca nu am cum sa te ajut! 
Fetelor, asa m-am intristat citind mesajele lui mimi_dumy si mcrissa, si asa m-a apucat o spaima, ca eu l-am simtit pe bebe la 16 saptamani si acum am 18 implinite si nu l-am mai simtit de atunci. Offf! Sper sa pot redeveni optimista...
Arthurana, Chowpersa si Odie, sa va traiasca baieteii! Felicitari! Cum o sa-i cheme?
lbelciug, tare dragut e baietelul tau! Sa-ti traiasca!
Ancamari, sa-ti traiasca fetita! O sa ii treaca sotului tau supararea si sa vezi ce mult o sa iubeasca fetita!
Valentina
18+
Poze
brambushca spune:
La multi ani Vali si OanaClaudia

Sa va chefuiti
azi cum se poate mai bine si sa primiti multe, multe cadouri!
Oana
13+
chiquitita spune:
La Multi Ani Vali5!
La Multi Ani OanaClaudia! 
Eu nu am mai intrat de mult, am avut treaba...
Ma bucur sa vad ca listutza se umple de carucioare; felicitari mamicilor care si-au vazut bebeii! De abia astept si eu! Azi am implinit 13 saptamani! Am niste dureri in toata burta de nu dorm noaptea, voi experimentati asa ceva? Cand in stanga cand in dreapta, nasol de tot...
Va pup!
13+
brambushca spune:
Yoyoyo si Sadicutza bine ati venit!

Sa aveti o sarcina usoara, fara probleme si bebici sanatosi!
DianaLaura ti-am vazut pozele si sunt foarte dragutze. Mi-a placut rochitza ta de mireasa. Te-ai mai gandit sa vii in Cluj la cumparaturi?
Oana
13+
poohy spune:
Chiqui, eu nu am avut pana week-endul asta. Din week-endul asta, am niste dureri de tip intepaturi tot in dreapta sau stanga :) Nu sunt mari, sunt mai mult vagi sau oricum scurte, in reprize (apar 1 data sau 2 ori maxim 3 ori pe zi). Ma gandesc ca sunt ligamentele care se intind? Mie a inceput sa imi creasca burta intr-un ritm f rapid.
Acum eu nu stiu cum sunt contractiile, sper sa nu fie asa ceva... Dar parca am auzit ceva cu intarirea burtii - nu cu intepaturi intr-o parte... Si ma uit si cum se mareste burtoiul...
15+
http://image.lafemmebonita.com/c/f199908.jpg