** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (13)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonadre spune:

pentru cele care au probleme cu hainutele, am gasit un raspuns: tarafashion.ro gasiti camasi, tunici si pantaloni pt gravidute. am comandat deja si maine poimaine primesc! uraa! sunt chiar foarte misto. pantalonii nu prea sunt relevanti, doar ca au elastic in talie, dar nu stiu de marimi...pareau cam skinny..
enjoy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

neatza burticilor !
eu n-am mai intrat de joi, pt ca "cineva" a uitat sa plateasca internetul si dupa ce l-am platit eu, mi s-a blocat tastatura si tot asa...
imi pare foarte rau pt ce s-a intamplat cu unele burtici, si nu sunt eu foarte credincioasa, dar mereu, in momente foarte grele ma consolez cu gandul ca Dumnezeu stie mai bine ce trebuie sa se intample si daca asa a vrut, asa e ! si sunt sigura ca tot raul e spre bine ! si va ! multa putere !
piticagogosica si noi am schimbat saptamana ! avem 11 saptamani ! si pe 11 mergem la dr. T. sa ne controleze ! nu mai am rabdare sa vad bebe iar !
pauly , daca ar fi asa si la noi ! tati nostru nu e mare fan craciun, asa ca bradutul nostru o sa fie adus pe ascuns si impodobit cat n-o sa fie acasa, ca sa nu se poata impotrivi !!! foarte frumos bradutul tau ! dar lasa ca-mi fac si eu bradut ! o sa fiu ca hotii ! noaptea cu bradutul in spate sa nu ma vada nimeni !
simonadre multa rabdare ! si pe mine ma doare spatele si stau cu frica in san, dar eu trebuie sa alerg de la facultate la canto, la cursuri, acasa, la cumparaturi, ca tare as mai sta si eu in pat toata ziua ! lasa sa-si faca de cap bebe si dupa ce se naste o sa alergam amandoua sa dam jos tonele ! iti zic eu ca stiu o vedeta care s-a ingrasat 30 kg in sarcina si acum ma uitam la ea ca e aproape transparenta ! asa ca e normal sa punem si dam jos cu vointa si dieta si muuult sport !
pup toate burticile si toti piticutii si sa zambim, ca bebei nostri nu vor mamici triste !

oana 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Buna fetelor!

Mi se rupe inima si ma ingrozesc cand citesc prin ce ati trecut mimmi si mcrissa. Nici nu pot sa imi inchipui prin ce treceti

Sotul meu a inceput sa ma numeasca paranoica. Adevarul e ca nu am avut probleme... Dar tot mi-e frica sa nu pateasca ceva bebelonu'.

In arta ordine de idei, am schimbat si noi saptamana ;) Si bebe a primit niste gogosi! S-a prins o tanti de la un restaurant (am fost in Slanic Moldova) ca sunt si ne-a adus din partea casei o farfurie plina cu gogosi bune bune!! Nu va puteti inchipui ce mandrii am fost eu si tati (bine, era dupa ce mancasem o farfurie de supa si niste tochitura, dar mie chiar imi creste burta... Vesti bune - pot sa mananc de saptamana trecuta ;))

Mie mi se pare ca il simt pe bebe - dar asa, o data la 2-3 zile. Si ma sperii cand nu mai simt bulele sau fluturasul cateva zile la rand.. Nu stiu sigur ca e bebe, dar altceva nu stiu ce sa fie - gaze zic ca nu sunt ca dureaza cate 5 minutele si parca ma atinge cineva usor :D
Noi avem ecografie tocmai pe 10 ianuarie si ultima am facut-o fix acum 2 saptamani. Dar sper sa fie totul ok si sunt optimista :) Nenea doctorul a zis sa ne ducem la el dupa ecografia morfologica - vin sarbatorile si se pare ca totul pare ok cu burtica :)

Am si niste dureri (f mici si vagi) de burta din cand in cand - dar imi zic ca sunt normale - ca doar creste burta mult zilele astea...

15+
http://image.lafemmebonita.com/c/f199908.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata burtici!

Simonadre, eu in sarcina trecuta m-am ingrasat 30kg, am dat 25kg jos fara nici o dieta, nu m-am aventurat mai mult pentru ca voiam sa fiu in forma la bb2.
Acum am luat 10kg. Asa ca se pare ca tot p'acolo o sa ajung. E drept ca si mananc, pen' ca tot timpul mi-e foame...
Asa ca eu zic sa faci cum crezi ca e mai bine pentru ca o sa poti sa dai kg jos dupa aceea...:)

Pauly, ce bradut frumos!

Eu am primit interdictie la cadouri.
Sotul meu mi-a zis ca nu mai am voie sa ii cumpar Mariei cadouri decat la Pasti! Ca o rasfat prea mult si ca acum mai am voie sa cumpar costum nou de iarna, manusi...chestii din astea...
Ieri am uitat la magazin o punga cu 4 cutii de cereale pentru Maria, in jur de 500 de mii, asa ca i-am zis ca aia e contravaloarea cadoului lui...Asa ca nici el nu mai pupa...hehehe

De paranoia si spaime si tot felul de ganduri nu mai povestesc pentru ca oricum toate cred ca simtim la fel...

Alaltaieri noapte s-a trezit Maria urland ca vrea pe perna (sa o adorm leganata pe perna)...m-am conformat dupa care a inceput samburica sa faca balet in burtica. Tare bine m-am simtit...:)))
Numa' ca ma gandeam cum o sa fie cand o sa dea la vezica si ficatzi...hihihi
O zi frumoasa sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Felicitari Arthurana pentru baietel!
Si numai bine tuturor fetelor ;)

15+
http://image.lafemmebonita.com/c/f199908.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoyoyo spune:

Salutare,

am tot incercat sa intru si eu in listutza mamicilor de mai-iunie 2007, dar nu stiu cum sa fac.
Acestea sunt datele mele, poate ma puteti ajuta.
sau ce ar trebui sa fac?

Multumesc
UM 23.08.2006;DPN 27.05.2007 Nini

salve

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

buna gravidutele mele,

ma bucur ca va place bradutul meu ....il ador, mai ales seara cand aprind luminitele , sting becul si ma uit la el.(abia astept sa vad si pozele bradutilor vostri)
azi am fost la doctor , bebe facea salturi si dadea energic din manute ,o iesit bine la masuratori...sunt foarte fercita.cat despre durerile de burtica(usoare de altfel) o zis ca le mai am din cauza ca placenta ii inca pe col, dar daca stau cuminte nu ii nimic.
greturile inca i-mi dau tarcoale...destul de bine..poate incet , incet scap de ele.

yoyoyo bine ai venit la odisee.sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.

poohy ii superb in Slanic Moldova ,cat despre gogosi si eu as papa.

11+
http://community.webshots.com/album/556183846JDrlYR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

PAULY, ce fain ca ti-ai vazut bebelusul, asa un inceput de saptamana cine nu si-ar dori? si bradul tau e foarte fain, mare si impodobit...eu o sa fac tousi un efort sa nu il impodobesc pe al meu decat in seara de ajun (desi in fiecare an imi e tot mai greu sa astept, dar parca in asta consta si tot farmecul pentru mine pana la urma).

YOYOYO, nu iti fa griji, primele zece mesaje sunt monitorizate si intra mai greu, dar cu putintica rabdare scapi in doua zile. bine ai venit in odisee, povestete-ne ceva de tine.

la kilogramele pe care o sa le pun pe mine nici nu vreau sa ma gandesc acum. eu sunt micuta (1,62 m) si ma ingras foarte repede. mai sunt si pofticioasa peste masura si imi place la nebunie sa gatesc. si sa fac prajituri. se putea o combinatie mai proasta??? incerc totusi sa nu exagerez si dupa nastere o sa revin la regimul meu preferat, si sunt convinsa ca o sa slabesc la loc. asa zic eu acum

maine ma duc in oras si fara haine care sa ma incapa nu ma intor acasa. nu de alta, dar nu mai am de ales, de sapt viitoare trebuie sa ma duc iar la munca si imi trebuie neaparat haine comode.

poohy, mi-ai facut pofta cu gogosile alea...ar fi o idee sa ma apuc sa fac si eu cateva, asta daca nu mi-ar fi asa de lene.

vad ca raza de soare nu a mai intrat deloc pe net. sper din tot sufletul ca ii merge bine si ca va reveni.

pupici pe burtici

just free your mind, and the rest will follow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinutzaS spune:

Buna burticute!

Nu am mai intrat de de joi pe net si am avut ce citi din urma!
Sunteti foarte harnice la scris!

Mimi si Mcrissa imi pare foarte rau pentru voi! Nici nu pot sa imi imaginez prin ce treceti in aceste momente, nu doresc nimanui asemenea experiente.

Bine ai venit yoyoyo! sa ai sarcina usoara si un bebe frumos si sanatos! In sfirsit inca cineva din Timisoara cred ca eram un pic cam singura pe aici.
La ce doctor mergi?

Daca tot veni vorba daca il simtim sau nu pe bebe: eu sunt la prima sarcina si parca sint deja niste gidilaturi prin burtica care cred eu ca nu sunt gaze, destul de rar ce-i drept si mai ales seara cind satu intinsa pe spate sau daca am ceva un pic mai strins pe mine.

credeti ca e prea devreme sa fie bebe?

Irinutza 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

salutare fetele !
si noi schimbam azi saptamina, cu bine.
pt fetele cu cea mai grea pierdere de pina acum - imi pare foarte rau, sint alaturi de voi, am trecut si eu prin asta. stiu ca va dura refacerea, dar capul sus si pentru o noua sansa - URA !
in rest binisor, pofte si greturi micute, pofta de mincare seara(offf) atunci mincam lapte cu cacao si piine cu unt- nebunie.....
kg nu am luat decit 2, eu zic ca e de bine, dar la mine are de unde si sper la kg cit mai putine ca deh, nu o sa mai incap pe usa.
azi am zi de spalat rufe, deci bagat la masina, scos, intins, bagat...chestii...strins altele...etc, cred ca toata ziua, se vede ca am cam lenevit-o sapt trecuta.
IULIA
sapt viitoare ma voi duce la serv.
si vineri cred ca ma voi duce si la echo, sa il mai vad pe bebelica.
va pup, IULIA

13+

Mergi la inceput