** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (13)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Ce sa va spun fetelor...tocmai am vorbit cu o doamna, sotia unui profesor de al meu, care mi-a "ghicit" ca o sa am o fetita.... Ne-am intalnit ieri si acum imi zice ca s-a uitat ieri la mine si dupa forma fundului si-a dat seama ca o sa am fetita...
Oare asa o fi?! O sa vedem in 21 decembrie, la ecografie, asta in cazul in care nu o sa fie prea pudic sa ne arate ce fel de "bijuterii" are...

dia 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Florentina... ce sa iti zic... ai incercat cu niste struguri?
Eu sunt de felul meu mai constipata, seaman cu bunicul meu.. asa ca pt mine constipatia e o normalitate.. e stomacul meu mai lenes.. ce sa ii faci...
In schimb eu m-am confruntat luna asta cu mai multe stari de diaree, dar nasoale rau, cu dureri, crampe..dar m-am tratat cu supica si mi-a trecut. Se pare ca este prin zona ceva viroza... nu stiu.. oricum sapt viitoare ma duc la controlul lunar la medicul de familie si o sa ii spun ce am patit, poate imi da sa mai fac ceva analize...

dia 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Diana si am am luat tot cam 3 kg si deja incep sa am probleme cu hainele. Mai am doar 2 perechi de pantaloni pe care ii pot purta si care nu ma deranjeaza la burtica. Sa-ti dea Dumnezeu daca asta iti doresti.

Vali nu ai plecat la Bran?

Mica 16

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Inca nu am plecat, mica. Mai sunt ceva treburi de rezolvat la birou si la 12 plec spre casa, iar pe la 15 vine sotul sa ma ia si plecam spre Bran.

Valentina 17+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Gata ziua de munca. Plec acasa si dupa aia directia Bran. O sa-mi fie dor de voi! Wow, cat o sa am de citit marti cand vin la munca!
Sa aveti grija de voi si de bebici!
Imi pare rau ca nu stiu inca nimic de mcrissa...

Pupici la toate fetele!

Valentina 17+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pistachio spune:

salut, fetelor!
multumesc mult pt urari!va pe toate!
eu il simt deja pe bebe de vreo 3 sapt! e adevarat ca la a doua sarcina il simti mai rapid
la multi ani tuturor andreelor si adreilor azi!
eu trebuie sa ies acum ca alex vrea sa deseneze si tot trage de mine sa desenez cu el!! m-a zapacit cu un desen(cu culori de apa nu cu carioci!)! poate va fii vreun pictor, cine stie!
va pup

17+ si alex nazdravanu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Vali distractie placuta la munte.

Da nu e deloc activitate azi aici. Si eu ma plictisesc de moarte la serviciu.

Mica 16

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

LA MULTI ANI ! tuturor care isi serbeaza azi ziua, dar si celor ai caror soti, parinti sau cunoscuti isi serbeaza ziua numelui.
pofta buna la bunatati si aveti grija....ce faceti dupa aceea cu hainutele ?
eu sint Z 3 de raceala crunta, am crezut ieri ca nu scap intreaga. sper ca bebe este bine si sta acolo la el, mai ferit decit mine aici afara. am reusit sa iau si eu jumatate de pastila de paracetamol ieri....dar am si vomat puternic zilele astea, mai rau decit toata sarcina pina acum. si nici nu prea m-a lasat bebe sa maninc, a fost foarte mofturos zilele astea. se pare ca azi si-a mai revenit si am reusit sa inghit ceva mai consistent.
business, eu am fost la dr.botezatu in galati. face orice fel de echo, in afara de 4 D. si pentru toate virstele, chiar si morfologica.
si la noi este ceata, dar nu am curaj sa plec cu masina...departe de oras. mi-am jurat ca la aceasta sarcina voi fi f cuminte nu ca la cea de data trecuta,cind am plecat ca zanatica si am patit-o.
va pup fetele, IULIA

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brambushca spune:

Florentina si eu am avut probleme cu constipatia la inceput, dar acum nu mai problema asta pentru ca am urmat un sfat de aici de la noi de pe forum si anume sa consum in fiecare dimineata cate 2 Kiwi pe stomacul gol. La mine face minuni! Nu mai stiu exact cine a spus treaba asta, dar in orice caz ii multumesc pentru sugestie.

Oana12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brambushca spune:

La multi ani tuturor care-si serbeaza azi ziua de nume!
Vali distractie palcuta si sa ai grija de tine pe acolo!

Oana 12+

Mergi la inceput