Nou stil de viata (117)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Pupici la toata lumea!

Cami, sa ne spui despre eco, da? Bafta!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineata zic si eu prezent la cafea.
Mephala Ce-ti fac puiutii? Dar tu? Se vede ca esti mai bine dar tot nu mi se pare ca scrii asa ca inainte. Uite iti dau eu o tema de discutie. Maine merg la petrecerea de Craciun a co. sotului si chiar nu stiu cum sa ma imbrac. Subiectul e pentru toata lumea si nu uitati ca-s inca o balena.
Delidana multumim pentru listuta. Arata super. Sincera sa fiu mi-ar place si mie sa am indemanarea thailandezelor de-a sculpta in fructe si legume. Cat despre restu ... nu le cunosc si deci habar n-am ce fel de persoane sunt, dar te cred pe cuvant ca doar ai ceva timp de cand stai printre ele. Am citit si eu cateva din postarile tale din Blog. Felicitari! M-au impresionat, dar n-am indraznit sa-ti las vreun comment pe-acolo.
Tzuni cand pleci cu colindul? De vreo petrecere de Craciun n-ai pomenit inca. Exista? La cate slujbe ai ar trebui macar una sa existe, daca nu mai multe.
Mik si astept sa ne scrii ce-ai sa plegatesti pentru masa de Craciun. Eu deja am inceput sa ma uit numai pe food network pentru inspiratie.
Cami astepam rezultatele de la echo.
Alipiticot bine-ai revenit!
Fetelor v-am pupat. Merg sa scot patrupezii la aer si revin.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;47;1;1/c/85.4/t/60/s/86.6/k/d63b/weight.png

Mergi la inceput

Fetelor am vorbit intre timp cu noastra Cami.
Se pare ca Dumnezeu a mai supus-o unui test si chiar are nevoie de gandurile noatre cele mai bune si de noastre. Hai sa fim alaturi de ea macar pentru cateva minute si sa ne rugam ca o minune sa i se intample.
Sper ca gandurile noastre s-o ajute si mai sper ca steaua ei norocoasa sa straluceasca mai puternic decat a facut-o vreodata.
Doamne Ajuta!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;47;1;1/c/85.4/t/60/s/86.6/k/d63b/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Alipiticot, bine ai revenit printre noi! Daca vrei sa te trec pe lista imi trebuie datele: inaltimea, greutatea actuala si cea la care vrei sa ajungi.
Eu pofta de dulce mi-o omor cu stafide sau fructe proaspete.

Zuzilici, bine te-am gasit, asa e pe net, unu' se scoala si altu' se culca. Multumesc pentru aprecierile referitoare la blog (si lista). Sint inca la inceput cu scrisul dar sper sa-mi imbunatatesc stilul pe parcurs.
Cit despre tinuta de Craciun, cred ca nici ceva foarte larg si nici ceva mulat n-ar merge. Undeva intre. Hai ca te-am lamurit.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Zuzilici, dar ceva mai concret poti sa ne spui? Pune degetul pe rana! Zi-o direct si fara mila.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Cami, ne rugam sa fie totul bine! Doamne ajuta!

Alipiticot, nu ti-e teama ca daca vei manca mai putin iti va scadea si cantitatea de lapte?
La mine asta e singurul lucru pentru care n-am redus cantitativ portiile...am avut cateva tentative: n-am mancat dupa ora 16, strict 3 mese si...nu stiu...e pe plan psihic...cert e ca nu mai aveam lapte. Chiar m-am temut sa nu-l pierd.
...
Sunt curioasa cum iti va merge tie.

Zuzilici, chiar nu stiu ce sa-ti spun: la capitolul asta sunt varza: adica, ma imbrac cu ce-mi place si cu ce ma avantajeaza.
Prea multe optiuni n-ai....of, grasimea asta!!!!
si distractie placuta.
Sa ne arati ce-ai ales pana la urma.

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru

Mergi la inceput

Delidana sincera sa fiu nu prea stiu exact despre ce-i vorba deoarece ma pierd tare cand e vorba de termeni tehnici dar se pare ca in urma analizelor ar trebui sa mearga intr-o directie mult mai buna.
'Piticul' e inca la caldurica si-o sa ne spuna chiar el "prezent" daca ne rugam azi sa-i fie bine si sa stea la mami lui macar inca vreo 39 de saptamani.
Deci fetelor ai sa fim alaturi de noatra Cami. Sa ne sa poata duce sarcina pana la capat si sa aibe parte de fericirea de a isi tine in brate puiutul.
Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Zuzilici, multumesc.

Cami, sper ca totul sa fie bine. Sint alaturi de tine...cu gindul...

Mergi la inceput

Noapte buna, Delia!

Mergi la inceput

Mersi, Zuzilici, mai stau un pic totusi.
Poate ma uit la un film.

Mergi la inceput