Nou stil de viata (117)
Raspunsuri - Pagina 25
dordia2000 spune:
La multi ani cu intarziere tuturor Nicoletelor si un mare
tuturor!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
mephala30 spune:
An-k, Tzuni, multumim pentru 'amprenta' lasata in album. 
Ancadragoman, nu trebuie sa dai raportul zilnic. Te cantaresti zi de zi?
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru
crystina spune:
Buna fetelor!
Nu zic meniul ca nu vreau sa salivati. Dar merit vreo 300 de bice! Pe cuvant..
Carmen, pupam dolofanashul si fratiorul lui! Ce minunati sunt!
Zuzilici,cu intarzierem pupam printesa dintoasa!Ce-a mai trecut timpul..parca mai ieri faceam de garda pe forum sa vad dc ai nascut!![]()
Tzuni, te pupam si pe tine.Io am fost cam in urma dar am vazut de perioada ta mai neagra..sper ca esti ok acum!
Olo, ai fost la ski sau te pregatesti?
Sabina, Sofia cum mai este?
Doina, dar ce bogat a fost Mosul! Inseamna ca piticii au fost cumintei!
Deliutza da-mi si mie un gram de ambitie..vreau si eu sa me reapuc de sala! Sa-ti dau adresa mea de mail?![]()
Mia,Mik,Ioana, Sigrid, Daria, An_K,Ancadragoman,Carolina, Dordia,Ioana,Pisix si celelalte fete..va pup!
Revin!
Delidana spune:
Crystina, poti sa mi-o dai insa e riscant, ca nu mai scapi de mine dupa aceea. ![]()
Azi m-am uitat la tv la o emisiune care se numeste "The Biggest Loser". Este despre un grup de barbati si altul de femei care intra intr-o competitie. Cistgatorul este cel care pierde cel mai mare numar de kilograme. Participantii aveau de la 100kg in sus. Imensi, masivi. Fiecare echipa este data in grija unui antrenor. Si mi-a ramas in cap ce a zis unul din ei: ca sa slabesti trebuie sa maninci; daca reduci numarul de calorii in fiecare zi, organismul tau se va razbuna si va reactiona prin acumularea caloriilor, ceea ce va opri procesul de slabire.
Deci o dieta drastica nu este o solutie, nici macar pe termen scurt. Activitate fizica si mincare sanatoasa este tot ce avem nevoie si ambele sint la indemina noastra. 
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Tzuni spune:
Va pup pe toate si va multumesc inca o data pentru gandurile voastre bune!
Ma ajuta enorm. Pana la sfarsitul saptamanii viitoare scap de stresul asta. Si-o sa va povestesc despre ce a fost vorba!
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Zuzilici spune:
'Neata, am venit si eu la cafea cu negreala mea! Dar sa stiti ca uite deja m-am reobisnuit sa beau cafeaua neagra si parca chiar nu mi se mai pare asa de
amara.
Doina lasa tigarea ca-i frig afara si nu face bine tenului. Ramai cu noi in cas unde-i cald si bine. ![]()
Delidana felicitari pentru consecventa ta de-a face sport chiar si de ziua ta.
Aseara ma uitam pe food network si am aflat o chestie tare interesanta despre femeile thailandeze. Au o indemanare deosebita in sculptarea legmelor si-a fructelor pentru a le prezenta sub o alta forma. Am vazut un cos de legume de-ai fi zis ca-s de fapt flori. Mi-a placut teribil. 
Crystina multumim de pupicuri si vi le intoarcem. Ne bucuram ca sunteti mai bine. Totul e in regul ala voi dupa mini tornada de care ati avut parte?
Fetelor ma striga Isabella. Revin!
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;47;1;1/c/85.4/t/60/s/86.6/k/d63b/weight.png
Delidana spune:
Tzuni, te astept cu vesti. 
Zuzilici, thaii se pricep intr-adevar la sculpturi din fructe si legume, dar cam atit.
Pentru ei conteaza cutia frumos colorata, ce e inauntru nu are nici o importanta....
Azi n-am fost nicaieri, nu m-am simtit in apele mele, ieri seara cind m-am intors de la sala m-a cuprins un fel de moleseala, m-am simtit extenuata si am hotarit sa iau o pauza. Am mai scris o istorioara pentru blog-ul meu dar o voi posta abia peste citeva zile, o las sa mai coaca. ![]()
Carmen, cam tacuta azi...sper ca esti bine. 
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
nastad spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Va pup pe toate si va multumesc inca o data pentru gandurile voastre bune!Ma ajuta enorm. Pana la sfarsitul saptamanii viitoare scap de stresul asta. Si-o sa va povestesc despre ce a fost vorba!
_
Tzunimic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Sa dea Dumnezeu sa fie bine!

Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
nastad spune:
quote:
Originally posted by crystina
Buna fetelor!
Nu zic meniul ca nu vreau sa salivati. Dar merit vreo 300 de bice! Pe cuvant..
Carmen, pupam dolofanashul si fratiorul lui! Ce minunati sunt!
Zuzilici,cu intarzierem pupam printesa dintoasa!Ce-a mai trecut timpul..parca mai ieri faceam de garda pe forum sa vad dc ai nascut!
Tzuni, te pupam si pe tine.Io am fost cam in urma dar am vazut de perioada ta mai neagra..sper ca esti ok acum!
Olo, ai fost la ski sau te pregatesti?
Sabina, Sofia cum mai este?
Doina, dar ce bogat a fost Mosul! Inseamna ca piticii au fost cumintei!
Deliutza da-mi si mie un gram de ambitie..vreau si eu sa me reapuc de sala! Sa-ti dau adresa mea de mail?
Mia,Mik,Ioana, Sigrid, Daria, An_K,Ancadragoman,Carolina, Dordia,Ioana,Pisix si celelalte fete..va pup!
Revin!
Daaaa au fost foarte cumintzei!
Voi ce atzi primit?
Doina,
Oana(03.04.2003) si
nastad spune:
quote:
Originally posted by Zuzilici
'Neata, am venit si eu la cafea cu negreala mea! Dar sa stiti ca uite deja m-am reobisnuit sa beau cafeaua neagra si parca chiar nu mi se mai pare asa deamara.
Doina lasa tigarea ca-i frig afara si nu face bine tenului. Ramai cu noi in cas unde-i cald si bine.
Delidana felicitari pentru consecventa ta de-a face sport chiar si de ziua ta.Aseara ma uitam pe food network si am aflat o chestie tare interesanta despre femeile thailandeze. Au o indemanare deosebita in sculptarea legmelor si-a fructelor pentru a le prezenta sub o alta forma. Am vazut un cos de legume de-ai fi zis ca-s de fapt flori. Mi-a placut teribil.
Crystina multumim de pupicuri si vi le intoarcem. Ne bucuram ca sunteti mai bine. Totul e in regul ala voi dupa mini tornada de care ati avut parte?
Fetelor ma striga Isabella. Revin!
Zuzilicide Isabella Maria (21.04.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;47;1;1/c/85.4/t/60/s/86.6/k/d63b/weight.png

Doina,
Oana(03.04.2003) si