Nou stil de viata (117)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Zuzilici, am papat o pulpiza de pui, cam 150 gr..si aia la gratar, nu la rotisor...

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Nu ma mai joc. Intotdeuna apar la "spartul targului". Chiar nu mai e nimeni in zona sa-mi dea si mie binete???

Edit: Mi-a raspuns Miag. Multumesc.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;47;1;1/c/85.4/t/60/s/86.6/k/d63b/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Zuzilici, aici sunt, tocmai m-am trezit: am dormit juma de ora.
Copilasii inca mai dorm.

Ancadragoman, s-o fac pe mosu?
Poate pe baba....glumesc, Iustin e prea micut, nu intelege semnificatia sarbatorii. I-am explicat...cat de cat...a cautat in cizmulitze si a gasit cateva dulciuri. Bucuria lui...

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna,

Zuzilici, eu sint prin zona, tocmai am terminat de modificat lista.

Calculatorul meu a luat-o razna, mi se restarteaza in mijlocul mesajului, am patit-o de 2 ori azi asa ca daca nu scriu prea mult saptamina asta stiti de ce.

Carmen, sint si eu de acord cu propunerea ta si daca toate mamicile isi spun ziua de nastere a lor si a bebeilor, desfiintam categoria ca nu prea mai are sens. Se va vedea din noua lista cine are bebe si ce virsta are, nu?
Vin si eu cu o propunere: sa avem grija de subiect cu rindul, adica sa facem o listuta cu fetele care vor sa faca asa ceva si sa ne ocupam de subiect (si implicit de lista) in saptamina in care ne vine rindul. Deci, sa vedem, cine se ofera? Ma gindeam ca poate in felul acesta ne vom simti mai responsabile si ne va da un motiv in plus sa avem grija sa nu se depuna kilogramele.

Tzuni, slabanoaga probabil ca n-o sa fiu niciodata dar mersi de incurajare.

Mik, vrei sa te trec pe lista principala? Ce pun la "tinta"?

V-am pupat.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Zuzilici, acu am citit ca sunteti bolnaviori. Imi pare rau pentru voi. Sanatate multa.
Cum ai rezolvat cu Isabella? Cine sta cu ea cat tu muncesti?

Albumul nostru

Mergi la inceput

Am sters de pe lista fetele care aveau bile negre, asa cum am zis ca voi face data trecuta.
Mamicadulce va mai avea ragaz o saptamina, daca pina martea viitoare nu ne viziteaza o stergem de pe lista. Sigrid, te rog frumos sa-i spui, poate o convingi sa nu ne paraseasca.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Delia, sunt de acord cu ambele propuneri.
Ma ofer prima.

Albumul nostru

Mergi la inceput

Lista cu fetele care se ofera sa aiba grija de subiect:
1. Carmen
2.
Rog pe urmatoarea "candidata" sa continue lista....

Eu habar n-aveam ca miine vine Mosu', mai sint si Nicoleta...
Numai bine atunci ca azi am fost la cumparaturi si mi-am facut cadou singura.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Zuzilici scuze nu am vazut mesajul.
Eu nu tin un regim anume.
Mananc pui sau peste-fiert sau gratar;fructe;legume;salate cu ulei de masline si zeama de lamaie(de ex azi am avut la pranz o salata facuta din:ton maruntit,salata verde,rosii si masline);apa multa;
Nu mananc dulciuri deloc si carne de porc.
Daca vrei sa mai stii ceva intreaba-ma.
Aaaa si nu mai mananc dupa 7 seara.

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Carmen gata cu munca! A fost doar ceva provizoiu cu toate c-au lasat impresia de mai mult. Oricum e bine si asa ca pot sa stau mai mult cu Isabella. De ea insa a avut grija mama, cat am fost eu la munca.
Delidana si eu sunt de-acord cu propunerea ta si chiar ma ofer voluntar. Daca stau dupa lista poate mananc mai putin si uita asa mai slabesc si eu.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;47;1;1/c/85.4/t/60/s/86.6/k/d63b/weight.png

Mergi la inceput