Nou stil de viata (117)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

neata, 81,2kg, am mai scapat de 500g dar in we... nici nu va zic in ce hal m-am porcit, acu beau cafeaua si ceva apita, de dimineata am papat 2 mere, ma pregatesc sa merg la scoala si apoi la sala.

Pupici.

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Delidana da sunt gurmanda si mai putin pofticioasa dar...daca stiu ca nu am voie ceva...pai acel ceva imi vine sa mananc. e o problema pe creier. Stiu ca ma stresez prea tare cu ce am voie si ce nu dar...nu ma pot abtine. Cat despre dulciuri....gresit in cazul meu. Dulciurile nu ma atrag deloc decat cele facute in casa si cum eu nu prea fac...nu mananc. Dar i-am promis sotului ca ii fac acea rulada si am facut-o. Nu contine creme sau alte lucruri de ingrasat de aceea mi-am permis sa pap 3 feliute si gata pofta. Nu pot rezista la prajituri de casa dar nu orice fel ci din alea cu creme...etc. La un chec, cozonac, fursecuri pot rezista..adica chiar nu imi plac dar prajuturi cu creme....nu rezist. Asa ca...de acuma ma abtin eroic pana de Craciun cand merg la sor'mea unde soacra'sa e maestra in praji si nu stiu cum voi rezista. Sper doar sa nu dau iama. Depinde si de dispozitia in care ma aflu.

Acum pt raport::::::STAGNARE datorita saritului de cal de joi si vineri...offf acuma imi pare rau ca am mancat dar...ce bun a fost. Gata azi am mancat un pic de iaurt dim iar la pranz cred ca bag niste cartofi nanture iar pe seara...fructe. Sper sapt asta sa mai scap de un kg. Sa vedem daca imi iese!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineata!
Si de la noi un raport frumusel: 85 kg. Am crezut c-o sa fie macar 2 kg dar n-au fost.
Mephala ma bucur ca esti mai bine.
Tzuni tu cum esti? Ai scapat? Eu inca ma gandesc la tine si la ce ai de rezolvat. Sa fie bine!
Miag bravos! Asa-mi placi, pe baricade si in lupta cu kg. si tutunul poate???
Olo long time no see! Ma bucur sa te revad printre noi. Si zici ca te pregatesti de schiat dar n-ai zapada? Ai grija ce-ti doresti sa nu se intample ca la americani. Mai alergi tu au ba?
Cami te chiar si acolo in pat.
Dordia asa cum am mai zis...Gata cu aratura. Succes la slabit si sa fim cum ne dorim noi pana la Craciun.
An_k felicitari! Dar nu spui si noua meniul tau care da roade asa de bune?
Sigrid stiu ca esti ca dupa petrecere dar spune-mi mai rezisti cu regimul? Eu m-asteptam sa slabesc mai mult dar constat ca daca mananc mai mult in weekend se pun la loc gr. pierdute.
Cred ca asta e buba mea. Manac prea mult chiar daca sunt doar alemente sanatoase si nu prea fac miscare. Asa ca m-am hotarat sa-mi fac dinou abonament la sala. Sper ca pana la sfarsitul anului sa ma laud cu un membership.
V-am pupat.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;47;1;1/c/85.4/t/60/s/86.6/k/d63b/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Am facut o modificare la meniu, din motive de sot care m-a scos la pranz la restaurant, asa ca am papat:
1 felie de paine cu salata de vinete
1 valdostana cu salata de ardei copti
1 gin tonic

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Miag ce-i valdostana???

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;47;1;1/c/85.4/t/60/s/86.6/k/d63b/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Zuzilici, felicitari!
...
Valdostana e piept de pui cu ciuperci, sunca, cascaval...si nu mai stiu ce contine, stiu ca e tare buuun!

Roxa, cum a fost filmul? Merita vazut?

Eu am vizionat zilele trecute 'Filantropica' (mi-a placut) si 'Devil wears Prada', mi-a placut si asta: Meryl Streep joaca super!

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

zuzilici, ti-a raspuns Mephala...

Meph, si mie mi-a placut Filantropica. Despre Meryl Streep este una din actritele mele preferate...
Eu astazi vreau sa vad 'Inchisoarea ingerilor', sper sa am timp, desi la cat sunt de aglomerata la birou...slabe sanse.

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Buna fetelor,

ce sa va zic, acum a plecat mamicadulce de la mine, am chefuit puternic, am invitat si nemti , i am bagat in hora , am dansat , am baut, am mancat, a fost super...

va multumesc din suflet pt urari, sunteti cele mai dragutze , revin cu poze, acum ma striga Adela ca i am promis ca ne jucam cu cadourile,

va pup si va multumrsc din suflet

Mamica de printesa de 4 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

va pup pe toate!

Sigrid mama, cand aud de tine si de mamicadulce e clar ca numai la mancare, gratare si beri ma gandesc! Si nu stiu de ce, cred ca radeti la fel de cu pofta pe cum mancati! Sa va fie de bine!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Tzuni ai dreptate!ne ai ghicit!

Mamica de printesa de 4 anisori

Mergi la inceput