Nou stil de viata (117)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Neata!

Intru si eu repede sa va zic ca suntem mai bine.
Pupam pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Buna fetelor.Ma scuzati ca am disparut din nou dar am avut iar o saptamana grea...am lucrat in 2 schimburi...Delia iar a fost bolnava si nu am avut timp sa intru.
Va urez un sfarsit de saptamana placut.
Ma grabesc sa termin treaba,le pasez pitica la bunici si eu merg la petrecerea de Craciun.
V-am pupacit.Vin luni la raport.

IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Ioana, multa putere iti doresc, sa faci fata la toate cu bine (se pare ca esti foarte ocupata) si ai grija de tine si de micuta.

Roxa-boxa, deci faci si ceva miscare. E bine. Eu te plac cu tot cu piticii de pe creier.

Mai e careva prin zona?

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Sara buna.

Eu cred ca sunt in crestere libera Nu am curajul sa ma urc pe cantar . Azi am avut musafiri, masa festiva, tort ... ce mai !!!!

Macar mi-am facut damblaua cu tortul.. de fabricat, nu de mancat, caci nu ma prea infig eu in toruturi Ia uitati ce tortura am facut pentru un Sf Nicolae. http://family.webshots.com/photo/2024890340086274551SHsJVZ

In rest am trecut la preparat mazare si fasole verde in abur (tocmai am primit o oala de fiert in abur, si cred ca nu o mai dau jos de pe aragaz ) Ce oare mai pot sa fac in abur in afara de carne ?

Pupici, si spor la slabit, ca eu ma tin de

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Zuzilici ms mult pt urare. esti o dulce!!!

fetelor eu azi am mancat asa:: Un piept de pui cu usturoi si cateva felii de rulada facuta de mine(rulada cu banana) care contine zahar si unt dar....sper sa nu se puna pe mine ca ma isterizez. Astept luni sa vad cate kg am pus la loc ca abia ce urcasem pe podium si...ma fac de ras.
Am o perioada cand nu prea am chef de regim...si nu prea am chef sa imi prepar de regim. Daca as putea manca ceva asa ...sa iau si sa mananc cand imi e foame ...ar fi ok dar....se pare ca nu e suficient. D-aia nu imi prea place carnea ca tb preparata si dupa ce gatesc pt. pitic si pt sot....pt mine nu mai am nici un chef.

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Luna, frumos tortul dar...e albastru sau e asa din cauza luminii? Cine a "pictat" poza de pe el?
La o oala cu abur poti gati si vegetale: broccoli, morcovi, probabil ca si ciuperci. Eu o folosesc pe a mea mai mult pentru carne dar oala pe care o am eu este de fapt un "rice cooker" si se baga in priza.

Dordia, eu n-as pune pariu ca n-o sa te isterizezi luni cind te urci pe cintar. Nu vreau sa fiu rea insa tu maninci citeva felii de rulada (hai daca mincai una de pofta mai era cum mai era) si te astepti sa si slabesti. Sfatul meu este sa faci putina miscare, o plimbare de vreo 2 ore, ceva de genul asta. Si acum niste cu dedicatie.
Nici eu nu ma prea omor cu gatitul si nici nu prea am timp, de aceea maninc multe "combinatii" pe post de salata: fasole verde aburita cu brinza Feta si putin ulei de masline, carne "aburita" cu o salata de vegetale, 1 cartof fiert combinat cu vegetale, etc. Aseara mi-am facut o salata dintr-o conserva de peste (in apa de izvor, nu ulei), 1 ceapa verde, 1 ardei si un castravete + putina brinza Feta. A iesit foarte buna. Sper sa-ti fie de folos ideile mele.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Fetelor, am o perioada nasoala rau de tot...imi vine sa mananc in nestire...nici nu m-am mai urcat pe cantar de frica
Hotarat, stressul ma face praf!

Cami , felicitari!!!!
Sa dea Domnul sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!

la toata gasca de frumoase si o saptamana usoara(ca a mea o sa fie de )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani Adela! Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa strangi multe bucurii alaturi de parinti! Sigrid, sa-ti traiasca printzesa!

Zuzilici,

Crystina, ma bucur ca Lilly e mai bine.

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Intamplator am aflat ca azi e si ziua Yasminei Alessia, fetitza lui Khristin.
Sa cresti mare si sa fii sanatoasa!

Sigrid, stiu ca ziua fetitzei tale e maine, dar cum ati zis ca petreceti in week, i-am facut urarile astazi.

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

hopaaa avem sarbatorite, LMA!!! sarbatoritelor. Mamicilor, sa va traiasca printesele sa se faca mari si frumoase!

Sunt multumita ca efectul secundar negativ a trecut si mi-am revenit oarecum. Astept linistita ora raportului de maine azi am de gand sa mananc la pranz niste legume fierte cu un dressing de iaurt.

Ieri am fost harnica toata ziua si alaturi de sotul meu am facut curatenie, practic am inceput acea curatenie, dar of course inca nu am terminat-o...ca am mutat si muntzii din casa.

Va doresc o duminica frumoasa si linistita,

Roxa

Mergi la inceput