Nou stil de viata (117)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

La Multi Ani Romania!
Pisix multumim c-ai avut incredere in noi si ne-ai dat toate detaliile. Cat despre ciorba de varza, crede-ma ca la cat de buna o fac mai ca nu-mi vine sa cred ca-i o ciorba pentru dieta. Distractie placuta weekendul asta.
Delidana am si eu o intrebare/propunere. Kg mele initiale sunt 84 dar intre timp am crescut la 86.6. Crezi c-ar fi ok daca mi-ai trece la kg. initiale max. de kg. la care am ajuns? Asa o sa vad exact cate kg am slabit de fapt. Mersi.
Dordia mamei tale. Si spor la slabit. De-acum pana la Craciun nu mai ai motive s-o iei pe aratura.
Mephala sa treaca pasa proasta.
Tzuni ma gandesc la tine.
Cami weekend placut si astept cu nerabdare primul echo.
Ancadragoman felicitari pentru cele 500gr. pierdute dar ai grija ca weekendul e inselator, Tinzi sa mananci mai mult decat trebuie. Cel putin la mine asa se intampla.
Roxana te salut si lasa ca la inaltimeea ta nici nu se cunosc cateva grame in plus. Si asa am impresia ca esti prea slaba pentru inaltimea pe care o ai.
Meniul meu azi:
MD - 1 mandarina, 1 para, 1portocala,1 grefa
P - supa de varza, salata de varza cu vita fiarta
C - Salata verde cu ton
Apa + ceai de slabit.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;42;1;1/c/86.6/t/60/s/85/k/6cbd/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Zuzilici, esti sigura ca nu vrei sa astepti pina dupa Anul Nou cind reactualizam lista?

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Va pup pe toate si va multumesc pentru gandurile bune! Ma ajuta mult. In noaptea sta sunt la munca!

Somn usor, frumoaselor!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Da fetelor nu prea mai am motive de sarit calul doar ca in luna dec mai am cativa sarbatoriti in familie printre care sor'mea, eu, o matusa, fi'miu, nepoata-mea si...etc ca va plictisesc. Dar....sper din tot sufletul sa trec peste fara abateri. Oricum de sarbatori vom merge la sor'mea la Bv si acolo...vor fi mari tentatii!!!

Sper ca pana luni sa stea cantarul pe loc si de luni sa o ia la vale ca m-am saturat de stagnari!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Seara buna clopotei !!!

Tzuni, un gand bun pentru tine. Sa dea Domnul sa se rezolve problema ta, in cel mai bun mod cu putinta

Am observat ca multe mancati fructe dimineata. Pot sa intreb de ce? E mai sanatos asa, sau e doar o preferinta personala ?

Eu maine am musafiri, ma bate gandul sa mai fac un tort, deocamdata pana la ora asta am frecat prin bucatarie, ca era jaaaaaaaale.

Pupici, si numai bine

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LunaNoua

Seara buna clopotei !!!

Tzuni, un gand bun pentru tine. Sa dea Domnul sa se rezolve problema ta, in cel mai bun mod cu putinta

Am observat ca multe mancati fructe dimineata. Pot sa intreb de ce? E mai sanatos asa, sau e doar o preferinta personala ?

Eu maine am musafiri, ma bate gandul sa mai fac un tort, deocamdata pana la ora asta am frecat prin bucatarie, ca era jaaaaaaaale.

Pupici, si numai bine

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Multumesc, Luna!

Fructele dimineata hidrateaza, dau energie si asigura tranzitul intestinal. Adica...mergi repede la

_

Mergi la inceput

Salutare, Tzuni!

Vitaminele din fructe se absorb mai bine dimineata pe stomacul gol. Am citit asta undeva dar nu mai stiu exact unde. Mie imi plac fructele foarte mult, sint aliatele mele impotriva poftelor "dulci".

M-am cintarit azi dimineata si surpriza: -1 kg!! Sper sa tina minunea.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Salutare, Delidana!
Eu simt nevoia de dulce dimineata, asa ca, fructele mi se potrivesc cel mai bine. Si als cerealele pt seara.

_

Mergi la inceput

Eu incerc sa consum carbohidrati in cursul zilei (dau mai multa energie) si mai multe proteine seara....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

fetelor
deja sunt un pic mai bine dispusa...ceea ce retinusem din motive ct de cat normale a inceput sa plece.

Delidana, io deja mai multa miscare decat fac nu prea mai pot sunt si mai comoda din fire...abia mi-am facut un mic "aranjament"...merg la masaj de 2 sau de 3 ori pe saptamana si vin acasa infoliata, iar acasa dupa ce culc copilul fac 20-25 de minute de dupa care exercitii de fitness si stretching...pana la aprox o ora...si eram asa de derutata fiindca fac asta de vreo 3 saptamani si in loc sa "slabesc" io ma ingrasasem, no!

Zuzi , crede-ma ca nu sunt prea slaba...doar ca kilogramele in + sunt concentrate pe coapse si pe fese...cu alte cuvinte, unii barbati cred ca sunt "apetisanta" cre' ca JLo ar vedea in mine concurentza ... de acolo vreau io sa mai subtziez cate putin...in rest, stiu ca am bratele subtiri si fatza lunga...asta e ...

Tzuni si Delidana si un milion de ca-mi mai aduceti aminte de hinturie alea sanatoase cu fructele de dimineatza, carbohidratzii ziua si proteiele mai tarziu ... nu stiu ce m-as face fara voi! Am zis!

Si tuturor ca-mi suportati piticii de pe creier si ma sustineti moral cand am nevoie!

va doresc un weekend excelent!!!

Roxa
(mai viu)

Mergi la inceput