Opinii gradinita Ingerasul Meu?

Opinii gradinita Ingerasul Meu? | Autor: zazzie78

Link direct la acest mesaj

Stiti cumva ceva despre aceasta gradinita? Am inteles ca este germana intensiv, este cineva care are copilul acolo? Tarife, personal, orice informatii aveti ar fi utile.

Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anady_Diana spune:

Eu am vizitat-o acum vreo luna. Da are predare in germana, e dragutica, ce sa zic... Noi am ajuns cam pe la ora 10, copiii luau micul-dejun (cereale dintr-alea bune, adica chiar cereale, nu fulgii aia cu ciocolata, cu laptic) mi s-au parut linistiti, cumintei. Personalul nu mi-a placut (genul amestecatura - bucatareasa (scolita!!!) facea curat la baie, conducea musafirii...), directoarea discuta cu noi in holul de la intrare...ma rog, poati trece cu vederea in favoarea altor aspecte. E intr-o vila cam inghesuita dar...merge - depinde de cat de mic e bb-ul. Tarifele sunt cam marisoare raportat la ce ofera - parerea mea . Nu mai retin exact sumele, asa ca nu iti pot zice mare lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeseckel spune:

Stimata doamna , vreau sa va spun ca din intamplare am dat peste mesajul dvs,si mi se pare o grava eroare ceea ce ati scris!exista doua modalitati pentru care s-a creat aceasta eroare :1 -vorbiti din auzite
2- daca ati fost primita de catre director in holul gradinitei,probabil ca au existat motive temeinice daca nu ati urcat la birou !
As dori sa rectific ceea ce ati spus :
1- micul dejun nu a fost si nici nu va fi servit la ora 10h00,niciodata
(se serveste intotdeuna la ora 9h00)exista chiar un afis in care se stipuleaza acest program in atentia parintilor!
2-personalul din aceasta gradinita nu a fost niciodata pus sa faca si alte activitati decat ceea ce prevede fisa postului respectiv!
(capacitatea gradinitei este de max 30 copii , la care sunt 10 angajati ) 4 educatoare 3 ingrijitoare ,1 menajera,1 bucatareasa si director( in afara personalului auxiliar dedicat optionalelor )
Ma gandesc ,cum ati vazut bucatareasa facand curat in baie .... daca "nimeni nu va invitat la birou,sau nu ati vizitat toata gradinita"......sunt sigur ca faceti o confuzie,GRADINITA "INGERASUL MEU" NICIODATA NU A SUFERIT DE PROBLEME ORGANIZATORICE,EXCEPTAND MICILE NEINTELEGERI CARE APAR PRETUTINDENI,INDIFERENT DE DOMENIUL IN CARE LUCREZI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadHawk spune:

quote:
Originally posted by jeseckel

Stimata doamna , vreau sa va spun ca din intamplare am dat peste mesajul dvs,si mi se pare o grava eroare ceea ce ati scris!exista doua modalitati pentru care s-a creat aceasta eroare :1 -vorbiti din auzite
2- daca ati fost primita de catre director in holul gradinitei,probabil ca au existat motive temeinice daca nu ati urcat la birou !

OK. si care ar fi acestea?

quote:

As dori sa rectific ceea ce ati spus :
1- micul dejun nu a fost si nici nu va fi servit la ora 10h00,niciodata
(se serveste intotdeuna la ora 9h00)exista chiar un afis in care se stipuleaza acest program in atentia parintilor!

Irelevant. Parerea mea, nu dati cu bata!

quote:

2-personalul din aceasta gradinita nu a fost niciodata pus sa faca si alte activitati decat ceea ce prevede fisa postului respectiv!
(capacitatea gradinitei este de max 30 copii , la care sunt 10 angajati ) 4 educatoare 3 ingrijitoare ,1 menajera,1 bucatareasa si director( in afara personalului auxiliar dedicat optionalelor )
Ma gandesc ,cum ati vazut bucatareasa facand curat in baie .... daca "nimeni nu va invitat la birou,sau nu ati vizitat toata gradinita"......sunt sigur ca faceti o confuzie,GRADINITA "INGERASUL MEU" NICIODATA NU A SUFERIT DE PROBLEME ORGANIZATORICE,EXCEPTAND MICILE NEINTELEGERI CARE APAR PRETUTINDENI,INDIFERENT DE DOMENIUL IN CARE LUCREZI!

Ce se intelege prin "probleme organizatorice"? Concret!
In alta ordine de idei, poate ca e normal sa crezi ca bucatareasa se ocupa si de alte job-uri de vreme ce nu s-a vazut alt personal din tot pomelnicul enumerat, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Zazzie, vezi ca mai e un subiect cu aceeasi tema si cu mai multe raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadHawk spune:

Topic-ul despre care vorbea bogdanai, este http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120690.

Mergi la inceput