Si totusi...cu Herbalife
Raspunsuri - Pagina 7
LC spune:
Maiotra, am o veste buna ptr tine. Da, poti slabi 50 kg si poti obtine reduceri .Poti gasi informatii pe www.sanatatea-ta.ro sau suna la 0748/338931.
Mult succes!
Maiotra spune:
quote:
Originally posted by claujroquote:
Originally posted by Maiotra
Giulia, da-mi si mie site-ul, te rog...
Claudia, eu vreau sa slabesc 50 de kg......Imi pare rau ca nu-l pot lua pe cel Total!
Cum asa mult????Doamne-ajuta, sa reusesti! Atunci te inteleg. Eu ma gandisem la programul de initiere sa-l tin 3 luni si apoi 3 luni de mentinere. Desi mie imi va fi foarte greu sa nu rontai nimic intre mese...
Si eu as vrea nr de tel si site-ul sa fac o comparatie pt ca am primit deja o oferta pe mail.
Claudia
Eu ma gandeam la Advanced cam 8 luni.......
Nu stiu....
Eu am 177 cm si 115 kg...
diplodocus spune:
Fetelor, sa nu va suparati pe mine...vad k aici e deja clubul celor care vor sa incerce Herbalife...
Am citit experientele pozitive, dar nu ma pot abtine sa postez si eu.
Mno, spun si eu experienta mea si cu asta basta...
-se spune k e un program special pt fiecare persoana...de fapt e doar special in functie de cite kg vrei sa slabesti, nu se tine cont de ce te-ai ingrasat sau alte amanunte semnificative
-e o afacere MLM(multi level marketing)...deci, in primul rind e o AFACERE cu mare succes fiindca se bazeaza pe dorinta fiecarei femei de a slabi..mai mult sau mai putin
Tipa ce mi-a vindut ma incuraja sa intru si imi spunea cum sa dau anunturi in ziar sau pe net, etc in care sa scriu" produse naturiste pt slabit" niciodata sa nu spun k e Herbalife...Daca totusi cineva m-ar fi intrebat la telefon daca e Herbalife, atunci si numai atunci sa recunosc...
-ideea e ca dupa ce incepi cura maninci mai mult shake-urile lor, pastile, ceaiuri, etc...E si normal sa slabesti daca nu maninici mai nimic...iar dupa ce termini cura, evident te ingrasi
-si pe mine m-a sunat zilnic de mai multe ori tipa cate-mi vinduse, pina cind...am platit... Apoi nici macar buna ziua nu am mai auzit!
-concluzia mea proprie si personala e k Herbalife e tzeapa, dar evident, va urez succes daca sunteti convinse de contrariul
rachel owen spune:
quote:
Originally posted by claujro
Eu ma gandisem la programul de initiere sa-l tin 3 luni si apoi 3 luni de mentinere. Desi mie imi va fi foarte greu sa nu rontai nimic intre mese..
Daca bei shake-ul iti ajunge cam 5-6 ore (asa este conceput), astfel incat daca esti constienta sa nu mananci de pofta, foame nu-ti va fi. In plus daca bei multa apa (ar trbui sa bem zilnic 2 l apa/zi) nu are cum sa mai incapa in stomac si biscuti sau mai stiu eu ce.
Programul est facut sa inlocuiasca 2 mese, deci dai banii pe produse, dar nu mai dai banii pe mancare. Personal mereu am visat ca in viitor se vor inventa pastile minune care sa le iau si sa nu mai fie nevoie sa gatesc si sa-mi bat capul ce anume sa mai mananc.
Da, cele care se ingrasa dupa ce intrerup programul, si mai ales daca il intrerup brusc, o fac pt ca gresec daca isi imagineaza ca odata ce au slabit, se pot intoarce la stilul de viata avut inainte.
Helbalife este un program de slabire sanatos si de asta consider ca mi se potriveste. Si chiar si eu ma tem ca am sa reusesc sa slabesc si sa ajung unde imi doresc, si apoi sa nu pun inapoi. Insa nu te ingrasi daca echilibrezi aportul de calorii cu consumul de calorii. Ce e in plus este clar ca se depunde, indiferent ca tii cura, sau indiferent ce cura tii. Cu apa si aer nu te ingrasi, categoric.
rachel owen spune:
Ce as mai vrea sa adaug...desi nici eu nu sunt obsedata sa ma masor si sa ma cantaresc, chiar ma deprima ideea...e bine sa iti tii singura evidenta. Daca obsertvi ca incepi iar sa te ingrasi, poti actiona la timp. Personal asa am facut. Acum am cu vreo 5-6 kg mai mult decat asta vara si nu ma las. Nu trebuie sa te iei de cap cand vezi ca ai 10-20 kg in plus. Sau cum era cel de care aminteati, de la TV, si ajunsese la 120 kg. Pai pana la 120 de kg el nu si-a pus problema? Una este sa scapi de 5-10 kg in plus si alta de 50. Cand vezi ca incepi sa iei in greutate e clar semnal de alarma.
claujro spune:
Una calda si una rece... Un mesaj pro si un mesaj contra. Recunosc ca sunt mai multe cele contra, am mai cautat si in arhiva si pe acolo e la fel...
Toata viatza, adica pana la 28 de ani cand am ramas insarcinata cu Matei am avut 52-54 kg. Acum, dupa 1 an si aproape 4 luni de la a doua nastere am 70 kg. Inutil sa va spun ca nu ma incape nimic din hainele de dinainte, ca imi gasesc greu haine care sa-mi placa, ca am o burta de zici ca sunt gravida in 5-6 luni... Vreau inapoi la kilele mele!!! Doar 15 kilograme am de dat jos...poate nu voi reusi atat dar macar vreo 10...sunt modesta, nu?! ![]()
Claudia
rachel owen spune:
Claudia, asta este, insa eu una as lua in considerare daca ar fi pareri personale, nu auzite de la prietene si vecine. Ca asa daca ma iau, de exemplu o cunostinta mi-a spus ca in 3 luni a slabit 20 de kg, apoi a mai tinut 3 luni pt mentinere si acum, dupa 2 ani are doar cu 2 kg mai mult, depuse in timp, fara sa mai ia produse. Ce stiu eu este ca am auzit de Herbalife de acum 6 ani si poate pe vremea acea nu aveam nevoie ca sa fiu interesata. Deci e clar ca nu e firma fantoma care apare peste noapte si dispare, cum sunt anumite medicamente, care azi minune, maine dispar de pe piata. Sunt naturale si asta ma incanta, personal. Cum am ami spus, daca am ambitie, slabesc automat cateva kg, in 6 zile am slabit 4 kg, insa normal, se depun la loc, DAR, nu e sanatos. Asta vreau, sa slabesc sanatos. Dati fetelor cautare pe google dupa Herbalife (nu stiu daca e voie sa dau aici adresa) si ajungeti pe site-ul lor si uitati-va la produse ce contin. Nu este nimic sa va faca rau.
Eu de azi am luat si ceaiul si sunt super incantata de el, e super la gust, si pt ca nu ma dau in vant dupa apa sper sa pot inlocui din cantitate cu ceai. Nici macar nu mi-a fost foame, pt cina nu am avut nevoie de mancare.
Am avut dupa nastere MARI probleme cu tranzitul intestinal, insa de cand iau produse merg la baie de 2 ori pe zi. E super, nu ma mai simt balonata deloc. Voi ma stiti unele dintre voi, sunt membra pe aici de ceva timp si nu am nici un interes sa fac vreo reclama gratuita, ci spun ceea ce pana acum mi s-a intamplat. In talie am scazut vreo 2 cm in 4 zile insa nu stiu cat de semnificativ e, deocamdata am scapat de balonare si poate si din cauza asta.
Azi am fost la sala la Tae Bo si desi tin cura m-am simtit plina de energie. Cand tineam alte cure de slabire eram lipsita de energie, ametita si somnoroasa. Cautati sa vedeti ce contin si veti intelege.
Eu cred ca parerile negative vin de la persoane care au interpretat gresit acest program si au crezut ca, da, tii programul, slabesti, si apoi, gata, poti manca orice si oricat, fara sa mai pui nimic la loc. Ei asta este problema secolului nostru, cand cele mai renumite companii investesc in cercetarea unui medicament minune care sa te ajute sa manaci orice si totusi sa slabesti, mai mult decat cerceteaza medicamentul care sa vindece cancerul. Din pacate nu exista si nu stiu daca va fi descoperit vreodata, desi...o cat as vrea si eu...
didi-anda spune:
rachel ma bucur ca te simti bine si ca slabesti. inteleg perfect ce zici, pt ca asa ma simteam si eu cand luam produsele. le iubeam pur si simplu. eram tare incantata de ele si de mine. ai auzit de herbalife de 6 ani..o cunostinta de-a mea< de la care am si cumparat produsele> se ocupa cu asa ceva de 10 ani. sunt minunate.
si sotul meu mai ia vitamine de la ei, din cand in cand< este sportiv de performanta>. sunt dimineti cand n-are pofta de mancare si, ca sa nu plece la antrenament cu stomacu gol, bea un shake si n-are nici un fel de problema. zilele trecute mi-a zis c-a vazut pe un coleg de-a lui ca foloseste si el herbalife si-i tare incantat de produse.
tot timpul am sustinut sus si tare ca, daca tii regimul cum ar trebui <sa mananci o data pe zi, 2 shake-uri, fara sa rontai nici o aluna sau biscuite, fara sucuri, multa apa>, nu ai cum sa nu slabesti. eu am slabit 6 kg intr-o luna, fara sa fac nici un efort. stateam toata ziua in casa. si tot am slabit.
care ati mai inceput sa luati herbalife, m-as bucura daca ati mai reveni sa ne spuneti cum va simtiti si daca slabiti!
multa sanatate tuturor
rachel owen spune:
Multumesc! 
Nu ne-ai spus daca ai reusit sa te mentii pe temen lung.
Pai...hai sa vedem:
Formula 1: fructoza,proteine de soia izolate, caseinat de calciu, fibre de porumb, pudra celuloz, arome naturale si artificiale, secretie de guar, clorura, de potasiu, ulei de canola,lecitina,fibre de cereale, fostfat de calciu, carrageenan, dl-metionina, fructooligosaccharide, oxid de magneziu, pectina de critice, coajade psyllium, praf de miere radacini de ginger, acid ascorbic, coloranti alimentari, acetat de vitamin E, fumarat ferous, radacinide papadie, patrunjel, papaia, niacinamide, oxid de zinc, gluconat de cupru, palmitat de vitamina A, pantotenat de calciu, papain, bromelain, hidroclorura de piridoxina, mononitrat de thiamin, riboflavin, Vitamina D3, biotin si cyanocobalamin.
Formula 2:
Vitamina E 100% (din necesarul zilnic)
Calciu 100%
Vit B8 100%
B12 33%
B1 50%
B2 50%
B6 50%
A 50%
C 43%
D3 17%
B9 17%
Crom 50%
Cupru 33%
Iod 33%
Mangan 33%
ZInc 25%
Fier 20%
Seleniu 15%
Magneziu 8%
Nu stiu daca are rost sa continui, CONCLUZIA este ca,EUsi daca nu ar fi sa tin cura, ci sa mananc normal nu as asimila toate astea in cele 3 mese pe zi. Tinand cura, nici atat.
Am luat formaul 1 si formula 2 ca exemplu. Asta am si spus, daca ar fi persoane care au tinut programul si au experienta si stiu in ce consta. Atunci cand am auzit prima data nici eu nu am stiut ce este. Imi imaginam ca iau ceva pastile, mananc si slabesc si bla-bla. Inainte de a ma hotari, eu cred ca am fost destul de informata.
De ce dupa orice cura punem la loc? Intrebati orice nutritionist. orice cura, priveaza organismul de multe substante de care are nevoie, vitamine, minerale. Incetezi cura, reiei alimentatia, si el, saracul, sleit de puteri, isi face provizii. Eu dupa cura drastica de care va spuneam, tinuta in vara, nu am mai reusit nici cu disociat sa dau jos. Se invatase. Insa dupa herbalife, parerea mea e ca nu iesi in pierdere, organismul este echilibrat.
bird70 spune:
Interesant. Cred ca am sa incerc si eu. Mi se pare normal ca daca revii la obiceiurile alimentare care te-au adus in situatia sa ai nevoie de slabit, sa te ingrasi la loc. Am sa-mi comand si incep de luni.