Si totusi...cu Herbalife
Raspunsuri - Pagina 6
LC spune:
Mumyca, programul Herbalife , ca si medicii nutritionisti, recomanda o slabire de 3-5 kg pe luna. Faptul ca tu ai dat 5 kilograme in prima luna inseamna ca ai urmat intocmai sfaturile consultantului tau in nutritie. Meriti felicitari!
Si da, daca consultantul tau ti-a spus ca mai ai de dat jos 5 kg pana la greutatea ta normala, atunci si eu te sfatuiesc la fel, dupa care indicat ar fi sa urmazi cel putin 3 luni program de mentinere ca organismul tau sa se obisnuiasca cu noua greutate si sa inveti sa te mentii pe termen lung.
Burtica ta nu poate fi mai mare in conditiile in care tu ai acelasi nr de kg. Daca vrei, poti scapa de ea...
Mult succes!
canne-marie spune:
Am citit cu mare interes tot ce ati scris voi. Am si eu o intrebare pentru ANDREEA09? SI NU MAI RETIN . Daca nu stii cam cat costa aceste produse ,nu mai zice, sunt in functie pana la urma de cati bani ai .Eu am luat Herbalife acum 1 an , am slabit 8 kg intr-o luna poate nu va vine sa credeti dar este adevarat , intradevar rezultatul este uimitor si vizibil, nu ma laud si influentez pe nimeni ,fiecare este respunzator pt. decizile lui. Dar sa va spun in continuare fiind studenta nu mi-am permis sa i-au in continuare ( apropo am luat un program cu 3.000.000 lei ), si la circa 6 luni m-am ingrasat la loc ,bineinteles ca revenisem la obiceiul alimentar de mai inainte,spunea cineva ca este vorba de cum mananci si cum te mentii, avea mare dreptate.Incodata va sun fetelor daca vreti sa incepeti o cura se merita si programele de slabire este si in functie de cat ai in buzunar, sunt intradevar distribuitori care vin la tine acasa cu pacete f mari de circa 7 - 8 milioane, dar tu ai decizia in mana.Eu asa am facu a venit la mine cu un pachet f mare intre 7- 10 milioane ,dar mi-am ales produse de 3 milioane si am dat jos.Asta este decizia va apartine.Eu sunt hotarata sa incep din ianuarie sa tin 3 luni slabire si 3 luni mentinere si mai vad eu.
VA PUP PE TOATE SI DECIZIA VA APARTINE. !
cam
claujro spune:
Da, m-am hotarat sa incep si eu. Trebuie acum doar sa fac rost de produse la un pret bun. Ma ajuta cineva? ![]()
Claudia
Poze parinti
Poze Mara si Matei
Maiotra spune:
Eu vreau sa-l tin pe asta:http://herby.ro/eCommerce/product_info.php?products_id=112 ca mai mult nu-mi pot permite!
L-a mai tinut cineva? Ti se lasa pielea dupa? Se duce burta (marea mea problema)?
LC spune:
Te felicit ca ai decis sa incepi un program sanatos de control al greutatii. Programele Herbalife iti dau marele avantaj ca asigura slabirea atat in kg cat si in cm , fara foame, fara sa-ti atarne pielea si da, ti se duce si burtica.
Mult succes!
PS: Iti recomand sa iei legatura cu un consultant Herbalife care sa-ti indice programul potrivit tie si care te va sprijini pe parcursul acestuia.
canne-marie spune:
Buna , cum am mai zis eu am tinut anul trecut , si nu mi s-a lasat pielea deloc, iar burta care o aveam destul de maricica , s-a dus destul de mult din ea nu de tot pt ca nu am mai avut bani sa continui, dar deabea astept sa incep sa-l tin.
Va pup si sa ne auzim de bine si nu in ultimul rand sa fim frumoase si sanatoase.
cam
giulia71 spune:
Fetelor eu am contactat-o pe LC pe adresa de mail l.caragea@yahoo.com si mi-a dat nr de telefon si site-ul unei tipe foarte de treaba distribuitor Herbalife. Mi s-a parut super de treaba tipa care vinde aceste produse si au oferte promotionale acum de Sarbatori.
Va tzuc si mai revin!
Bafta la slabit!
Sa auzim de bine ;)
claujro spune:
quote:
Originally posted by Maiotra
Eu vreau sa-l tin pe asta:http://herby.ro/eCommerce/product_info.php?products_id=112 ca mai mult nu-mi pot permite!
L-a mai tinut cineva? Ti se lasa pielea dupa? Se duce burta (marea mea problema)?
Eu ma gandesc sa incep cu cel de initiere. Asta mi se pare prea mult si ca pret si ca ce contine.
Claudia
Maiotra spune:
Giulia, da-mi si mie site-ul, te rog...
Claudia, eu vreau sa slabesc 50 de kg......Imi pare rau ca nu-l pot lua pe cel Total!
claujro spune:
quote:
Originally posted by Maiotra
Giulia, da-mi si mie site-ul, te rog...
Claudia, eu vreau sa slabesc 50 de kg......Imi pare rau ca nu-l pot lua pe cel Total!
Cum asa mult????
Si eu as vrea nr de tel si site-ul sa fac o comparatie pt ca am primit deja o oferta pe mail.
Claudia