Si totusi...cu Herbalife

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Io daca incep incep din ianuarie. Nu imi fac sperante sa slabesc in 2 sapt pana la Revelion. Trmite-mi si mie, te rog, LC, un PM. Eu ti-am trimis un mail dar nu am primit nici un raspuns la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LC spune:

Buna!

Imi cer scuze ca nu ai primit raspuns la mail. Mi-am pierdut vechea parola la adresa personala de yahoo si nu mai pot s-o accesez. Acum am una noua( l.caragea@yahoo.com).

Suna la 0748/338931 .Eu am fost extraordinar de multumita de rezultate .

Ceea ce iti recomand eu e sa incepi programul sa nu depui in zilele de sarbatori cateva kg pentru care apoi sa dai bani si timp sa le dai jos( vorbeste cu consultantul de nutritie, vei gasi intelegere si un program flexibil ptr sarbatori).

Mult succes!Tine-ne la curent cu rezultatele tale.Ceea ce vreau sa te asigur e ca vei urma un program sanatos de controlul greutatii si iti vei insusi reguli de nutritie care iti vor asigura mentinerea pe termen lung a greutatii obtinute.

PS: Mi s-a spus ca nu accepti mesaje private , de aceea ti-am scris aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea0919 spune:

Maiorta bafta ca oricum dupa aia le pui la loc nu chiar dublu dar pe`aproape...LC vad ca tot incerci sa convingi lumea...si apropo de cine a zis ca nu costa atat .... pai facetzi si voi socotealea 6 luni a dat cam 7.200.000 pe luna pt ca atat costa prog de slabit si 6 luni 3.500.000 + ce trebuia sa isi cumpere sa tzina regimul ... primele 6 luni pe langa cei 7.200.000 mai dadea in plus pe carne .pui sau ma rog ce isi cumpara pt masa de pranz..in fine eu nu am nici un interes credetzi ce vretzi ..altzii probabil au interes sa se vanda produsele ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mar1ana spune:

Salutare fetelor
si eu am luat produse de la HL si am fost foarte multumite. Am slabit in 2 luni 7 kg si m-am simtit excelent. Binenteles ca fara o dieta de intretinere dupa perioada asta nu se rezolva nimic. Daca scapi in oalele cu mancaruri grase, pizza, prajituri nu faci nimic. Totul tine de vointa fiecaruia! Nu e simplu sa te obisnuiesti sa nu mananci nimic nici dimineata , nici seara si doar sa bei un shake dar...cine vrea reuseste. Produsele contin si vitamine si din cauza asta probabil nu aveam stari de rau sau ameteli.
In fine, mai sunt si probleme legate de tiroida etc. Fiecare suntem unicat in felul nostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

LC de mine ai uitat ?

Melania (14.01.2005) si mama Carmen

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LC spune:

Melania , spuneam ca ai dreptate ca nu poti avea pretentia ca programul Herbalife sa te ajute intr-o luna sa dai jos kg depuse in luni si ani de zile CU FOARTE MARI INVESTITII IN MANCARE , sa -ti lege burta si sa puna lacat pe frigider dupa acea luna de investitie intensa in programul Herbalife si sa-ti regleze si metabolismul( pentru informarea voastra METABOLISMUL SE REGLEAZA IN 3 LUNI). Nu programele sunt problema , ci faptul ca nu intelegeti ca ceea ce mancati se depune si mai mult va afecteaza modul in care aratati , santatea voastra.

Ceea ce m-a facut sa ies din letargia mea e faptul ca atatea persoane isi dau cu parearea ( LA MODUL CEL MAI AVIZAT, CONSIDERA ELE) dar ca nu stiu ce inseamna programele Herbalife efectiv si nici ce e aia slabire pe principii nutritive.

Curele disociate nu respecta principiile nutritive( minimum necesar organismului asa cum e el calculat de medicii nutritionisti).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

Annie80 nu vreau sa intru in "discutii aprinse " cu nimeni, dar nu stiu de ce sustii sus si tare ca este teapa cu aceste produse, din moment ce nu le-ai folosit? prietena ta "distribuitoarea" de produse herbalife, daca a spus ca este teapa si ca nu-ti recomanda sa iei, inseamna ca nu folosea produsele si vorbea din "auzite", pt ca, sincer, altfel nu vad cum ar putea zice asa ceva....sunt multi care vorbesc din "auzite".
eu una, le-am folosit si vreau sa-ti spun c-am scapat de celulita, fara creme<cand am luat eu, nu erau creme pt celulita>. daca nu ai folosot produsele, atunci nu spune ca nu se poate sa scapi de celulita. ei bine eu am scapat si n-am de ce sa mint. pe langa shake si pastilele ce le-am luat <eu am ales ce vreau sa iau, nu m-a obligat nimeni sa iau multe si scumpe>, am luat si pastile cell-u-loss care te ajuta sa scazi in centimetrii.
inca ceva.....nu trebuia sa-mi cumpar mancare speciala....mancam ce-aveam in casa, doar ca mancam 1 data pe zi.
cele care au folosit produsele si zic ca nu le-a ajutat, fie nu s-au tinut de dieta, fie organismul lor nu a reactionat cum ar fi trebuit.
toate cele bune si spor la slabit celor care s-au hotarat sa inceapa.... sa nu rontaiti nimic in plus fata de ce mancati la pranz si sa beti multa apa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mumyca spune:

Am o nelamurire.Am luat herbalife 1 luna .Eu am vrut sa dau jos 10 kg.Dupa 1 luna am dat jos jumatate din ce mi-am propus.Intre timp nu m-am ingrasat la loc,dar burtica me-a parca nu mai este ca atunci cind luam herbalife,parca e un pic mai mare .Nu stiu de ce,probabil ar trebui sa iau in continuare sa dau jos si celelalte 5kg si atunci poate este ok sau poate ca nu .Acum nu prea stiu ce sa fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mumyca spune:

Cind am spus ca nu m-am ingrasat la loc am vrut sa spun ca atunci cind ma cintaresc imi arata acelas nr de kg la care am ramas cind am terminat produsele herbalife ,doar burtica e mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Am inceput si eu programul Herbalife si as fi interesata cine mai il tine in acelasi timp. Dupa cum unele poate va mai amintiti in vara am slabit 16 cm in talie in 5 saptamani si aproape 11 kg. Cura am tinut-o cu Reductil, si normal, nu am prea mancat. Ca rezultat mai am un sfert din cantitatea de par in cap, si acum, cum vreau sa tin, si un pic disociat ma ia cu ameteli si somnolenta. Am citit ce ati scris voi pe aici si am mai dat cautare pe net dupa Herbalife si mie una mi se pare incurajator. Sunt interesata de program mai ales pt ca slabesti sanatos. Este clar ca dereglarile mi le-am cauzat pt ca nu am mancat in vara, am ajuns sa slabesc si uite ce urmari sunt acum. De pus am pus si inapoi, nu toata cantitatea. Intre timp merg si la Tae Bo de 2 ori pe saptamana. Problema de care ma plang mereu este ca urmare a sarcini nu mai am muschi abdominali si cum mananc, oricat de putin, ma umflu. Asa ca in timp ce tin cura pot face si sport. Daca as tine-o iar drastic nu vad cum as putea sa depun si minimum de efort cand eu ma simteam foarte slabita.
Deocamdata as vrea sa mai vorbesc daca mai sunt si alte fete care tin programul, si astept primele semne.

Mergi la inceput