Si totusi...cu Herbalife
Raspunsuri - Pagina 2
Melania 14 spune:
Si sotul mea a luat Herbalife timp de 1 luna si dupa ce a treminat cura in urmatoarea luna a avut mare grija ce a mancat. In total in cele 2 luni a slabit 13 kg si a ramas asa pt mult timp.Intr-adevar iti schimba metabolismul si obiceiurile alimentare.
Melania
(14.01.2005) si mama Carmen
poze
andreea0919 spune:
didi-anda ..poate nu ai citit atenta ..nu am zis ca nu a slabit ..a slabit in prima luna 9 kg... si in urmatoarele pana la 29 de kg..a tzinut 6 luni dieta de slabit ,si 6 pe cea de intretzinere ..dar dupa ce le`a lasat a inceput sa tot puna kg pe ea deshi e atenta ce mananca sa sti.. si nu ea e singurul caz ...am auzit destule ..iar cazul de la tv a fost doar asa un exemplu...nici nu am vazut emisiunea decat la sfarsit cand m`a sunat o prietena ..nu zice nimeni sa nu tzinetzi dieta cu herbalife ...poate o fi buna dar sa o tzii toata viatza si nu stiu cate pers pot sa`si permita sa dea milioane pe luna ..poate cine stie depinde de organismul fiecareia ..cum schimba metabolismul la ea vad ca la schimbat in rau..inainte chiar daca avea 89kg era placuta si nici macar celulita nu avea decat f putzin iar acum e vizibila si prin pantalon sau ce poarta ..cand era la regim chiar imi ziceau multe pers ce frumos a slabit sora ta ..dar o sa vada dupa ce intrerupe regimul si le priveam cu suspiciune aveam impresie ca sunt geloase ..dar acum m`am convins ca vroiau doar binele pt ca erau doar pers care o cunosteau...oricum va urez bafta voua si mai vb ...
daniella4 spune:
Am o prietena care spune ca a slabit cu Herbalife dupa nastere, acum e iar insarcinata si zice ca dupa nastere va lua iar.
danutza76 spune:
Si eu am luat HL 2 luni pt. slabit si inca o luna pentru intretinere. Am slabit 9 kg in total. M-am simtit bine, nu am avut probleme de sanatate. Dupa un an insa am inceput sa pun la loc kg. din vina MEA. Nu am tinut cont de orele la care manca, am dat iama in dulcegarii si uite asa le-am pus la loc. Parerea mea este ca HL este bun, da rezultatele scontate, dar dupa terminarea lui trebuie tinut mai departe stilul de alimentatie, altfel am cheltuit banii degeaba. Stiu persoane care isi iau anual o tura si se mentin astfel. Eu insa atunci mi-am permis si era si inainte de nunta si scopul a fost un impuls si pentru fizic si pentru buzunar, dar acum incerc sa le dau iar jos dar fara HL, concluzia e ca cel mai greu e, dupa orice cura de slabire, mentinerea .Asta e parerea mea.
Persis spune:
Buna fetelor
Am luat si eu HL acum cativa ani, vreo 3 saptamani doar, si am intrerupt din motive obiective. Am insa prietene care au luat, una in mod special, an de an lua si slabea, iar cand termina se ingrasa la loc! Si alte cunostinte tot asa le-am auzit. Eu am cautat informatii si pro si contra despre dietele de slabit. Am constatat ca nici un produs nu te ajuta pe termen lung, nici o dieta nu te mentine ani de zile, ci MODUL de a manca. Cunosc persoane care mananca sanatos ca sa zic asa, nu mai mananca seara dupa ora 5 nimic si se mentin asa de ani buni. O prietena de la Mangalia face asta de 10 ani, alta din Timisoara de vreo 15 ani. Si mai depinde mult de metabolismul fiecaruia. Asa ca, parerea mea, este sa avem grija la mancare, la ce mancam si cat mancam. Am mers la un medic nutritionist acum cativa ani( pentru a afla mai multe informatii, nu ca sa slabesc) si mi-a spus, "poti manca orice, dar cu masura, nu farfuria plina, nu tot din farfurie, nu paine alba (care se transforma in zaharuri si se depune!)multe fructe si legume, sucuri naturale facute in casa, ceaiuri din plante, nu cele la pliculete sau granulate." Se gasesc multe informatii prin reviste si carti de nutritie, alimentatie naturista, informatii valoroase. Noi de ex nu mai mancam paine, si pe copii i-am obisnuit asa si ne simtim f bine.
Asa ca sa avem grija de noi, la ce mancam , cat mancam si asa vom scapa de kg in plus, incet, dar sigur. Si o data la 10 zile sau 2 saptamani am o zi in care mananc fructe, legume crude, sucuri facute in casa, ceaiuri, pt detoxifiere, si ma simt minunat.
Sanatate si slabire usoara celor care vor sa dea jos kg in plus.
Persis
eve44 spune:
Si sora mea a slabit cu herbalife.
Este f incintata de rezulatatele pe care le-a avut,incearca sa ma convinga si pe mine,dar n-are sansa [;).
Acum se intretine cu produsele lor si face f multa miscare.
Ea spune ca acest produs iti corecteaza modul de alimentatie,dar iti trebuie si f multa vointa.Deci totul e posibil ,dar fara nicio abatere.
Doctorita pediatra a slabit f frumos cu herbalife,dar cind nu a mai putut lua pachetul pentru intretinere s-a ingrasat din nou.Am intrebat-o daca recomanda produsul si a zis "da",dar sa te tii de el si sa mergi mereu pe varianta de mentinere.
EVE
"Cu penele altuia te poti impodobi ,dar nu poti zbura."L Blaga
LC spune:
Am citit cu atentie toate raspunsurile voastre.Ceea ce multe dintre voi nu ati inteles este ca Herbalife ofera o solutie SANATOASA pentru controlul greutatii, insa are un mare dezavantaj: nu va pune lacat e frigider.Atata timp cat voi nu veti intelege ca ceea ce mancati se depune si ca , mai mult , va afecteaza sanatatea , nu veti putea accepta ideea de nutritie corecta si completa oferita de Herbalife.Mai am o intrebare: CARE DIETA ODATA INTRERUPTA ITI ASIGURA MENTINEREA PE TERMEN LUNG FARA ALTE PREOCUPARI LEGATE DE CEEA CE MANANCI A GREUTATII OPTINUTE?????
Eu am slabit cu ajutorul Herbalife SI IN KG SI IN CM(fara sa merg la sala), mi-am imbunatatit vizibil tenul si mi-am schimbat obiceiurile alimentare proaste. Si asta cu ajutorul unui consultant Herbalife care mi-a fost alaturi si care mi-a transmis informatii despre ceea ce e bun si sanatos ptr mine si familia mea( adica consultatii GRATUITE in nutritie) .
Annie80 spune:
Am si eu o intrebare, nu nu folosesc Hl, nam nevoie de slabit, arat f bine. dar fetelor....
Cum dispare celulita,folosind asa ceva????....asta nu inteleg 
LC spune:
In primul rand Herbalife are si creme anticelulitice cu un parfum extraordinar si cu efecte vizibile. Apoi, tabletele se ocupa si de tesutul adipos, inclusiv retinerea de lichid in oragnism( eu am slabit cu Herbalife 5 kg si mai ales am slabit IN CM fara sa merg la sala). Ideea de baza a programelor Herbalife e inlocuirea uneia sau a 2 mese pe zi cu un shake ce nu are grasimi, toxine etc si prin aceasta aportul elementelor nedorite in organism scade si creste aportul vitaminelor, mineralor, uleiurilor esentiale. In acest fel se imbunatatesc sanatatea, tenul si scapi de kg in plus si de celulita.