MAIOTRA de-aia ai kg in plus...ca esti constipata...atat timp cat esti constipata nu slabesti....asa mi-i s-a spus mie....incearca sa rezolvi cat mai repede problema constipatiei si vei vedea pe urma rezultatele..mai ales ca ai de tinut 10 luni...trebuie sa mergi bine la baie si sa ai ambitie...cu siguranta vei avea rezultatele mult dorite. doar rezolva problema constipatiei..bine?
astept vesti de la tine.
MARINA bravo! ma bucur pt tine! cel mai mult ma bucur ca te simti bine si vezi rezultatele.
eu mi-am baut azi shake-ul de dimineata.sper sa tin cat mai mult dieta,sa nu ma las.
va pup
maiotra bafta in continuare. nu te lasa asa repede. si parerea mea este sa nu stai toata ziua pe cantar. eu vreau sa ma cantaresc dupa o luna.
Didi...ma cantaresc cand imi spune consilierul meu Herbalife....
Voi dupa cat timp ati inceput sa vedeti rezultate? Eu dupa o saptamana nici 1 kg dat jos nici 1 cm scazut....
Stiu si eu pe cineva care s-a apucat de Herballife ... dar prafuri din alea is graoznice de mancat! Sincer ... a slabit, da, dar am senzatia ca manac faina cruda! Acum is curioasa sa vad daca se va mentine!
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
daca nu va avea grija ce mananca, cu siguranta se va ingrasa.
eu m-am cantarit 1 data pe luna.