Si totusi...cu Herbalife

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maiotra spune:

prima zi: grea....foarte grea...m-a durut si ma doare capul fffff tare...sunt extrem de ametita...cand am venit de la serviciu mergeam pe strada si am vazut negru in fata ochilor.....
sper sa nu ma tina mult starea asta......

si mi-e atat de foooooooooooameeee.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

O sa fie din ce in ce mai usor. Eu nu macam decat seara si imi era mai usor asa, desi nu stiu daca e mai bine pt slabit. Dimineata o cafea si coctailul, la pranz cocatailul si seara mancam ce pofteam...Nu imi era foame, doar o pofta nebuna de ciugulit si rontait .

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rdumitras spune:

Cum stau fetele? merge dieta?
eu continui si sper sa ma mai tin de ea cateva zile...acu de cand am reinceput serviciul imi e cam greu, nu mananc de ora 10 pana laora 17, cand iau masa ce contine cele 600 calori, apo ma stadui sa mananc din nou shake-ul, dar nu prea merge. Cert e ca sunt tare multumita.Azi am fost in rochita sa servici si am fost laudata...asa ca cu topata increderea inainete.
Roxana

Mergi la inceput

mie azi cantarul mi-a aratat 2 kg in plus...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

MAIOTRA dupa cat timp? ii pe acelas cantar? mai incearca unul..
eu am patit-o cu un cantar, ca mi-a aratat kg in plus,l-am pus pe sotul sa se cantareasca < stie tot timpul cate kg are> si mi-a zis ca nu-i bun. pe urma s-a cantarit si persoana a cui era cantarul si a zis si ea ca nu-i bun.
sper din suflet sa fie din vina cantarului...
ce-ai mancat pana acum? ai baut multa apa? mie mi-i se tot repeta ca apa este ffff importanta, ca produsele lucreaza bine pe baza de apa, sau cam asa ceva..nu stiu cat am inteles de bine, ca imi explica in engleza < nu sunt in tara>.
eu am slabit cu ele acum 4 ani.
imi pare rau ca ne-ai dat o asa veste, mai ales ca eu intrasem sa vad cum stati cu dieta si sa va spun ca m-am hotarat sa incep si eu de maine.
vreau sa iau 2 luni, sa slabesc, iar dupa, daca ma vad cu cateva kg date jos,poate ma ambitionez sa mananc mai sanatos, sa nu mai exagerez si sa ma mentin..
sper sa citesc doar despre vesti bune in legatura cu dieta voastra...
care mai tineti, ati slabit? de cand o tineti? cat mai vreti s-o tineti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

MAIOTRA acum am vazut ca din data de 8 ai inceput. cred ca este devreme...poate nu ai fost la baie suficient...poate te-ai cantarit seara si erai cu stomacul plin... nu stiu ce sa-ti spun... cel mai bine cred c-ar fi sa-ti suni distribuitorul si sa-i explici cum te simti si ce simti...
stiu ca eu am fost la inceput constipata si nu simteam ca slabesc..am sunat distribuitorul si l-am intrebat.. mi-a spus ca poate este o schimbare prea brusca pt organism si mi-a zis ca o anumita pastila sa n-o mai iau cateva zile, pana mi-i se obisnuieste organismul, sa merg normal la baie vreo 2 zile, dupa care sa iau si pastila respectiva. la mine a functionat. am slabit 6 kg. cred ca si daca te cantaresti cu stomacul plin cu mancare si apa, poate sa-ti arate cantarul 2 kg...nu stiu,dau cu presupusul....
vreau sa-ti spun ca, atunci cand am tinut eu, am fost foarte hotarata: am baut la apa de nu mai stiam de mine...eram tot la toaleta, nu rontaiam nimic intre shake-uri si masa,nici macar o aluna, sau un chips< poate nu ma crezi, dar chiar am fost ascultatoare>, sucuri n-am baut deloc, de nici o culoare. nici macar natural, ca nici alea nu sunt naturale 100%. foloseam suc natural doar la shake, dar puneam mai multa apa, ca mi-i se parea prea dulce. in shake nu puneam fructe, nu lapte, nu iaurt,nimic. doar suc , apa si praful. mi-a fost greu la inceput, dar m-am obisnuit. cred ca pleaca si de la psihic.eu am avut vointa si mi-am zis c-o sa slabesc si tot timpul cand vedeam mancare, ma gandeam ca nu-mi face bine daca mananc...si nu mancam.pe urma, ma simteam tare bine cu ele..
sper din suflet sa ne scrii cat mai curand ca esti bine si ca te simti bine.
eu am incercat azi shake-ul doar cu apa rece, de la frigider. nu pot sa zic ca-i grozav... ii bine ca-l pot bea... m-am hotarat de maine,< adica de astazi> sa incep in forta, iar. sper din suflet sa am aceeasi dorinta si ambitie de-acum 4 ani. si de ce nu..si rezultatele...sa fiu mai impacata cu propria-mi persoana.
aaaaaaaaaa era sa uit.....:celor care tot zic ca numai distribuitoare sunt aici...sa spuna si la cine se refera,sa nu generalizeze,ca eu una, n-am nici o treaba cu vanzarea produselor, n-am vorbit in cine stie ce termeni invatati pe dinafara ...am povestit cum a fost la mine, cand am luat produsele...asa, cum am stiut eu, fara sa vreau sa influentez pe nimeni. departe gandul asta de mine,pt ca n-am nici un interes ca cineva sa ia produsele. si aici , unde sunt eu, sunt pareri impartite, dar eu am vorbit din proprie experienta, nu din auzite.
fetelor, care tineti dieta, va doresc bafta...
celor care nu vor sa tina dieta asta, dar vor sa slabeasca, la fel, le doresc bafta si sa ajunga la kg dorite, sa se simta mai bine in pielea lor.
toate cele bune...

Mergi la inceput

a ramas sa ma cantaresc duminica...pana atunci nu ma urc pe cantar....
constipata sunt si eu....dar cred ca asa e la inceput....
ma simt bine si incerc sa adun MUUUULTA vointa ca am de tinut 10 luni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

io raportez cu mandrie ca de luni pana azi am -2 kg pe cantar . Oricum am tinut draconic...vreo 3 l de apa pe zi, mancat doar la pranz asa usor si in rest nimic, cocktail dimineata si seara doar cu iaurt. De simtit ma simt surprinzator de bine asa ca o tin in continuare
azi am pacatuit cu o prajuturica ca e o onomastica asa ca la pranz ii bag doar ceva salata verde si atat:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Marina, io nu prea inteleg de ce tii tu cura asta... ?!? Te-ai ingrasat de cand nu te-am mai vazut?

Succes mai departe!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Bravo, Marina! Da stiu ca ai vointa, nu gluma! Poate imi "vinzi" si mie pontul... ca tare delasatoare sunt!

Claudia

Mergi la inceput