Si totusi...cu Herbalife

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

320 lei m-au costa pe mine 2 cutii cu praf pt shake-uri, 3 cutii de pastile si am primit o cutie cu ceai granulat cadou.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

sarumana,
asta e un program intreg sau ai vrut tu sa iei 2 cutii..imi amintesc ca erau destul de mari
cine imi da pe pm nr unui distribuitor serios?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Cele 2 cutii mi s-a spus ca imi ajung cam 1 luna si jumatate. Nu stiu, ca nu le-am terminat. Am inceput in decembrie dar m-am oprit din motive de sarbatori, plus ca intre Craciun si Revelion am avut probleme cu copiii cu o enterocolita urata si am fost internati la Matei Bals... numai de slabit nu mi-a mai ars. Ma tot chinui sa ma motivez sa reincep desi voi pleca in tabara la Predeal cu Matei (cum mai imi fac eu acolo shake cu mixerul?). Deh, nu stiu daca mi se potriveste prea bine programul asta de slabit...sau doar sunt eu mai delasatoare...

Claudia

Mergi la inceput

sanatate multa la copii in primul rand....pai te reapuci dupa tabara ca nu o fi foc. Io sunt la fel genul delasator dar stiu ca acum multi ani soacra mea a luat si a slabit destul de bine. acum m-am decis sa-l iau si io mai ales ca nu sunt o mare mancacioasa. Problema mea e ca din lipsa timpului nu am mai facut nici un sport...aici e lupta mea..asa ca aleg calea usoara cu herbalife si mai vad cum fac cu sportul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Mai fetelor, dar simplul motiv ca e atata controversa in subiectul asta nu va taie aripile in a incerca?! e ca si cum, dupa ce citesc 300 de pagini despre Danone, cu pareri pro si contra, ajung eu la concluzia isteata: ia sa dau si bebelusului meu, sa vad din ce catgorie face parte... Daca n-am citi, OK, dar dupa atata informare...
Nici nu trebuie sa citesc mult, ma infioara numai cand vad cum nu recunoaste nimeni ca e distribuitor, cum se ascund toti. Cand eram studenta am sunat la un anunt de angajari: produse naturiste, bla, bla. N-au recunoscut nici in ruptul capului ca vand HL, a trebuit sa fac drumul acolo ca sa vad. Ce naibii atata mister?

Mergi la inceput

jur ca nu sunt distribuitor ...acum daca tie ti se par evidente efectele negative mie una nu-mi sar in ochi si cum vad ca rata de slabit usor si mult e destul de mare ii dau bataie. Recunosc ca poate nu e cea mai buna metoda, e drept, da pana o sa ma mobilizez la altele , cateva kile in minus m-ar face fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maiotra spune:

eu am inceput azi....nusht ce sa va zic...
ma simt un pic ametita dar cred ca e normal la inceput...
acum trag de mine sa beau apa.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rdumitras spune:

Buna fetele....surprinzator dupa o pauza de cam jumatate de an, revin pe forum si gasesc un subiect care ma interesaza.
Eu m-am apucat de programul Herbalife de o luna de zile....initial am vrut sa las sa treaca srbatorile, dar mi-am spus....ca voi reusi sa ma educ, daca voi tine acest regim in aceasta perioada. Si am reusit! Ce e drept am mancat o bucatica de prajitura,,,dar atat~! Asa ca, am slabit 5 kg in aceasta luna si am mai trisat cu cate un fruct.
Eu cred ca autosugestia functioneaza foarte bine, eu sunt convinsa, de unde nu reuseam sa ma apuc de regim, acum nu am nici oproblema. Si chiar nu am,nu mi-e greu, nu ma doare capul...
A! eu acum tin regim doar cu shake si pastilute cell-us..
Si apropos de ingrasat dupa...am tinut regim,am facut sport si...mereu m-am ingrasat la loc...de aceasta data sper sa maeduc, sa imi disciplinez mesele, regulate si calorii numarate!
Va pup, spor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maiotra spune:

rdumitras...tu ce mananci la mesele normale???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rdumitras spune:

Mananc orice, chiar si paine, dar am grija sa nu depasesc 600 calorii.

Roxana

Mergi la inceput