Bucurii de sept - oct 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 17
inni spune:
Ramo, Gripo, Roxana, Marina
..va multumesc.
David, Darius, Iulia, Ilincutza noastra, Alexandru si Tudor..LA MULTE LUNISOARE.
Mexxa..37.5 nu e febra.
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

gripo spune:
MEXXA, si eu stiu ca de-abia de la 38 in sus e febra, lasa copilu' in pace!
KATIA, ai fost mortala cu flocaitu'!
INNI, 
ILEANA sper ca n-ai aparut din cauza de oboseala, nu de altele!
Am fost la piatza, si fi-miu inca doarme, manca-l-ar mama pe el de cuminte! (sa nu-l deochi!)
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
cata14 spune:
Marina si eu eram speriata de bombe de vaccinul de 2 luni dar a fost super ok. i-am dat panadol baby inainte si a plans abia la a3a intepatura si i-am dat imediat tzitzi si a adormit. de obicei dorm dupa vaccinul asta. daca face febra da-i panadol (paracetamol) din 4 in 4 ore. La multi ani la papusica!!!
Mexxa daca vrei sa vezi (empiric) daca are febra, se ia pe burtica ... tb sa fie f fierbinte. 37.5 e inca la limita superioara a normalului. daca ai, da-i un pic de panadol/paracetamol ptr linistea ta.
Eu nu ma pot alatura la cafea ca la mine e 7 seara ... eu ma duc la un vinulica.
Catalina, mamica de Erik (17.09.06)
cata14 spune:
fetelor, a mai scris ceva mini-me? parca n-am mai auzit nimic deea dinainte de cezariana.
m-am apucat sa recitesc " arta conversatiei" ... cat imi plac dialogurile/ monologurile spumoase din cartea asta!!!
Catalina, mamica de Erik (17.09.06)
inni spune:
Am vb putin cu Ileana. E obosita...a dormit putin in ultimele zile...Ilinca e bine acum. O sa intre ea pe forum mai tarziu..., cand va gasi momentul.
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

osna spune:
buna dimineata si de la noi si LA MULTI ANI!!!!! sarbatoritilor de azi:MARUCA,AMALIA, DARIUS, IULIA, ILINCA,ALEXANDRU,TUDOR-ALEXANDRU,Sa cresteti frumosi,sanatosi si sa aduceti numai bucurii parintilor.
noi zilele acestea nu am mai avut timp sa intram,am cumparat in week-end ceva mobila si ne-am chinuit sa o montam,asa de proasta calitate este ca dupa ce a pus sotul 2 usi la comoda a treia nu se mai inchidea.s-a chinuit ingrozitor,matei üplangea,el nervos,in final a reusit sa-i dea de capat.
duminica am fost pt prima oara cu goanga noastra la restaurant,la ziua unui prieten.s-a comportat exemplar manca-l-ar mama.era cu cohii cat cepele sa vada tot,zambea,gangurea si se pare ca-i place intre lume multa si galagie.
de cateva zile ne-am bucurat de o vreme super faina si am stat mai mult prin oras,am mai facut cumparaturi mici de craciun si abia astept sa cumparam si bradul si sa-l impodobim.
am pus cateva poze noi in album incepand cu asta
acum ma duc sa citesc ce ati mai scris si din urma ca puiul imi doarme.
Svetlana,mamica fluturasului Matei
poze matei
ramomar spune:
katia tare simpatica esti tu cu sinteza, dar sper ca nu esti tot nervoasa sau de ce nu mai revii
.
sa stii ca nici a mea nu sta mai mult de 10min in balansoar, numai daca adoarme (lucru care se intampla destul de rar)
Eu am fost tare fericita cand l-am luat, mi-am zis: in sfarsit o sa pot sa imi fac si eu treaba (mancare,calcat,curatenie) ca lumea, caci o sa stea in leagan, dar uite ca nu a fost asa.
Dori tu il lasi pe Raducu singur in casa si mergi la piata? aia da! mie mi-e frica sa o las, asa ca il tot sunam pe tati si dam ordine ![]()
cata14 sa-ti fie de bine vinul. Nu, nu a mai scris mine_me, nu stiu ce o fi cu ea, de fapt nu au scris multe fete: aramona, nokia si multe alte fete care nu mai dau pe la noi.
itzy cum e papusa ta? nu ai mai intrat sa ne spui nimic!
inni 
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
pozici cu minunea noastra mica
putzuruca spune:
Osna, vazut poze cu Matei frumos. Deea pupa Matei.
Putzuruca
de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE 
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
adameasca spune:
'neatza!
Sa povestesc... Am plecat miercurea trecuta la medicul de familie. Cam intr-o ora cat ne-am fatzait noi pe drum starea fetii s-a deteriorat simtitor. Am ajuns la urgente. Diagnostic: enterocolita toxica acuta, stare generala modificata, febra mare, tendinta la deshidratare, tendinta de colaps. Era vanata la guritza, pielea marmorata, avea frisoane. Dupa primul set de analize a aparut la doagnostic si o hepatita reactiva la infectia puternica din organism, o anemie si o lipsa de calciu. In prima instanta a avut TGPul 404, care este enorm, dar dupa 2 zile a inceput sa scada pana a ajuns la normal. Au bagat-o pe Zinacef si pe Colistin pe branula, au tinut-o de miercuri seara pana duminica dimineata pe perfuzie. N-am putut sa-mi tin fata in brate 3 zile, era legata de patutz, sa nu se zbata si sa nu-si scoata perfuziile. Am intepenit pe-un scaun langa patul ei si nu m-am mai miscat de acolo decat cu forta, la culcare, cate un pic. N-am apucat sa dorm mai mult de 2-4 ore in 24 cat am stat acolo. Inmultiti voi cu 6 nopti de spital. Imaginati-va cum e sa-ti linistesti copilul care urla fara sa-l iei in brate 3 zile. A supt saraca la suzete de-a facut basica pe buze... Nu mai stiam ce sa-i mai fac. Am spus la povesti si-am cantat la cantecele de mi se uscase gura. Dar ea si-a revenit repede dupa prima noapte, probabil ca suferinta mea a fost mai mare decat a ei. A avut pofta de mancare, a mancat inca de cand au scos-o din repaosul alimentar. Meniul a fost supa de morcovi, apoi treptat trecuta pe lapte fara lactoza si mucilagiu de orez. Din nefericire, din cauza infectiei puternice, mancarea din stomacel ii provoca niste dureri groaznice de burtica. Duminica, cand ziceam ca am scapat, a facut un puseu de febra de-a ajuns la 39. Explicatia doctorilor mi s-a parut aiurea, dar i-am crezut: a facut febra din cauza constipatiei. Normal, a dat-o in constipatie rau de tot dupa toata povestea asta.
Nu ma pot vaita de conditiile din spital, sincera sa fiu ma asteptam sa fie mult mai rau. Evident, cu spagile si interventiile de rigoare am avut si un oarece tratament preferential, n-am stat la gramada cu mamele in salon, am stat intr-o rezerva. Dar fata nu a stat cu mine in camera, ea a stat in terapie intensiva. Am febra musculara la picioare de cate ture am facut intre camera ei si a mea, acolo tot timpul urla copii si nu reuseam sa-mi dau seama dc a mea urla. Asa ca ma puneam in pat si ma ridicam in cateva min sa verific fata. Doar atat pot sa povestesc, mai mult nu. Am trecut printr-o experienta care m-a traumatizat, cu toate ca sunt o persoana puternica si luptatoare de felul meu dar asta mi-a pus capac. Stiam ca va ganditi la mine, dar nu am avut puterea sa vb la telefon decat cu sotul meu. Nici cu mama n-am vorbit o saptamana. Orice discutie despre spital ma dadea peste cap si-mi pierdeam echilibrul psihic pe care il restabileam cu mare greutate... Cred ca i-am spus fetii ca e puternica si luptatoare si tre sa se faca bine de milioane de ori...
Evident, seria de belele nu se termina aici. Mama e bolnava pe antibiotice injectabile, soaca-mea la fel de 3 saptamani, iar Luk are un stafilococ auriu in nas si singurul antibiotic care ii merge, conform antibiogramei si varstei lui, e gentamicina injectabil. Probabil va trebui sa-i pun si lui o branula si sa incepem lupta cu stafilococul.
Ma iertati dc nu pot sa raspund la fiecare in parte, dar va multumesc inca o data pentru sustinere si cuvintele frumoase. Cu mare drag va imbratisez.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
beatrix spune:
Buna dimineatza si de la noi!
Amalia, Iulia, Maruca, Ilinca, David, Darius, Alexandru, Tudor
Vauva, cu placere! acelasi sentiment l-am avut si eu!
Cata14, multumim de apreceri! sa va traiasca Erik!
Pufy, 
Eloise, iar vin eu si spun ca aici mi-au spus asa: cand este vant si ger (mentionez ca aici iarna max. de temperatura pe timp de zi este -5 grade, in general fiind in jurul valorii 0) nu se acopera guritza si nasul tocmai din cauza condensului! i se pune fular in jurul gatului, o caciulitza care sa-i vina mai pe frunte si se da cu crema pe fatza copilului cu 20 de minute inainte de a iesi la plimbare!
fetelor, nu vreau sa creez controverse! fiecare isi creste copilul cum crede de cuviintza! ce va spun eu va rog sa considerati ca fiind recomandariile unei pediatre de aici si atat nu ca s-ar referii la vreuna dintre voi!
o zi minunata,
Beatrix si Eric