Bucurii de sept - oct 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 15
cata14 spune:
Lexi, frumoasa foc schioarea ta cu gropite in obrajori. Nu esti singura ... ai o intreaga lume in jur, comunitatea virtuala de aici. Si eu ma simt singura de cateva zile desi e casa plina, au venit socrii ... si parca nu mai am nici o treaba de facut, sotul nici nu ma mai observa ca exist prin casa ... etc. Sper ca mi se pare. Ufff!!
Lullaby, lasa ca piticul tau e bine, al meu mi-a rupt spatele ptr ca este destul de dolofanel (vreo 6.5 kg) si ma omoara ca tb sa-l legan cu cosul sa-l adorm uneori + ca nu pot sa-l mai car cu hamul ca ma rupe.
Beatrix, sunt bestiale pozele cu Eric (pe baietelul meu il cheama Erik) mai ales cele alb-negru. O sa iti fur si eu ideea, sper sa nu te superi ... sa ma acuzi de plagiat.
Credo, eu am renuntat de mult sa incerc sa ma maentin la curent cu ce se vorbeste ... intru meteoric si citesc ce apuc si raspund asemenea.
O zi buna la toate
Catalina, mamica de Erik (17.09.06)
gripo spune:
NEATZA!
Haideti la o
.
DEEA e o finutza si o scumpa.
LILI, mmm, ce bun tort! ALINA a fost mai zgarcita, a pastrat numai pentru ea.![]()

AMALIA-IOANA, DARIUS-TEODOR, JULIA-MARIA, ILINCA-IOANA

LEXI, si al meu se trezeste si tipa asa. si il iubesc putin si doarme in continuare. Mai tipa si la bibe, cred ca-l enerveaza ceva.
Si al meu doarme noapte tun, dar am observat ca-ntr-o saptamana si 2 zile a luat doar 180gr, asa ca, se pare ca nu-i prieste la greutate somnul asta legat, prin urmare, ma trezesc si ii dau sa manance prin somn, sa vedem ce se intampla.
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
mexxa spune:
Buna dimineata si de la noi...am avut o noapte cat de cat linistita...daca nu e fiu e tata si tot este unul din ei care sa tulbure noaptea....
Gripo venim si noi la cafelutza..
Sarbatoritilor de azi.

* Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai 10.09.2006
Ce repede crestem...
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
ramomar spune:
buna dimi si de la noi
LA MULTI ANI - DAVID PENTRU CELE 4 LUNI! SA CRESTI MARE VETERANULE SI SA AI PARTE NUMAI DE SANATATE SI FERICIRE IN VIATA!
- AMALIA IOANA, DARIUS TEODOR, JULIA MARIA SI ILINCA IOANA PENTRU CELE 3 LUNI!
- MARUCA IOANA, ALEXANDRU SI TUDOR ALEXANDRU PENTRU CELE 2 LUNISOARE!
SA CRESTETI MARI, SANATOSI SI CUMINTI ALTURI DE PARINTII VOSTRI DRAGI! 
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
pozici cu minunea noastra mica
ramomar spune:
pufymic si igantica tare bine m-am distrat aseara cand am citit ce "comori" au deja pustii vostri. eii, ce sa-i faci, asta-i traiul la mamicile de baietei 

lullabay multumim de aprecieri 
putzuruca foarte frumoasa DEEA. uite un
de la noi.
mami fericita de
gripo spune:
Am revenit!
Era ora mesei la fi-miu, buuun, continuam cu urarile:
DAVID

MARUCA-IOANA, ALEXANDRU, TUDOR-ALEXANDRU

DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
matahut spune:
Multumim mult de urari!!!
Noi vom sarbatorii cele 2 lunisoare ale Marucai cu un vaccin 

Of, of, sper sa nu o doara prea tare si sa nu faca febra prea mare. Am inteles ca totusi e bine sa faca ceva febra, asadar sa reactioneze la vaccin, cica e mai sanatos, dar tot mi-e groaza de bebe mic cu febra.
Si ce zi mohorata! E, bine ca nu suntem bolnaviori.
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC
putzuruca spune:
Dori, venim si noi la o cafica. Pup de la Deea pt . Raducu. Si hai ca azi avem treaba ca maine sarbatorim piticii.
Sa continuam si noi cu felicitarile: LA MULTI ANI PENTRU PRIMA BUCURIE DIN ODISEE, DAVID, SI PENTRU CEI MICI CARE IMPLINESC DOUA LUNISOARE: MARUCA IOANA, ALEXANDRU SI TUDOR ALEXANDRU.
Multumim pentru aprecieri celor care au vazut pozicile cu Deea.
Putzuruca
de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE 
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
matahut spune:
Eu in schimb ma confrunt cu un fel de arsura in gura....Cred ca e de la ceaiurile cu chimen si anason prea concentrate
De fapt n-am baut asa concentrat decat vreo 3 zile si de atunci am observat treaba asta. Nasol e ca tot nu mai trece. Parca m-am ars cu ceai prea fierbinte, stiti senzatia. Tot cerul gurii, limba. Am facut gargara si am clatit bine cu bicarbonat (ce-i drept doar o zi), dar nimic. Ati patit asa ceva?
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC
ramomar spune:
Marina, tocmai azi s-a nimerit sa mergeti la vaccin. Lasa ca va fi bine, ca doar e fetita cuminte Maruca
.
Nu te-ai ars cu ceva mancare sau lichid cald?
mami fericita de