Bucurii de sept - oct 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 13
MamiLili spune:
Buna seara!
Chiar acum am expediat 

cate o felie delicioasa de tort la urmatoarele adrese: Cri19, Gripo, Mephala30, CamiSol, Pufymic, Mexxa, Ramomar, Anangel lexi, Mirabelac, Lullabay, Nicolstoy, Eloise, Ignatica, Crisnemes, Alina Morostes, Usorlili, Putzuruca! Multumesc mult pentru urari, sunteti asa de dragute!
Alina Morostes, la multi ani!

He, he, azi e si ziua lui Corneliu Vadim Tudor...dar nu semenam deloc ca si caracter.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Poze Mathias
Chuny spune:
Eu sunt mai lenesa la scris, dar va citesc cand apuc. Pt mine a fost o surpriza sa vad ca au publicat povestea ... cu tot cu greseli. :-)
Vladimir e un bebe extraordinar, eu ii tot repet la Ronan sa-i multumeasca lui bebe pt ca e cuminte, caci altfel nu cred ca zilele astea ar fi fost la fel de linistite. Doarme noaptea cate 6 - 7 ore, nu plange decat de foame. Si asta doar daca eu ma prezint la post cu intarziere.
La un momentdat credeam ca nu aude si l-am tot stresat cu Ronan : cand adormea bateam o data din palme sa vedem daca aude. Si auzea saracul de el, ca tresarea.![]()
Aici http://s79.photobucket.com/albums/j135/Sorinushka/Filme/ gasiti si cateva filme cu Vladimir, dar eu va rog sa va uitati la ultimul care e facut la 20 de minute de la nastere. Se vede si primul lui stranut.
Si eu ma uit la toate pozele cu bebeii vostri si mi se par extraordinari.
Lexi, imi pare rau ca ai pb cu soacra. E mai delicat daca locuiti impreuna, insa chiar daca doamna a crescut 4 copii, nu are dreptul sa te faca sa te simti o mama rea. Tu vei invata din propriile tale greseli, asa e mai corect. trebuie sa iei taurul de coarne cu delicateze si incet saa-ti intri in rolul de mama a copilului tau.
Si Vladi a inceput sa cheleasca pe parti, arata tare haios. In curand o sa-i intind o suvitza, ca si cea a lui Basescu.
Nasterea ariciului junior Pozele mele Poze cu noi si Vladimir
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by inni
Eloise la chestia asta m-am gandit si eu. Nu cred ca e OK sa se acopere gura si/sau nasul, ca se produce condensul ala si nu stiu daca le face bine.
De acord cu Inni, asa stiam si eu, condensul ala le face mai rau decat aerul rece de-afara.
Mathias (17.10.2006)Poze Mathias
MamiLili spune:
Ileana, bine ai revenit! Sper ca Ilinca e bine acum. Te asteptam pe forum sa ne povestesti ce s-a intamplat.
Lexi, fii tare pe pozitie, incearca si varianta cu pediatrul, poate le schimbi viziunea despre cresterea copilului atat soacrei cat si sotului. Succes!
Roxanae, trimit si la tine o felie de tort! Si mai pastrez la frigider pentru cine mai pofteste!
Mathias (17.10.2006)
Poze Mathias
Vauva spune:
MamiLili vreau si eu tort![]()
!Scuze ca zic mai tarziu dar nu am mai apucat sa intru de azi dimi dupa primul mesaj, asa ca urez acum tuturor sarbatoritilor de astazi:
LA MULTI ANI!

Beatrix am uitat sa-ti multum de site-ul acela cu cantecele pentru copii. E superrrrr!Ieri toata ziua i-am cantat la Bianca si cu aceasta ocazie mi-am revazut si eu copilaria fericita fara griji!
Ileana bine ca sunteti bine!
Acum ma dusc si eu la dus ca mi-am dovedit si copila si sotul
.Amandoi dorm ca pruncii
!
Noapte buna!
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE
Gigi25 spune:
Buna seara,
Eu nu am somn, bebe e cufebra. Ieri i-am vaccinul (Infanrix Hexa) si inca are febra (38 grd). Azi a mancat foarte putin (cam 400 ml lapte). S-a mai confruntat cineva cu reactii adverse la vaccin? Cat timp mai dureaza febra? Pediatra mi-a zis azi la ora 12 ca e normal sa faca si putina febra, dar eu deja nu mai am somn. Ii iau temperatura la 2 ore, si ii dau Nurofen cam de 3 ori pe zi.
lullabay spune:
quote:
Originally posted by bb ralukutza
am aici un grafic de crestere diferentiat pt fetite si baietei! nu mai stiu acum de unde l-am luat, dar il am in calc si ma uit mereu la el si verific!
raluca![]()
de
alexia-maria(07.09.2006)
pozishoare
m-am facut maricica! si ma mai fac!
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!
www.totsites.com/tot/badutu" target="_blank">...mai am un copil...
o intamplare fericitade craciun
Bun grafic!!!!!!!!Multumim...se mai linistesc si panicosii :))))
Mamica fericita de
Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei
lullabay spune:
Ramo foare frumos balansoarul!!!!!Eu vroiam sa cumpar un bouncer..dar am descoperit ca pot legana scaunul de la masina :))
Lexi uf e tare greu sa se bage cineva in viata ta si sa iti spuna cum sa cresti copilul...eu m-am certat rau de tot cu mama ca nu facea cum vroiam eu...si cu mama in general ma inteleg mai mult decat bine..cred ca as face supercrize daca s-ar baga socrii...si cred ca e si mai greu cand tb sa infrunti singura pe toti...dar eu zic sa nu te lasi...sa nu cedezi...e copilul tau ..si cand ii curg mucisorii cine ii curata?tu..si cand face febra cine il tine in brate si il linisteste?tu...asa ca fa cum crezi tu ca e cel mai bine pt copilul tau..nimeni nu are dreptul sa iti spuna ce sa faci.
Mamica fericita de
Stefan Andrei
Susa spune:
buna seara mamici si bebici
MamaLili zic si eu "La Multi Ani!" pt azi(inca nu e 12), multa sanatate si fericire , la fel si puiutior care serbeaza azi cateva lunisoare..
Noi suntem bine, papam bine(habar n-am cat ca e doar san) oricum noi suntem mai maricei din nastere si mai crestem...avem cateva pozici noi mai jos
Eu nu ma mai satur de vazut poze si ma bucur ca am atatea de vizioanat pe forum.
Noi iesim zilnic afara ...stam si jumatate de zi cateodata daca mai intram la prietene in vizita si putem papa, nu acopar cu nimic gurita sau nasucul copilului ca mi se pare ca il scot degeaba daca nu respira aer curat(de munte)
Ileana ma bucur ca esti acasa si pupici multi Ilincai.
Va salutam si sanatate multa tuturor
Silvia mamica de 
Lucas-Daniel 9-09-2006
www.dropshots.com/new.php?userid=190258&cdate=20061001&cimg=8" target="_blank">pozele noastre
lullabay spune:
quote:
Originally posted by gripo
MAMIFLORI, bine ai revenit printre noi.
ILEANA , de-abia astept sa ne spui ce-ati patit, si apoi sa te linistesti si sa-ti intri in ritmul normal.
LEXI, desi am fost singura la parinti si eram iubirea vietii pentru mama, am preferat sa fac liceul in alta localitate, tocmai pentru ca mi-a placut libertatea de mica. Stiu ca e bun un ajutor, ai "vazut" ca si eu m-am plans de nenumarate ori ca e greu sa te descurci singur, dar, sincera sa fiu, n-as da libertatea mea pe nimik. Si sunt la fel de sigura, ca, desi iti va veni fff greu, te vei descurca fara probleme si fara ea. Sunt alaturi de tine, si, sincer, te admir, eu as fi fugit mancand pamantul demult!
Fetele din Iasi, am vazut la stirile de la 5 ca maternitatea cuza de la voi are stafilococ. E epidemie, sau ceva de genul asta.
Ma duc sa citesc povestea lui Sybille.
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
Stafilococul asta tot apare si dispare la stiri :)))
Eu sincer cred ca de atatia ani nu au fost in stare sa sterilizeze ca lumea si cum se inmultesc cazurile mai se face un reportaj...se uita povestea apoi se repeta peste cateva luni....Si sunt convinsa ca Eloise trage cu Vladut din cauza stafilococului maternitatii si mai convinsa sunt ca daca stateam si noi mai mult de 3 zile in spital il luau si bebei nostri..
acum se lauda ca au primit nu stiu cate sute de milioane de euro si vor moderniza salile de nastere si incurajeaza ideea nasterii cu familia..cred ca-s numai povesti..eu mai astept pana la urmatorul :)) sa vad daca intr-adevar s eva schimba ceva.
Mamica fericita de
Stefan Andrei

de
alexia-maria(07.09.2006)
de craciun