microdermoabraziune
Raspunsuri - Pagina 2
kamelika spune:
stimate doamne...astazi m-am programat la peeling pt data de 6 dec, adica de Mos Nic.am emotii insa sper sa fie totul ok.va pove joi ce am patit ;sper sa mai fiu in viata
ciuf spune:
Fetelor, eu mi-am luat un kit de dermabraziune de la Neutrogena. E ok. Fata mult mai luminoasa, iar petele de soare s-au estompat si pielea fina. Nu mi s-a iritat niciodata fata sau sa imi apara nu stiu ce bube.
Puse una peste alta ma declar multumita. Sunt convinsa ca nu se compara cu cel de specialitate, dar la $40 cat am dat pe el ma satisface. Nu mai pierd timpul pe la saloane, benzina, si bani.
Am inteles ca cel de la L'Oreal e slabut rau.
Nu stiu, cred ca pana la urma secretul este crema. Ea spune cuvantul, nu masinaria.
Zilele trecute am fost la o prezentare de produse Mary Kay, ceva in genul Avon, dar cica mai bune si mai scumpe, of course, iar un borcanel mic de crema pentru dermabraziune costa numai $50. Mi-a dat o mostra sa il folosesc dar tot nu vazui diferenta intre Mary Kay si Neutrogena, decat la pret
.
Vad ca voi vorbiti mai mult despre procedura de la salon, nu despre kit. Asa ca cred ca ma bagai ca musca in lapte. Scuze.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo
karfe spune:
am facut si eu microdermoabraziune si a costat 600.000 lei o sedinta.dupa sedinta am observat ca fata era mai luminoasa si o pata ramasa de la o arsura solara s-a mai estompat putin,parca
fab
karfe spune:
la un cabinet in drumul taberei la favorit,in intersectie blocul in diagonala cu complexul favorit nu e un salon de lux dar cosmeticiana este extrem de competenta,si programari se fac cu o luna inainte
fab
clyo spune:
quote:
Originally posted by kamelika
fetelor am maine programarea la dermato pt un peeling chimic cu rezorcina.maine stabilim data si detaliile.
am pete de la soare si nu m-a ajutat nici un remediu dermatologic folosit.nu prea stiu ce e rezorcina ....sper sa nu regret.
inca te asteptam cu vesti....
kamelika spune:
alo..... fetelor....am revenit...cu peeling cu tot.
astazi e prima zi si arat nashpa de tot;nu am voie sa ies din casa pana miercuri si simt ca mor.rezultate se vor vedea doar dupa 10 zile ,asa ca nu pot sa spun prea multe acum.dar asa cum am promis, mai revin.
mama lia spune:
am citit ca peelingul e mai agresiv decit microdermoabraziunea....
eu una mi-am comandat pina una alta crema Glycol, a dr. Mugea, care are tot un efect de microdermoabraziune, dar mai blind....sa vad acum cum va merge!!!!
kamelika spune:
mama lia, te rog sa ne spui si nou cum ti-a priit crema.si pe mine ma tenteza s-o cumpar pe viitor.