Cirese de Mai-Iunie 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 5
vavitzu spune:
quote:
Originally posted by amiss_zip
revenim si noi in fuga.
Sa va arat cum face Petra exercitii sa intre in clubul cireselor haioase ca a auzit ca se dau bomboane ca premiu
http://www.dropshots.com/day.php?userid=174824&cdate=20061127&ctime=183318
Acum mergem sa vedem ceva poze!
La multi ani DIANA!!!
LA multi ani TEOwww.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra
Superrrr ...ce limbutza faina avem....Edutzu scancea la mine in brate si eu citeam ce a ati scris si am dat sa vizionez filmul cu Petra si cand ti-a auzit vocea a tacut, a inceput sa gangureasca...s-a linistit...multumim...mamicii si lui Petra

valy mama lui Edutzu
vavitzu spune:
http://www.ringo.com/photos/albums.html?checkCookies=true
sa vedem daca pot fi deschise..pa va pup, plg baiatul
valy mama lui Edutzu
26octombrie spune:
http://www.parinti,com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=683&postdays=0&postorder=asc&start=0
uite, valy, incearca acum! tot ce trebe sa faci e sa copiezi tot linku' intr-o fereastra noua, apoi sa inlocuiesti virgula dintre parinti si com cu un punct. si te duce acolo
ami, pai e cinstit?! pai daca mai pui un film d'asta io nu mai particip.. printre regulile concursului trebe sa treaca lacra si "nu descurajati concurentii"!
m-a dat total pe spate replica:
de ce scoti limba la mami? acum iti pun legume pe ea!
e ...totala (n-am vocabularul asta, dar se cerea)
pupam copilul limbacios (ca limbuta e a mea, m-a naucit de dimineata, o tine intr-o cearta cu tot, cu mainile, cu carutul.. nu ma plang, de fapt imi place la nebunie, cautam un motiv sa ma laud, hihihi!)
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)
26octombrie spune:
steluta, daca tot ne-ai vandut pontu cu minilibri, hai s-o facem lata! cine mai vine, hai sa ne intalnim acolo intr-o zi, profitam de ocazie!
asadar, lista e deschisa...
totul e sa nu fie luni, pe patru, caci e prima mea zi de munca si nu pot. oricand in alta zi..
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)
ama_kaly spune:
Luuuanaaa zi cu mingea!!! Sau nu citesti scrisu' colorat?
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
26octombrie spune:
aoleu! iertare, iertare!
pai io am primit oferta cea noua de la cora si acolo am gasit. vezi si pe www.cora.ro (m-ai prins, io nu stiu sa citesc defel, da mai vine mama si-mi citeste.. astept sa creasca hora, sa o mai pun pe ea..) 

Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
io tot cresc
ama_kaly spune:
Luana, ok mersi.Credeam ca nu vrei sa mai raspunzi ca sa iei tu toate mingiile!
Pe net nu scrie nimic, adik tot catalogul 15-27 noi apare, astept sa schimbe.
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
miti2004 spune:
fetelor am mai pus un album 4-6 luni, ma rog, acum avem 5 luni si o sapt.
cocutica al meu papa suc numai de portocala, mandarina si morcov si daca nu i-as da lapte inainte poate bea si 175 ml, asa ca de cand nu mai are o masa doar de suc ( ca era prea mult ) acum e intre 80-120 ml. cam asta e maximul pe care e bine sa-l bea pe zi un bebe.
amiss_zip daca mai tineti mult limbutza pe afara v-o furam 
vavitzu pupici
pt Edutzu bolnavior
miti, mamica de
20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica
ILDI25 spune:
Amiss
Marry dar Robert are probleme cu inimioara?
La multi ani TEO !!!
Brad facem si noi ca de-altfel in fiecare an ,eu nu concep Craciunul fara brad ,dar noi ne-am luat anul trecut unul artificial si voi lua eventual niste crengute sau ceva aranjament pt miros ,am cumparat si niste beteala aurie faina de la Metro ,asa ca anul asta vom avea brad auriu si globuri am o gramada dar am sa mai iau macar 2-3 si acum . Deocamdata deci i-l vom impodobi pe asta pana cand David va creste si isi va da seama si ma va intreba "mai mami ,dar mosul imi duce acelasi brad in fiecare an ?"![]()
Cadouri sunt si eu in cautarea lor ,de mos Nicolae am luat si eu carticica "Iubitului meu fiu" Helen Exley ,si un mos care canta si topaie ,nu e o jucarie pt el ci doar asa un simbol care sa ne aduca aminte de primul mos Nicolae sarbatorit in trei,si mai vreau sa iau niste jucarii . De Craciun m-am gandit la un leagan -calut si inca ceva jucarii mai mici ,hainute nu-i iau de Craciun ca nu mi se par ideale pt cadou ,ca din alea oricum ii iau ,daca e craciun daca nu.
Ildi