Vin sarbatorile si avem niste prieteni care s-ar bucura de o sticla de UNICUM(vrem sa le facem cadou, dar am lua si pentru noi sa avem in casa), insa la Liquor Store nu au, in rest, nu am unde sa mai caut...
Cind am venit azi vara din Romania am adus cu noi, cumparate din Budapesta, 2 sticle.
Mi-ar placea, daca exista cineva care poate sa ma ajute, sa aflu daca exista posibilitatea de a face comanda online...Nu en-gros(ca asa am gasit ceva cautind cu google, pentru proprietarii de magazine sau restaurante, insa nu se poate cumpara la bucata).
Este vorba despre ZWACK UNICUM (http://www.youtube.com/watch?v=CGNqmGNmYsA)
Mai ales ca vin sarbatorile, multi o sa fie pe-aici cu burtile pline, o sa le pice bine la stomac cite un deget de Unicum, la digestie...
Unde oare sa mai caut?....
piticutz, incearca la prieteni, rude care vin din Romania. Noi am cumparat asta vara din dutty-free dar am vazut si pe aici pe undeva, la Cora cred. Am sa ma uit sa-ti spun.
Edit: faceai cumva misto? Ce legatura are link-ul dat de tine cu Unicum-ul?
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru
"Toti" care vin din Romania vin dupa sarbatori...din pacate.Unul dintre ei e un amic care nici o data, de cite ori a mers acolo, nu a vrut sa ne duca sau sa ne aduca nimic(desi noi nu l-am refuzat la rindul nostru cind ne-am dus).Mai am 2 cunostinte care merg, dar unul locuieste in Ohio, iar celalalt in California...adica foaaarte departe de mine, si nu as putea sa le cer ca, dupa ce ca l-au adus incoace, sa mai mi-l si puna la posta pe urma...
Multumesc de idee oricum, ar fi fost buna daca am fi avut mai multi prieteni pe-aici.Sintem cam singuri, din pacate...
quote:
Originally posted by Karina
Edit: faceai cumva misto? Ce legatura are link-ul dat de tine cu Unicum-ul?