Piele crapata si rosie

Piele crapata si rosie | Autor: Samurai-lady

Link direct la acest mesaj

Ma chinui cu pielea roshie si crapata la maini cand vine iarna.
E drept ca spal vasele fara manushi,si in fiecare an la aceeashi mana cam la 2 degete mi se crapa pielea.Voi ce faceti ? cu ce va ungeti ?
mai are cineva problema asta ?

Va multumesc .

Samurai-lady si bb Ken

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Pupam Samurika si Samurayu Ken . Ce ma bucur sa te revad. Asta fu off topik, si ca sa iti raspund si la intrebare, incearca cu manusi, si cu orice crema pe care o vezi in fata ochilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Pup si eu pe Sam si bb Ken. Ma bucur ca mai dau de tine pe DC
Cit priveste problema ta, iti recomand si io manusile: seara la culcare. Te dai bine-bine cu o crema cu galbenele, glicerina si vitamina E, pui manusile si dormi asa.
Pt. a ti se inchide crapatura e f. buna tinctura de propolis, nu stiu daca gasesti pe acolo.

Edit: cum stai cu operatiunea bb2?

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Crema de la Neutrogena este f buna,sotul meu avea aceeasi pb. si i-a folosit foarte mult.
Sanatate multa,

Sorina&Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

A avut si mama mea aceeasi problema si o perioada a spalat vasele cu manusi si s- a dat cu Fluocinolon. Nu stiu daca se mai fabrica/gaseste, dar poti incerca.
Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Manusile sa fie de latex, nu din material, si sa nu aiba praf inauntru, pt. ca nu-i bun pt. piele.

De exemplu , eu la servici folosesc f. mult manusile de latex, si am o pereche din bumbac peste care trag o alta din latex, si asa imi protejez mainile .

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Poti folosi creme de la Shiseido,sau crema Atrix.
La mine merge foarte bine crema Atrix pentru maini.
Cu cea de la Shiseido ma dau pe corp,pe timp de iarna am pielea foarte uscata,cu toate ca ma fortez sa beau 1.5L apa.

Succes in rezolvarea problemei!

Sanatate maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelika spune:

poate nu ar strica sa mergi la un dermato ....sa nu fie vreo ciupercuta sau altceva....
si eu am probleme iarna si uneori pot sa-mi pun kg de creme si tot ce vrei ca degeaba!!!!

Mergi la inceput