Britney, sa inceapa distractia!
Raspunsuri - Pagina 7
XIO spune:
Fara bikini umblu si eu , dar am grija sa nu vada asta lumea din jur, doar eu sau prietenul meu .
Sanii nu mi se pare ca aratau urat , ba chiar sunt mari (asta spusa de o pers. care nu e prea dotata ).
Eu nu inteleg cum persoanele care sunt pline ochi de bani sunt atat de napastuite de soarta. Ce le impinge sa-si bage picioarele in ea de viata? Ca nu au gasit pantofii aia rosii cu toc , ca erau prea mici , ce anume? Majoritatea pers. c bani se drogheaza la greu...chiar nu vad probleme lor.
AlinaCan spune:
quote:
Originally posted by XIO
Eu nu inteleg cum persoanele care sunt pline ochi de bani sunt atat de napastuite de soarta. Ce le impinge sa-si bage picioarele in ea de viata? Ca nu au gasit pantofii aia rosii cu toc , ca erau prea mici , ce anume? Majoritatea pers. c bani se drogheaza la greu...chiar nu vad probleme lor.
Cred ca e simpla explicatia: persoanele acelea sunt atat de plictisite si lipsite de orice tel in viata incat nu mai au ce face decat sa sa apuce de droguri.In general lupta omului ajuns la maturitate este sa castige bani si sa-si asigure un trai decent, sa nu duca grija zilei de maine. In schimb la persoanle cu bani f multi ca Britney, ziua de maine nu reprezinta o problema, si atunci ce sa faca si ea?
XIO spune:
Pai na , eu in los sa ma apuc de droguri mi-as lua pantofi, as face o fundatie pt. salvarea animalelor azi de batrani,m-as plimba prin lume,samd.
Dar adevarat ce zici.mai bine mi-ar da o part de bani mie.
Pe de alta parte red ca trebuie sa fii si un pic labil ca sa spun asa...uita-te la Bill Gates , Beckham ,Abramovici ,Madonna, samd.
AlinaCan spune:
quote:
Originally posted by XIO
Pai na , eu in los sa ma apuc de droguri mi-as lua pantofi, as face o fundatie pt. salvarea animalelor azi de batrani,m-as plimba prin lume,samd.
Dar adevarat ce zici.mai bine mi-ar da o part de bani mie.
Pe de alta parte red ca trebuie sa fii si un pic labil ca sa spun asa...uita-te la Bill Gates , Beckham ,Abramovici ,Madonna, samd.
Ea si-a luat deja pantofi cu miile, s-a plimbat prin lume de s-a saturat, azil de batrani nu cunosc dar chestii caritabile mai mult ca sigur ca da bine la orice vedeta.
Da, Bill Gates e una din exceptii dar asta si pt ca e un tip cu bani dar care e si destept, adica are ceva in cap.
Madonna fac pariu ca s-a drogat la viata ei dar probabil a reusit sa nu ajunga public, Beckam si Abramovici or fi incercat si ei nu stiu, ma-ndoiesc ca deloc, dar n-au ajuns public ceea ce e ok.
michelle7 spune:
un filmulet despre si cu noua freza a lui Britney Spears
http://www.youtube.com/watch?v=hxck3ijENwA
a stat mai putin de 24 de ore la dezintoxicare, dupa care a urmat asta , fata asta o sa ajunga in acelasi frigider cu anna nicole smith daca o tine tot asa :(
Ina82 spune:
Are nevoie de o interventie.....e trist sa o vezi in starea asta considerind de unde a venit.
To be wise is to know what to overlook:-)