Britney, sa inceapa distractia!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

[/quote]

De-ar fi fost numai ciorapii Daca apasati pe "nćste" o sa vedeti ce n-vazut Paris-ul!! :-))

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
[/quote]

ba uite ca in cazul asta a vazut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Cred ca daca nu era acest individ Fed-ex ea nu decadea in halul asta. Sper sa-si revina, atat pt ea cat si pt cei doi copilasi.

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

N-am cuvinte...

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=0&source=browse&large" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

MEy...sunteti ca fecioarele duse pentru prima oara la strand mixt..Ce drac? daca v-ar urmari pe voi cineva 24/24 cu aparatul foto in mana nu ar gasi nimic-nimic penibil? Valeu...din pacate (sau mai bine zis din fericire) nu o face nimeni...MAi ganditi-va la asta de cate ori va scobiti in nas/fund, de cate ori râgâiti, de cate ori va pipaie barbatul,cand va treziti buhaite,etc! Unde e vina ei in toata afacerea asta cu pozele? Ca nu are chiloti pe ea? Ei si ce? Mi se intampla si mie sa nu port. iaca! Ca se urca/se da jos din masina? Si voi nu va dati jos?Voi plutiti cumva? Toata chestia e ca e urmarita permanent de paparazzi si orice miscare ii e omentata si rascomentata.

Laura cu LARA si
Surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Si eu cred ca Fed-ex e de vina pentru starea in care a ajuns. Cum l-o fi ales tocmai pe asta habar nu am. Totul e sa isi revina si sa nu se apuce de droguri sau sa ameteasca copiii cu prea multe figuri paterne.

Keep the promises you make to yourself.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

quote:
Originally posted by Lauraa

MEy...sunteti ca fecioarele duse pentru prima oara la strand mixt..Ce drac? daca v-ar urmari pe voi cineva 24/24 cu aparatul foto in mana nu ar gasi nimic-nimic penibil? Valeu...din pacate (sau mai bine zis din fericire) nu o face nimeni...MAi ganditi-va la asta de cate ori va scobiti in nas/fund, de cate ori râgâiti, de cate ori va pipaie barbatul,cand va treziti buhaite,etc! Unde e vina ei in toata afacerea asta cu pozele? Ca nu are chiloti pe ea? Ei si ce? Mi se intampla si mie sa nu port. iaca! Ca se urca/se da jos din masina? Si voi nu va dati jos?Voi plutiti cumva? Toata chestia e ca e urmarita permanent de paparazzi si orice miscare ii e omentata si rascomentata.

Laura cu LARA si
Surpriza

In calitate de persoana publica si eventual formator de opinii ptr adolescenti, cred ca ar trebui sa fie foarte atenta la felul in care se imbraca, sau se dezbraca.
Daca m-ar urmari paparazzi, de un lucru sunt sigura..ca fara chiloti nu m-ar gasi pe strada, sau club, etc

Fiecare avem insa dreptul la o opinie, a mea ref la ea e negativa..deh

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=0&source=browse&large" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

quote:
Originally posted by madau

quote:
Originally posted by Lauraa

Laura cu LARA si
Surpriza

In calitate de persoana publica si eventual formator de opinii ptr adolescenti, cred ca ar trebui sa fie foarte atenta la felul in care se imbraca, sau se dezbraca.

Desigur,daca era purtatoare de cuvant la ONU sau la UNICEF as fi inteles. Pe cand fiind ceea ce este trebuie sa-si pastreze o anumita imagine...care nu e aceea de cantareata de muzica folk...
In plus nu si.a pus ea singura poza in ziare ci altii. Aia nu sunt formatori de opinii pentru adolescenti? ca daca nu erau aia sa o pozeze si sa o puna la gazeta sigur nu o vedeau adolescentii cu "dânsa" la aer...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

mai fetelor dar nu e singura care umbla fara chiloti si a mai fost si fotografiata.. eu am primit pe mail si apar si in libertatea(cenzurate aici) poze cu Mriah Carey, Sharon Stone si Victoria Silvstedt. si ele sunt vedete si modele de urmat pentru unele adolescente...nu?

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina82 spune:

Ohh la la....Britney a fost fotografiata sarutindu-se cu producatorul muzical cu care lucreaza la noul ei album.
http://www.dlisted.com/view-image/2889/brit11.jpg
http://www.dlisted.com/view-image/2891/brit31.jpg

To be wise is to know what to overlook:-)

Mergi la inceput