Britney, sa inceapa distractia!
Raspunsuri - Pagina 3
lunna27 spune:
Poate ca trece si ea printr-o perioada mai nashpa,toti avem perioade din astea in viata!!!Ea poate ca asa se manifesta !
Dana Paul(6) Ana Maria(2)
blackpanterro spune:
Foarte bine spunea cineva intr-un articol...a ajuns de la Teen Icon Hero la Zero.
Pacat de copii....mai ales noul bebe care are nevoie de mama.....
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of jalapenos.What you do today might burn your ass tomorrow."
Ileana2000 spune:
quote:
Originally posted by silvia_d
Si daca sunt trucate?ce dracu',n-are bani de kiloti?!!
lol
Nu cred ca-s trucate,se vede si cezariana
artar spune:
Mai, fetelor, fata asta nu m-a convins niciodata..nici ca si cantareata, nici ca fata cuminte, idolul adolescentilor americani...Ea insa era un adolescnet tipic american cu fff multi bani veniti peste noapte..si a innebunit, la fel ca multi altii...Beatels se credeau mai tare decat Dumnezeu, M. Jackson...nu mai comentam...Whitney Houston..droguri...si asa mai departe..
Dar..Paris Hilton e desteapta(acum...) in ceea ce sugereaza..."Radeati de mine...uitati-va la ea..."
Idaira spune:
Eu cred ca habar n-are pe ce lume traieste!!
N-are personalitate...a copiat-o pe Madonna,s-a ploconic ani in sir la ea sa faca un duo,s-a convertit si la kabala(a renuntat, binenteles),acum vad ca o urmeaza pe Paris Hilton...bun exemplu ce sa zic...Ceea ce e mai trist sint cei doi micuti,carea au atita nevoie de o mama,iar ea e o inconstienta...Pt binele copiilor ei,sper sa-si dea seama,pina nu e prea tarziu...
roxana1974 spune:
imi pare rau de ea, e asa de tanara si .... inconstienta...sper sa-si revina pana nu e prea tarziu...
Sabina spune:
mie imi este f f mila de ea.
E complet nefericita.Si cand omu e in situatia asta, nu prea mai merge sa-l judeci cu masura obisnuita.
;-(((((((
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Yael spune:
www.britney.cl/album/details.php?image_id=2692" target="_blank">Sean,Britney&Paris
quote:
Originally posted by artar
Dar..Paris Hilton e desteapta(acum...) in ceea ce sugereaza..."Radeati de mine...uitati-va la ea..."
Unde ai citit tu asta? De unde stii? Sau asa interpretezi tu...