Britney, sa inceapa distractia!
Raspunsuri - Pagina 18
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by Ana Stroe
ultimele stiri: a fost dusa la spital, in urma unei intoxicatii cu droguri:
Foarte trist!
sunt curioasa ce droguri a consumat - se pare ca sunt de natura necunoscuta
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Cristina_C spune:
quote:
Originally posted by Luna75quote:
Originally posted by Ana Stroe
ultimele stiri: a fost dusa la spital, in urma unei intoxicatii cu droguri:
Foarte trist!
sunt curioasa ce droguri a consumat - se pare ca sunt de natura necunoscuta
http://www.dailymail.co.uk/pages/live/articles/showbiz/showbiznews.html?in_article_id=505803&in_page_id=1773
Scrie acolo ce droguri.
Luna75 spune:
Cine i-o fi dat retea magica a cocktailului?
Sper sa nu paseasca pe urmele Anei Nicole Smith
Ancuta-Maria spune:
Ce'mi plac mie cele care critica... pt majoritatea e un capat de lume daca le inseala sotul... si cad in depresii, etc... daca v'ar lua si copiii si ati mai fi haituite de presa (care de obicei face din tantar armasar...)
Atentie la barna...apoi uitati'va la pai...
Hai... Numa' bine voua!
Cristina_C spune:
Dar mai sunt vedete divortate care au avut un comportment decent, o viata ordonata si in felul asta si-au putut pastra copiii.
Iar eu nici macar n-o critic, o compatimesc, e asa de tanara, are 2 copii frumosi si sanatosi, e talentata dar nu stie sa aprecieze toate astea, pacat.
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by Ancuta-Maria
daca v'ar lua si copiii si ati mai fi haituite de presa (care de obicei face din tantar armasar...)
in mod sigur daca era o mama model ca noi nu ii lua nimeni copii iar de paparazzi nu scapa nici o vedeta
Ancuta-Maria spune:
are o cadere psihica (cam lunga ce'i drept)si nu are rost sa vorbim pana cand, Doamne fereste, nu suntem in aceeasi situatie... Parerea mea.
mi_ro spune:
Imi e mila de ea pur si simplu. Sfaturi poate sa dea toata lumea dar nu si sa se puna in pielea ei. Ea a fost tot impul o fata manipulatata fie vedta, sa fie intr-un anumit fel ,sa cante intr-un anumit fel.Eu personal nu cred ca ea se drogheaza ci o mai ajuta cineva, presa, sotul, rudele, reactia oamenilor la stiri...etc. E foarte usor sa ti se ia copilul aici de catre stat numai daca ai facut o miscare rau inteleasa. Cunosc un caz clar in care femeia a pierdut copilul numai ca aparea ca fiind beata in tribunal sau in anumite momente decisive si asta cu ajutorul sotului care o platea pe servitoarea femeii sa o "aranjeze" in ziua procesului punandu-i in bautura ceva. Nu a putut sa dovedeasca ca ea nu se drogheaza, ca nu bea pana nu a venit cineva sa-i deschida ochii asupra servitoarei dar prea tarziu......asa ca eu nu mai cred nimic....doar o compatimesc.
Mihaela
anky spune:
Si mie imi pare rau de ea,e mult prea talentata ca sa se distruga astfel.Pacat ca familia si prietenii nu o sprijna,cred ca ar ajuta-o foarte mult sa iasa din capcana in care a cazut.
Anca,mami de doi nazdravani
"Happyness is the key to your heart"
blackpanterro spune:
Despre ce capcane vorbiti aici?? A obliat-o cineva sa se drogheze, sa bea sau sa nu ii pese de copii?Asta a fost alegerea ei si acum trebuie sa traiasca cu consecintele de care nu ii pasa nici atat....
Fiinta asta a ajuns sa traiasca degeaba....si-ar face un mare favor si planetei de altfel daca ar lua o supradoza de ceva...bleah! Saraca fata bogata....mie numai de copii imi pare rau ca au asa o "mama", ei chiar nu au nici o vina ca s-au nascut intr-un asa mediu, sper numai sa nu fie traumatizati de ce se intampla in jurul lor si sa ajunga si ei vai de ei...
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner