Britney, sa inceapa distractia!
Raspunsuri - Pagina 11
mira_m spune:
Eu cred ca e cam.....dilie!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
Gabbriela spune:
nu puteti judeca fata asa de aspru - de ce sunt oamenii asa inversunati pe altii - mai ales cand sunt la necaz.
La TV au anuntat ca - medici au zis ca nu e din cauza drogurilor si alcoolului in stare in care e - ci din cauza unei depresi suferite in urma nasteri ultimului copil. Cred eu ca 99 % din mamici sufere de asa ceva... acea depresie, plus putin stres de la sotul ei ciudat a ajuns sa bea si unu cu altu la un loc a ajuns la aceasta criza in care se afla.
S-a ras in cap pt ca era nervoasa si suparata si a vrut un nou inceput - nu ca a amenintat-o ala cu test de droguri.
I-a promis lui ala ca va sta in malibu pana se va repune pe picioare , altfel ala va lua copii - ea vrea sa isi revina si eu cred ca va reusi. Mama ei o sustine pe acest drum greu si negru.
Au mai anuntat ca citeste cartea lui Brooke Shields (Down Came the Rain), stiti ca si ea a avut o cadere masiva cand s-a nascut prima ei fetita...
Se zvoneste si pe aici prin revistele de scandal ca nu mai divorteaza, dar inca oficial nu s-a anuntat nimic.
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Gabbriela spune:
si mie imi este mila de ea... asta este o dovada in plus ca banii nu fac din om ceva special...
pe K lau vazut in Vegas la o petrecre, nu a stat mult ca in alte dati, a mers repejor acasa la pitici... oare cat il tine cumintenia?
quote:
Originally posted by moniboni
Sincer mie mi-e mila de ea.
mamica de rockerash
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
giulia71 spune:
sper ca se va ridica!
ii trebuie un om puternic langa ea!
o sa auzim si de bine!
eu-s mai optimista
mami de Calin rasfatzat:)
anky spune:
Eu am citit undeva ca ii pare si acum tare rau dupa Justin.Federline a fost doar un refugiu pentru ea.
Stiti cumva de ce s-a despartit de Justin?
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
"Happyness is the key to your heart"