mamicutze casnicutze (83)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

doina, multa sanatate si tie si baiatului!
cami esti totala cu benga ta, la noi urla muzica aproape non stop

www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa

www.tickercentral.com/view/64zu/4.png" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Multumesc mult!
Am si votat.Fetelor unde este Liana?stiti ceva?

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

salve!
azi am fost cu stef la dr. are traheobronsita!asa ca saptamana asta s-a scos.nu merge la gradi!
doina - multa sanatate.
banana - imi pare rau pt papagal....
pupici tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

gaby,imi pare rau.sanatate maxima.

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Gabi ,saracutul cred ca ar prefera la gradi .
face injectii sau i-a pastilute?
Cami ,astept pozele de azi.
mai ,papagalul cel nou e cam speriat. il mai tin si maine in cusca si poimaine ii dau drumul prin casa.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

Un fulg pentru seara de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Dana imi pare rau de papagal, dar daca atzi rezolvat si nu s-a vazut schimbarea, atunci e bine.
Alina adicatelea m-a strigat Mircea Radu ?
Cami nu mi-ai raspuns, ciupercutzele alea, sint cumva roshii umplute si au palariutza din roshii ?
Georgi multzumesc , tura viitoare am sa fac poza cu aparatul meu, ca sa expun trandafirul
Cit despre instalator, nu tzi-l trimit, sic, sic, sic
Cuscra cun se simte ginerica, mai bine ? pentru Robert de la Isabella, sa-i treaca.
Bianca tura viitoare, arunc trandafirul pina la tine.
Dana_ch multzumesc.
Doina sanatate multa si ai grija de tine.
Gabitza sanatate multa Despre Liana nu stim nimic, s-o fi dus sa exerseze dupa lectiile luate de la fetele dotate.

Sa va spun cu ce m-am ocupat astazi, sau mai bine cu ce nu m-am ocupat. Doar papitza si piinitza in bucatareala, in rest, program de stat cu Isabella, iar la prinz in sfirsit am dormit si eu doua ore, o fi de la medicament, ca eu mai mult de 5-10 minute nu adormeam la prinz. Inimioara ticaie in continuare, cind normal cind anormal, ma doare mina de unde mi-au luat singe, ca eu am venele invizibile, asha ca acum am o pata vinata foarte vizibila , in rest m-am simtit un pic mai rau decit ieri, dar sper sa-mi treaca.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Salve si de la mine.
Noi am fost in vizite in seara asta ca destul am stat in carantina.Am fost pe la finutza noastra si asa frumos s-au jucat astea mici....Ne-au crescut copiii mai ca pana acum era imposibil sa nu se ciondaneasca pe vreo jucarie
Doina sanatate multa si tie si la baiat.
Gaby si la puiul tau multa sanatate.Aia cum se manifesta?Tuseste sau ce?
Danelutza ma consolez cu al meu mey
Bananutzo faza cu papagalul schimbat imi aduce aminte de faza cu pestisorul schimbat al lui Cami.Dar celalalt murise cand a plecat cu el, nu?
Miha sa-ti mai treaca grijile.Cum i-au luat sange lui Robert?Din vena?Sau din degetel?
Alinutza voi ati evoluat mai...Noi tot la Ghita suntem
Cami ce v-ati distrat azi...Spor la convins colegu'.Si eu am avut o birmaneza pana sa o am pe Stef si parca m-ar bate gandul iar...
Leanooo mai da un semn.Mai esti racita?Cum iti mai e???
Alte noutati nu am.Maimne o duce colegu pe Stef la tara de dimineatza si o ia dupa amiaza.Sa vedem ce face.
Hai pupi.Ma duc sa vad ceva la Vodafone.Vreau sa-i schimb abonamentul la colegu' ca si-asa plateste peste milion.Macar ii bag un abonament de vreo 30 de dolari cu ceva mai multe minute.
Hai pupi si revin.Daca sunteti cuminti bineinteles.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Georgi ,da !
oricum a fost cu el si a verificat si acolo i-au spus ca este mort si ca s-a imbolnavit de la curent.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Un fulg pentru seara de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Imi pare rau...
Sa stii ca si eu imi doresc un papagal si cred ca mi-l voi face cadou acum, de sarbatori.

Bai...voi ati vazut ce face actorul ala...Gabriel Fatu pe la OTv???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Am plecat la nanitza, ca nu mai este nimeni
la toate si visele placute

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput