mamicutze casnicutze (83)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Am uitat sa-i spun un calduros bun venit Olgai!

Alina,reteta de cioco de casa o fac de multi ani si nu am niste cantitati exacte,dar daca doresti ma stradui... Poze?Bineinteles! Dar un pic mai tarziu,cand imi fac vant si curaj sa ma duc sa o tai!

Cuscraaaa...cum ai exterminat virusul?Ca pe mine nu ma lasa sa-l sterg...cica tre sa sterg nush ce exe.Ma omoara barbatu' daca-i naucesc cslculatorul.L-am bagat in carantina pana una alta...Sa vedeti voi ce mi-o iau pe cocoasa...

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

miha, si eu am facut prostia si l-am deschis (mes de la georgi), da' l-a detectat antivirusu' si l-am sters imediat. io zic ca am scapat "nevatamata"
beeeey, unde umblati?

www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa

www.tickercentral.com/view/64zu/4.png" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

eu am avut netul picat.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

Un fulg pentru seara de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

neata
doina,sanatate maxima.ce e cu tine?eu zic sa mergi la spital.cu sanatatea nu-i de joaca.

banana,da.trenuletul ala se plimba prin mall cu copii,parintii,bunicii fiecare ce are.si malll-ul e imens.

mmiha,super idee de a pune poze de Craciun in albumul nostru fiecare din orasul ei.pe mine ma incanta Bi si gropile si noroiul.Cateodata as da frumusetea asta fada de aici pe o groapa deia plina de apa si de noroi de la mama din cartier
Facem album cu decoruri,ce ziceti?

gaby,sanatate micutului.vezi ca ziua boala pleaca si seara revine.ai grija ca e parsiva.
de ce parada vorbesti?

cafeluta,stati

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
foto recente
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

aaaaaaaaaaaaaaa!
daca te-ai dus dupa cafeluta...........

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

foto
foto recente
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

miha,dar cat tine mai la tine o petrecere?
treci la raport mai repede

foto
foto recente

Mergi la inceput

na banana ca ma miscai repede
acum vorbesc singura ca nici urma de voi
ziceti.facem album cu decoruri sau nu? daca nu vreti va pedepsesc si nu m-ai vedeti poze de la mine decat odata pe an de sarbatori

foto
foto recente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

cami
facem ce vrei tu, album mey de el vorbeam

www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa

www.tickercentral.com/view/64zu/4.png" target="_blank">

Mergi la inceput

da ,mai ,facem!
ne pozam si decoratiunile din casa,si bradutul,da?

Dana

Mergi la inceput