mamicutze casnicutze (83)
Raspunsuri - Pagina 10

ange spune:
danelutza, scuzeeeeee
capacele la ciupercute sunt rosii mici scobite de seminte si uscate cu servetelul
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
foto
foto recente
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

hanako2004 spune:
buna mamici
scuzati apsentele facute
acum am intrat sa va salut si fug repede la treburi
va pup si va doresc o zi buna
cum prind ocazia o sa mai intru sa va citesc din urma
pe curand
POZE malaysia
malaysia2006
irinaEMILY2005.01.06
POZICI NOI
EMILY sufletelul nostru
poze
cine se trezeste de dimineata departe ajunge

CRISMIR spune:
CAMI ,bei ce concediu...as vrea eu...da nu se poate
Am lipsit ca e colegu acasa si am tot umblat...si acum ma bate la cap sa vin mai repede de la net sa ne uitam la un film
CAMI tari sunt ciupercutele...si eu am sa fac asa...eu am facut intr-un an pinguini,dar a fost o munca la ei,de fapt am vrut sa fi oameni de zapada,dar prietenii nostrii cand le-au vazut au zis ca-s pinguini mei in toata regula...parca e mai tentanta varianta cu ciupercute si coloreaza si masa,
Sunt pe fuga fetelor...am vazut si poze..super faine...Cami ai niste copii foarte frumosi...sa sti ca mie imi placea de tine mai mult inainte,eu nu sunt adepta negrului pt ca imbatraneste
DANA_CH ,dar eu ti-am trimis adresa mai de mult...nu o mai ai?..hai zi repede ca ti-o mai trimit odata!
la toti bolnaviorii si bolnavioarele:ROBERT,STEFAN,ANDRA,DOINA,DANELUTZA...bei nu mai stiu,scuze daca am ratat pe cineva...eu va doresc la toti numai bine si insanatosire rapida!
DANELUTZA eu am vazut mama ce opera vrei tu sa faci si chiar ai facut pana la urma...foarte frumos...eu nu ma prea omor dupa coca cu cirese,visine...dar cum e exact,ca si un cozonac?...ca asa pare!!!...oricum FELICITARI!
BANANA si imi pare rau de papagal!...am uitat sa-ti spun ca e super ideea care ai luat-o de pe culinare cu platoul ala cu chiftelute si intercalat branza si ce mai era...arata super
...bifat!!!
No gata fug ca nu se mai poate...pe maine!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

diadaniela spune:
neata,neata!
credeam ca-s prima ,dar Bia e la datorie.
ce-ti face sotul ? e mai bine?
Mirela,am uitat sa-ti zic ca am vazut pozele si sunt super. tare as vrea sa fie si la noi la Mall-ri asa cu Mos Craciun si ajutoarele lui.poate anul asta.
edit: Cami ,am vazut pozele. f frumoase. mai,dar ce-a crescut Robertelul de asta vara.
fato,cand mai veniti in Romania ,ca mi s-a facut un dor de voi....?
haideti ca poate de data asta ne intalnim mai multe fete si punem de-o petrecere monstru.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

Bimilit spune:
banano, nu e bine colegu.tuseste fff urat si face febra.da-i si nu vrea sa stea acasa.cred ca spera ca o sa-i faca statuie
in fata institutiei si de aia merge beteag la job.
miha , explica aci la blonda cum e cu repartitoarele . ca io nu ma stiu? alea nu inregistreaza doar daca-s calde caloriferele?
Bianca - soacra cu DOUA nurori!

diadaniela spune:
mai ,dar ce viteaz e colegu' tau!
nu l-ai legat de pat?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana

Bimilit spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
nu l-ai legat de pat?
il leg cand se face bine

Bianca - soacra cu DOUA nurori

diadaniela spune:
multa sanatate la sot!
Hanako,bine ai revenit!
Dana

alexa si mami spune:
'neataaaaa! matinalelor! n-aveti somn?
bia, sa-i iei echipamentu' din dotare si sa-l legi de pat multa sanatate!
hanako, bine ai revenit!www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa
www.tickercentral.com/view/64zu/4.png" target="_blank">