ce parere aveti despre RDS tel???

ce parere aveti despre RDS tel??? | Autor: dordia2000

Link direct la acest mesaj

Salut!!! vreau sa renunt la romtelecom in favoarea RDS tel si nu stiu daca gresesc. Eu acuma am si romtel. si rds. La rds am abonament gratuit si pt simplu fapt ca platesc 215.000 cablu am min gratuite si platesc doar ce vb in plus...pe cand la romtel. vb de 200.000 pe luna si platesc 650.000 factura asa ca....as cam renunta la romtel. Voi ce ziceti???

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clayhanger spune:

Buna! S-a mai discutat aici si daca nu ma insel majoritatea inclinau spre renuntarea la romtelecom. Nici acasa ai mei nu mai folosesc romtelecom.

Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months. - Moda este o forma de uratenie atat de greu de tolerat incat trebuie schimbata la fiecare sase luni.
Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

ms mult pt raspuns!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

RDS merita!

Anka si Ubitu Athina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

foarte buna!!!
uite si aici un nou subiect:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=89101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamy_taty spune:

Si eu sunt tot pe RDS..Merita..Abonament nu platesc,si tarife cu pana la 40% mai mici decat vechile tale tarife telefonice..,zeci,sute,si chiar mii de minute nationale gratuite lunare incluse in abonament..pentru mai multe informatii viziteaza www.rdstel.ro sau suna la infoline 0314004600 eu am si televiziunea si netul pe rds..

mamy_taty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

si noi am renuntat la romtelecom pt rds

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramel spune:

Si noi avem si rds si romtelecom si mobile...Cateodata mi se pare cam mult, si as vrea sa renunt la romtelecom, dar parca mi-e greu sa ma hotarasc.
Mai sunt ai mei care ma mai suna, si ma gandesc mai mult la ei.Daca ar avea si ei rds(sunt in alt oras), chiar as renunta la romtelecom fara sa mai stau pe ganduri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Noi aveam romtelecom si mobile, si pentru ca vorbeam pe romtelecom cu ai mei care sunt in alt oras aveam factura in jur de 1 milion si eu si parintii mei. Asa ca ai mei si-au pus RDS, iar eu am renuntat la romtelecom in favoarea RDS-ului si sunt bucuroasa pentru ca nu platesc abonament datorita faptului ca am abonament la cablu extra si internet de 15 dolari.... plus 2000 min in RDS si 200min in Romtelecom, iar tarifele pentru retelele mobile sunt mult mai mici decat cele practicate de cei de la romtelecom.

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simply spune:

Merita RDS-ul, cel putin deocamata sunt mult mai rentabili decat cei de la Romtelecom.
De cand cu RDS vorbim mult mai mult la tel, si factura e mult mai mica decat la Romtelecom, plus ca avem si internet inclus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Am renuntat la Romtelecom de mai bine de un an in favoarea RDS.

Mergi la inceput