Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 27
mayaione spune:
Danutz eu in ultima luna am mers f mult, chiar daca mi-era greu. Ma plimbam si cate 5 ore pe zi. Din pacate tot la cezariana am ajuns cu toata miscarea mea. Eram disperata sa nasc usor si faceam miscare zilnic.
m_monique spune:
buna dimineata!
alexandra bine ai revenit si inca odata felicitari.
tema zilei: eu ma plimb pe jos sau ma agit prin casa.
pana duminica seara trebuie sa stau cuminte ca sa nu nasc ca nu am doctor. a plecat din tara de ieri pana duminica noaptea.
37 + cu 
Nunta noastra
Mirona spune:
salutare fetelor,
si DIA este Andrea - deci i-am transmis si ei niste felicitari de pe aici de pe forum.
si eu toate Andreele dintre noi.
VREAU SI EU SA MA LAUD: azi avem 4 saptamani - ca o luna facem abia duminica.
Am inaugurat sarbatoarea cu o noapte alaturi de sot (nu va ganditi la prostii) si cu faptul ca bebelina noastra a dormit prima noapte singurica. Noi aveam BABY PHONE langa noi.
- am dormit eu mai iepureste - dar am constatat ceva. Daca eram cu ea in camera la fiecare scancet as fi fost langa ea, ba cu pompita de nas - sa poata fata respira mai bine, ba cu servetelul, ba s-o intorc pe cealalta parte ... etc.
-de-alea unei mame incepatoare.
Asa ... pana sa ma ridic din pat - nu se mai auzea nimic in baby phone- asa ca ma culcam la loc.
AM FETITZA MARE, mai.![]()
TEMA ZILEI:
eu am fost chiar criticata fiindca nu ma miscam de-ajuns in ultima luna. Nici macar nu mai ieseam din apartament. Nu pot spune ca am nascut greu ... dar nici floare la ureche nu a fost, mai pot pune multe si pe baza varstei.
Insa am cunostiinte care au umblat foarte mult in utima luna de sarcina si au nascut foarte usor - eu zic ca depinde de varsta si de mobilitatea fiecareia.
Am avut cu mine in salon la maternitate o fatuca de 18 ani. Nu a zis nici pas cand a nascut - s-a dilatat stand pe galeata si a avut fenomenala dilatatie de 17. A nascut din prima impinsatura. Nu a avut nevoie de taietura, o singura copcie la col si atat. A si facut o bebelina de 3500. Deci depinde de fiecare in parte.
BUN VENIT ACASA FETELOR.
vrem poze cu piticii.
pentru cele care urmeaza. CURAJ FETELOR!
Miro si Karina Ioana
am o nepotica talentata, si o BB-lina zbenguita
doradora spune:
danutz cu tiroida mea nu era nimic pana ieri, si pana la un viitor control candva in viitor nici ca e ceva! sa ii fie f clar tiroidei, eu stiu de pe la rude ca e un circ intreg, si momentan zau ca nu am chef de asa ceva!
chris 39 sapt si bebe alexandra
chris
38+
alexandra
danutz spune:
Hai ca esti mortala Chris!!! M-ai facut sa rad in hohote...Bravo, asa-mi place, buna mentalitate!!!
Eu chiar am de gand sa pun in practica sfatul doctorului...asa ca o sa merg azi sa ma plimb atata vreme cat ma tin picioarele...
Alexandra, bine ai venit acasa mami, te asteptam cu vesti!!!
Danutz,
40+
Rares Andrei
dianocica spune:
neata fetelor!
iar o noapte proasta, mi-am dat seama ca de vreo sapt ne trezim la 1jumate si 5-5jumate pt pipi.ceea e bine, totusi, ca macar e regulat.david insa, doarme cand ma duc eu la buda.deci nu stiu daca asta o sa fie si programul lui...
alexandra bine ai venit acasa!esti o scumpa, auzi sa nu rezisti tu sa ne scrii....
pt tine si
pt bebe mark, dar nu se vad pozele cu el. [p]
miro felicitari pt cele 4 saptamani, eu duminica n-o sa fiu pt aniversarea de o luna (adica david o sa fie fix cu o luna mai mic decat kara....)
cris 
dianocica
38s cu
david alexandru
doradora spune:
hai sa va zic cum sarbatorim noi: dupa zugravit, am vopsit usile, ca le sarile vopseaua. la vreo sapt dupa ce s-a uscat vopseaua, am constatat ca n-a umflat usa de la dormitor si ca nu se mai inchide, asa ca azi alex s-a inarmat cu un cutit zimtat de bucatarie si zgurma pe la usa, sa o facem sa se inchida. partea proasta e ca tot nu vrea, si sincer nu stiu daca mai avem pe unse sa mai sapam.
chris 39 + bebe alexandra
chris
38+
alexandra
dolores spune:
buna ziua si la multi ani romanilor ![]()
nu inteleg de ce nu se vad pozele...ca acolo sunt.ma poate lamuri cineva expert??![]()
ref la tema zilei: eu am facut ffff.multa miscare.sincer nu stiu cat conteaza asta la nastere.din punctul meu de vedere conteaza organismul fiecaruia.
dolores si David Cristian[/b]
poze dolores
dolores spune:
cred ca acum se vad pozele.l-am dat pe public
dolores si David Cristian[/b]
poze dolores
m_monique spune:
Dolores ce pitic grasunel ai!
Am si eu o intrebare pt. toate fetele: cu ce ii imbracati pe bebelusi cand ii scoate-ti din spital? Eu urmeaza sa nasc curand si nu am idee ce hainute sa-i pregatesc.
37 + cu 
Nunta noastra