Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Danutz eu in ultima luna am mers f mult, chiar daca mi-era greu. Ma plimbam si cate 5 ore pe zi. Din pacate tot la cezariana am ajuns cu toata miscarea mea. Eram disperata sa nasc usor si faceam miscare zilnic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

buna dimineata!

alexandra bine ai revenit si inca odata felicitari.

tema zilei: eu ma plimb pe jos sau ma agit prin casa.
pana duminica seara trebuie sa stau cuminte ca sa nu nasc ca nu am doctor. a plecat din tara de ieri pana duminica noaptea.

37 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

salutare fetelor,
si DIA este Andrea - deci i-am transmis si ei niste felicitari de pe aici de pe forum. si eu toate Andreele dintre noi.

VREAU SI EU SA MA LAUD: azi avem 4 saptamani - ca o luna facem abia duminica. Am inaugurat sarbatoarea cu o noapte alaturi de sot (nu va ganditi la prostii) si cu faptul ca bebelina noastra a dormit prima noapte singurica. Noi aveam BABY PHONE langa noi.

- am dormit eu mai iepureste - dar am constatat ceva. Daca eram cu ea in camera la fiecare scancet as fi fost langa ea, ba cu pompita de nas - sa poata fata respira mai bine, ba cu servetelul, ba s-o intorc pe cealalta parte ... etc. -de-alea unei mame incepatoare.
Asa ... pana sa ma ridic din pat - nu se mai auzea nimic in baby phone- asa ca ma culcam la loc.

AM FETITZA MARE, mai.

TEMA ZILEI:
eu am fost chiar criticata fiindca nu ma miscam de-ajuns in ultima luna. Nici macar nu mai ieseam din apartament. Nu pot spune ca am nascut greu ... dar nici floare la ureche nu a fost, mai pot pune multe si pe baza varstei.
Insa am cunostiinte care au umblat foarte mult in utima luna de sarcina si au nascut foarte usor - eu zic ca depinde de varsta si de mobilitatea fiecareia.

Am avut cu mine in salon la maternitate o fatuca de 18 ani. Nu a zis nici pas cand a nascut - s-a dilatat stand pe galeata si a avut fenomenala dilatatie de 17. A nascut din prima impinsatura. Nu a avut nevoie de taietura, o singura copcie la col si atat. A si facut o bebelina de 3500. Deci depinde de fiecare in parte.

BUN VENIT ACASA FETELOR. vrem poze cu piticii.
pentru cele care urmeaza. CURAJ FETELOR!

Miro si Karina Ioana
am o nepotica talentata, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

danutz cu tiroida mea nu era nimic pana ieri, si pana la un viitor control candva in viitor nici ca e ceva! sa ii fie f clar tiroidei, eu stiu de pe la rude ca e un circ intreg, si momentan zau ca nu am chef de asa ceva!

chris 39 sapt si bebe alexandra

chris 38+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Hai ca esti mortala Chris!!! M-ai facut sa rad in hohote...Bravo, asa-mi place, buna mentalitate!!!
Eu chiar am de gand sa pun in practica sfatul doctorului...asa ca o sa merg azi sa ma plimb atata vreme cat ma tin picioarele...
Alexandra, bine ai venit acasa mami, te asteptam cu vesti!!!
Danutz, 40+Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

neata fetelor!
iar o noapte proasta, mi-am dat seama ca de vreo sapt ne trezim la 1jumate si 5-5jumate pt pipi.ceea e bine, totusi, ca macar e regulat.david insa, doarme cand ma duc eu la buda.deci nu stiu daca asta o sa fie si programul lui...

alexandra bine ai venit acasa!esti o scumpa, auzi sa nu rezisti tu sa ne scrii.... pt tine si pt bebe mark, dar nu se vad pozele cu el. [p]

miro felicitari pt cele 4 saptamani, eu duminica n-o sa fiu pt aniversarea de o luna (adica david o sa fie fix cu o luna mai mic decat kara....)

cris

dianocica38s cu david alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

hai sa va zic cum sarbatorim noi: dupa zugravit, am vopsit usile, ca le sarile vopseaua. la vreo sapt dupa ce s-a uscat vopseaua, am constatat ca n-a umflat usa de la dormitor si ca nu se mai inchide, asa ca azi alex s-a inarmat cu un cutit zimtat de bucatarie si zgurma pe la usa, sa o facem sa se inchida. partea proasta e ca tot nu vrea, si sincer nu stiu daca mai avem pe unse sa mai sapam.

chris 39 + bebe alexandra

chris 38+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna ziua si la multi ani romanilor

nu inteleg de ce nu se vad pozele...ca acolo sunt.ma poate lamuri cineva expert??

ref la tema zilei: eu am facut ffff.multa miscare.sincer nu stiu cat conteaza asta la nastere.din punctul meu de vedere conteaza organismul fiecaruia.

dolores si David Cristian[/b]

poze dolores

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

cred ca acum se vad pozele.l-am dat pe public

dolores si David Cristian[/b]

poze dolores

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Dolores ce pitic grasunel ai!

Am si eu o intrebare pt. toate fetele: cu ce ii imbracati pe bebelusi cand ii scoate-ti din spital? Eu urmeaza sa nasc curand si nu am idee ce hainute sa-i pregatesc.

37 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput